Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2019
Η Estrella Damm σας συστήνει τους ανθρώπους που διαμορφώνουν τη νέα εικόνα της κυπριακής κουζίνας, αλλάζοντας τον γαστρονομικό χάρτη του νησιού μέσα από καινοτόμους και δημιουργικούς τρόπους.

Η μπύρα Estrella πρωτοπορεί ξανά και δίνει την ευκαιρία σε 14 Κύπριους σεφ να δημιουργήσουν μοναδικά πιάτα, που συνδυάζονται με την αγαπημένη μπύρα της Βαρκελώνης.

Από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου το ‘’Chef’s Choice’’ εμπλουτίζει τις γαστρονομικές επιλογές γνωστών εστιατορίων της Κύπρου, προσελκύοντας τους λάτρεις του φαγητού να απολαύσουν εξαιρετικά εδέσματα με μια κρύα μπύρα.
Estrella και καλή παρέα!
Το ‘’Chef’s Choice’’ είναι ένα μοναδικό γαστρονομικό project με τη συμμετοχή 14 επιλεγμένων εστιατορίων της Κύπρου, όπου οι σεφ τους δημιουργούν μοναδικές γευστικές επιλογές με κύριο συστατικό το χοιρινό κρέας.

Μπείτε στο www.chefschoice.com και γνωρίστε τους σεφ, ανακαλύψτε τι τους εμπνέει κατά τη δημιουργία ενός πιάτου και πάνω απ’ όλα ζήστε την εμπειρία του ‘’Chef’s Choice’’!


Σχετικά
Το Sunday Lunch που δίνει ρυθμό στις Κυριακές μας επιστρέφει στο NYX Hotel Limassol!
To ιδανικό σημείο για ένα απολαυστικό κυριακάτικο μεσημέρι
Από σήμερα, η Λεμεσός έχει ένα νέο στέκι για... Φλερτ!
Πρώτες εικόνες από το ΦΛΕΡΤ, το ολοκαίνουριο bar & restaurant που ανοίγει τις πόρτες του
GRANDYARD: Η νέα εποχή του Food Park City στη Λευκωσία
Η νέα του εποχή μάς δίνει πολλούς λόγους να το επισκεφθούμε ξανά και ξανά και να ανακαλύψουμε όλα όσα έχει να προσφέρει
5 ταβέρνες στη Λευκωσία για κυπριακό μεζέ και ζωντανή μουσική
Από το κλέφτικο του Μέλισσου μέχρι τα ρεμπέτικα στο Μεζοστρατί, πέντε διευθύνσεις για βραδιές με την παρέα.
Το μικρό ιταλικό της πόλης, με τα χειροποίητα ζυμαρικά, κατεβάζει ρολά
Η ανακοίνωση του Carlo, του ιδιοκτήτη
Ο Κύπριος οινοποιός Σοφοκλής Βλασίδης κατεβαίνει στην παλιά Λευκωσία, για ένα βράδυ
Μία βραδιά αφιερωμένη σε σπάνια κρασιά, παλιές χρονιές και πειραματικές οινοποιήσεις.
Αυτά είναι τα 50 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2026
Τη λίστα με τα 50 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο δημοσίευσε το «The 50» και στην κορυφή βρίσκεται ένα ισπανικό
7 απάχικα ταβερνάκια με τίμιο φαγητό που αξίζει να ανακαλύψεις
Συγκεντρώνουμε μερικά από τα απάχικα ταβερνάκια της Λεμεσού που αξίζει να ανακαλύψεις.
Πάμε για σουβλάκι, σεφταλιές και κυπριακά μεζεκλίκια σε μία Μαντάμ!
Εδώ θα απολαύσεις την κυπριακή κουζίνα όπως πρέπει να είναι: απλή, γενναιόδωρη και φτιαγμένη για να μοιράζεται.
Το Chocolate Week επιστρέφει στο Colors Café: Όλα όσα θα απολαύσουμε στην πιο γλυκιά εβδομάδα της χρονιάς
25 χρόνια Colors Café και Chocolate Week: Μια γλυκιά ιστορία που συνεχίζεται
Season Opening στο Olio
Με ανανεωμένη διάθεση, το δημοφιλές hot spot της πρωτεύουσας συνεχίζει να συνδυάζει τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα με την ποιοτική διασκέδαση, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξόδου.
Captain’s Cabin: Ένας ξεχωριστός παραθαλάσσιος προορισμός για κάθε εποχή
Tο ιδανικό σκηνικό για όμορφες στιγμές