Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2013
Η έκθεση αυτή αποτελείται από σχεδόν 200 φωτογραφίες και είναι το αποτέλεσμα του φωτογραφικού διαγωνισμού που συνδιοργάνωσαν το 2012 ο Φωτογραφικός Όμιλος ΤΕΥ-ΑΤΗΚ, η ΕΦΕ Ηρακλείου, η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων και το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Χανίων. Στο διαγωνισμό, δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι φωτογράφοι από Κύπρο και Κρήτη. Ο διαγωνισμός περιλάμβανε τρεις κατηγορίες: ‘Ελεύθερο’, ‘Συναισθήματα’ και ‘Φωτογραφία Δρόμου’ και συνολικά, κρίθηκαν περίπου 1,100 φωτογραφίες από 100 φωτογράφους. Τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν μπορείς να τις βρεις στην ιστοσελίδα www.photoclub-tey.com.cy. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο έντιμος Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ενώ την επόμενη μέρα, στον ίδιο χώρο θα δοθεί διάλεξη με θέμα: ‘Το μάτι του Θεατή στην καλλιτεχνική φωτογραφία’. Το θέμα θα παρουσιάσει ο Πολυχρόνης Νικηφοράκης (UPI CR3, EFIAP/B, ESFIAP, PSA 3*) από την ΕΦΕ Κρήτης.
-
Αρχαίο Μνημείο Καστελιώτισσας
26 Φεβρουαρίου - 28 Φεβρουαρίου 2013
Σχετικά
Η έκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Παπανικολάου με τίτλο «Συνθήκη» στον Στρόβολο
Στο κέντρο της νέας του δουλειάς βρίσκεται ο άνθρωπος και οι συνθήκες που δημιουργεί μέσα στον χώρο
Electric Dreams: Η νέα, ομαδική έκθεση της Isnotgallery
Τα έργα της έκθεσης συγκροτούν ένα μωσαϊκό κοινωνικών και προσωπικών αφηγήσεων
Ο ιστορικός Έλληνας εικαστικός Μιχάλης Μανουσάκης σε νέα ατομική έκθεση
Η Alpha C.K. Art Gallery παρουσιάζει ατομική έκθεση του ιστορικού Έλληνα ζωγράφου Μιχάλη Μανουσάκη
Electric Dreams: Η έκθεση που πρέπει να επισκεφθείς τις γιορτές στη Λευκωσία
Η νέα ομαδική έκθεση που θα φιλοξενήσει η Isnotgallery συνεχίζει και διευρύνει τον διάλογο που άνοιξε το καλοκαίρι με την έκθεση «Στον παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί»
Fluid Persistence: Η νέα έκθεση στο Δημοτικό Κέντρο Τεχνών ξετυλίγεται ως ένας ρευστός χώρος
Τα έργα 19 καλλιτεχνών διερευνούν επείγοντα ζητήματα σχετικά με την οικολογική καταστροφή
Μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2025 θα παραμείνει ανοικτή η έκθεση του προγράμματος «Face Forward …into my home»
Στις 30 Δεκεμβρίου 2025 ολοκληρώνεται ο κύκλος της έκθεσης του προγράμματος «Face Forward …into my home», στον 1ο όροφο του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας.
Το 125 Space παρουσιάζει την έκθεση In Parallel: Conversations on Love, Life & Light
Μια ομαδική παρουσίαση που συγκεντρώνει έργα των Fernando de Ana, Antonia Figueiredo, David Hanley (DaHexd) και Kiama Lisani
Claytopia Ceramic Festival: Ένα απόγευμα αφιερωμένο στην κεραμική
Μια ολόκληρη μέρα γεμάτη έμπνευση, παιδικές δραστηριότητες, ζεστό κρασί, νόστιμο φαγητό και μουσική
Νέα προσωρινή έκθεση «Χριστόφορος Σάββα: Απλά – Περίπλοκα – Αόρατα: Ένα άγνωστο αρχείο» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη
Το αρχείο που ήταν στην κατοχή Τουρκοκύπριου παραδόθηκε στον εικαστικό και συλλέκτη Χαράλαμπο Σεργίου.
«Papiers: Fountain of Desires»: Έργα σε χαρτί 17 καλλιτεχνών, στην Isnotgallery
Καλλιτέχνες διαφορετικών γενεών και εικαστικών προσεγγίσεων, επιμένουν στο χαρτί ως πεδίο πειραματισμού και έκφρασης
Το NYX Hotel Limassol φιλοξενεί την έκθεση “Retrospect-Me” του Άριστου Χριστοφόρου
Το ξενοδοχείο στηρίζει τη σύγχρονη εγχωρία τέχνη και την πολιτιστική δημιουργία