Shopping , Fashion & Beauty

Βρήκαμε ένα ήσυχο καταφύγιο χαλάρωσης και ευεξίας, δίπλα στη θάλασσα

Θέλεις μια ξεχωριστή εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης; Το Armonia Spa σου την προσφέρει!

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουλίου 2019

Ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα από τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας και να ξεκουράσεις μυαλό και σώμα. Αυτό σημαίνει αρχικά να κλείσεις δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο που θα σου παρέχει μία ξεχωριστή διαμονή, με κύρια χαρακτηριστικά την ηρεμία και την χαλάρωση.

Δηλαδή να κλείσεις δωμάτιο στο Alion Beach hotel. Θα το βρεις σε ένα ιδιαίτερα προνομιακό σημείο της Αγίας Νάπας με την υπέροχη φύση να το περιτριγυρίζει και την απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα να το αγκαλιάζει!

Όμως μη μείνεις μόνο στο δωμάτιο… αφού την απόλυτη χαλάρωση θα την ζήσεις στο πλήρως ανακαινισμένο, πολυτελές και αναβαθμισμένο Armonia Spa & Wellness. 

Ένα μοναδικό μέρος, μια όαση ευεξίας και ομορφιάς, έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε σου ανάγκη, είτε αυτή αφορά τη χαλάρωση, είτε την ανανέωση ή ακόμα και την εκγύμναση.

Εξάλλου, εδώ συναντιούνται η ομορφιά, η χαλάρωση, η επιστημονική γνώση και οι εξατομικευμένες λύσεις, ώστε να σου προσφέρουν μια εντελώς αξέχαστη και αναζωογονητική εμπειρία. 

Το Armonia Spa & Wellness αποτελείται από τέσσερα δωμάτια για προσωπικές θεραπείες, από τα οποία ξεχωρίζει το δωματίο για μασάζ για ζευγάρια ή για ταϊλανδέζικο μασάζ, ένα δωμάτιο μανικιούρ και πεντικιούρ, σάουνα και steam bath, ένα δωμάτιο για θεραπείες ομορφιάς, κομμωτήριο, καθώς και μία πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα εκγύμνασης.

Προϊόντα που ξεχωρίζουν
Κλείνοντας το δικό σου προσωπικό ραντεβού, για μία από τις αναζωογονητικές θεραπείες προσώπου που προσφέρει, θα απολαύσεις (και θα γνωρίσεις) την ευεργετική δύναμη των οργανικών προϊόντων Aegli. Μια ελληνική μάρκα, εμπνευσμένη από την παγκόσμια ανάγκη για φυσική ομορφιά, φιλικά προς τον ανθρώπινο οργανισμό και το περιβάλλον και εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα φυσικών βοτάνων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Θεραπείες μασάζ… με στόχο την απόλυτη ευεξία
Το Armonia SPA & Wellness προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του κορυφαίες επιλογές χαλάρωσης. Μπορείς να επιλέξεις από εξωτικά μασάζ με προϊόντα Thalgo, μέχρι και λύσεις που στοχεύουν στην απόλυτη ευεξία, ενώ η αίθουσα για δύο, απευθύνεται σε σένα που θέλεις να κάνεις μασάζ με το ταίρι σου.

Το μόνο που απομένει λοιπόν είναι να αφήστε το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή σας να αναγεννηθούν, επιλέγοντας το μοναδικό πακέτο ευεξίας που θα βρεις στο Armonia SPA & Wellness.

>> Λειτουργεί καθημερινά από 10:00 μέχρι 20:00. Για ραντεβού καλέστε στο 23722900 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο armonia-spa@alion-beach.com.cy.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close