Μάθε για τις ειδικές προσφορές στο Nicosia Mall Food Market κάθε Τρίτη

Κάθε Super Tuesday, στο Nicosia Mall σας περιμένουν μοναδικές προσφορές και μεγαλύτερος ενθουσιασμός! Συγκεκριμένα, μπορείτε να επωφεληθείτε από ειδικές προσφορές στο Nicosia Mall Food Market, σε αγαπημένες καφετέριες και εστιατόρια αλλά και να ζήσετε συναρπαστικές στιγμές ψυχαγωγίας στο Rio Premier Cinemas, με μειωμένη τιμή εισιτηρίου. Κάθε “Super Tuesday”, όλα τα είδη εισιτηρίων για όλες τις ταινίες, κοστίζουν μόνο €7. Σας δίνεται μάλιστα και η δυνατότητα να αποκτήσετε άμεσα τα εισιτήρια σας από την ιστοσελίδα του κινηματογράφου στο www.riopremiercinemas.com.cy καθώς και να επιλέξετε, χωρίς έξτρα κόστος, τις θέσεις προτίμησης σας.  

Επίσης, casual επιλογές φαγητού, ολοκληρωμένες γευστικές εμπειρίες, γλυκές λιχουδιές και αναζωογονητικές επιλογές καφέ προσφέρονται στο Food Market για να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.  Ανάμεσα σε άλλα, το Cinnabon, το Costa Coffee, το Cremoso Gelato Artigianale, το Crepa Land, το Starbucks, το Subway και το TGI Fridays συμμετέχουν με μοναδικές προσφορές, κάθε Τρίτη, μόνο στο Nicosia Mall. Οι προσφορές βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Nicosia Mall (https://www.nicosiamall.com/el/prosfores/super-tuesdays-nicosia-mall) και ανανεώνονται ανά περιόδους. 

Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε τις Τρίτες στην καλύτερη δυνατή εκδοχή τους, με τις “Super Tuesdays” προσφορές του Nicosia Mall.


 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31