Εκδρομές να πας , Guide

5 αγροτουριστικά καταλύματα με πισίνα στο βουνό

Πάμε για βουτιές και στιγμές χαλάρωσης στο βουνό

Δημοσιεύτηκε στις 22 Αυγούστου 2019

Ποιος είπε ότι η ύπαιθρος είναι ιδανική μόνο κατά τη διάρκεια του χειμώνα; Και ποιος είπε ότι ο αγροτουρισμός δεν συνδυάζεται με τις λέξεις καλοκαίρι-διακοπές-ήλιος-μπάνια; Σε περίπτωση λοιπόν που προτιμάς τη γοητεία της φύσης και την ηρεμία της υπαίθρου και το να μείνεις σε ένα παραδοσιακό σπίτι στο χωριό σε δελεάζει, να σε ενημερώσω ότι ο αγροτουρισμός στην Κύπρο σού υπόσχεται υπέροχες και… πολύ δροσερές καλοκαιρινές διακοπές. 

Casa Indy, Φασούλα 
Το αναπαλαιωμένο Casa Indy, στεγάζεται σε μια ιστορική διατηρητέα κατοικία που χρονολογείται από το 1850. Οι ιδιοκτήτες του, ένα πολύ φιλόξενο ζευγάρι, το αναπαλαίωσαν με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα, καταφέρνοντας να διατηρήσουν αλώβητα τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και τη δόξα του. Μία μονοκατοικία ενός υπνοδωματίου εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και το αρχοντικό στυλ ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Διαθέτει κομψή, σύγχρονη επίπλωση, ένα άνετο τζάκι και ένα μεγάλο περιφραγμένο κήπο με πισίνα υπερχείλισης μαζί και μια υπαίθρια σάουνα. Όλα αυτά στο γραφικό χωριό Φασούλα της Λεμεσού (ένα χωριό μόλις σε απόσταση 7 περίπου χιλιόμετρα βόρεια της πόλης της Λεμεσού).
Πληρ. 99989868.
 

Το σπίτι της Χλόης - Πάνω Ακουρδάλια
Το Chloe's House βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία στο χωριό Πάνω Ακουρδάλια της Πάφου. Όλες οι μονάδες στο Chloe's είναι απλά διακοσμημένες με ξύλινα έπιπλα σε ζεστές αποχρώσεις. Περιλαμβάνουν όλες άρτια εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα και ηλεκτρικό βραστήρα. Παρέχουν επίσης καθιστικό και τηλεόραση με DVD player. Ορισμένες μονάδες είναι εξοπλισμένες σιδερένια κρεβάτια με ουρανό. Το καλύτερο ωστόσο σημείο για να απολαύσεις τις διακοπές σου είναι δίπλα στην εξωτερική της πισίνα!
Πληρ. 26952268 
 

Το Σπίτι της Δανάης, Τόχνη 
Στο χωριό Τόχνη και πολύ κοντά στο Governor's Beach θα βρεις τα διαμερίσματα του Danae House, έναν ξενώνα που βρίσκεται σε ένα παραδοσιακό πέτρινο σπίτι, με καταπράσινους κήπους και εξωτερική πισίνα. Προσφέρει διαμερίσματα με πλήρως εξοπλισμένη, μικρή κουζίνα, καθώς και βεράντα με πανοραμική θέα στην Κύπρο. Ακόμα τα διαμερίσματα διαθέτουν απλή επίπλωση και ρουστίκ διακόσμηση. Οι κουζίνες είναι εξοπλισμένες με ψυγείο και καφετιέρα. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι. Παρέχεται επίσης δωρεάν Wi-Fi. Το πρωί, το Danae σερβίρει ευρωπαϊκό πρωινό. Στην ταβέρνα Τόχνη, η οποία διαθέτει βεράντα, μπορείτε να απολαύσετε κουμανταρία (είδος κρασιού) και παραδοσιακές σπεσιαλιτέ της Μεσογείου.
Πληρ. 24332998.
 

Το σπίτι στο χωρκό, Λυθροδόντας
Ένα παραδοσιακό σπίτι στον Λυθροδόντα της επαρχίας Λευκωσίας, που μετρά πάνω από ένα αιώνα ζωής, μετατράπηκε σε ένα υπέροχο αγροτουριστικό, ιδανικό για κάθε εποχή του χρόνου! Αρχικά το παλιό σπίτι με την εσωτερική αυλή ανακαινίστηκε και διαχωρίστηκε σε 5 ξεχωριστά δωμάτια προς ενοικίαση, ενώ λίγο πριν υποδεχθούμε τις πρώτες καλοκαιρινές ζέστες, οι ιδιοκτήτες του, έφτιαξαν και πισίνα, δημιουργώντας μία πραγματική όαση δροσιά στο βουνό!  "Το Σπίτι στο Χωρκό", είναι μία καλή αφορμή για να βρεθείς εκτός πόλης και να ξεφύγεις από την ένταση της καθημερινότητας ζώντας μία διαφορετική εμπειρία σε ένα σπίτι ενός αιώνα. 
Για πληροφορίες: 99784771.

 

Palatakia
Το Palatakia είναι ένα από τα πιο όμορφα αγροτουριστικά καταλύματα. Στεγάζονται σ' ένα κτήριο 300 ετών και συνδυάζουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις. Βρίσκονται στο γραφικό χωριό Κάτω Δρυς της επαρχίας Λάρνακας. Τα δωμάτια, οι σουίτες και τα στούντιο στο Palatakia είναι παραδοσιακά διακοσμημένα με ξύλινα δοκάρια στην οροφή και μαρμάρινα δάπεδα, ενώ διαθέτουν μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και κλιματισμό. Ορισμένες μονάδες περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων και φούρνο. Σε ορισμένες μονάδες υπάρχει μια μπανιέρα-υδρομασάζ και τζάκι σε άλλες. Το καλύτερο ωστόσο, είναι ότι προσφέρουν μια εξωτερική πισίνα, δίπλα σ' ένα εστιατόριο και ένα μπαρ, που θα σε καταπλήξουν. Σημείωσε, τέλος, ότι σ' όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 99676210 & 99934807
info@palatakia.com/ www.palatakia.com
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close