Παιδί

Ένα μεγάλο φεστιβάλ για τα παιδιά με πολλές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια

25ο Παιδικό Φεστιβάλ και 11ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Παιδιού Αγίας Νάπας με Νάσο, Youtubers Πουρνάρας, Νatasha Kay, Mazlimaz και Mario Tube

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐου 2019

Πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει για τους μικρούς του φίλους  στο φετινό 25ο Παιδικό Φεστιβάλ και 11ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Παιδιού ο Δήμος Αγίας Νάπας το οποίο διοργανώνει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η οποία ως γνωστό εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου.

Το Παιδικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας από τις 6.30μ.μ-9.30μ.μ. Περιλαμβάνει συναυλία με τους καλλιτέχνες Νάσο, Youtubers Πουρνάρας, Νatasha Kay, Mazlimaz και Mario Tube, πολλές γωνιές δραστηριοτήτων όπως Χειροτεχνία, Ζωγραφική/Αγιογραφία, Αγγειοπλαστική, Πλαστελίνη, Ζωγραφική Προσώπου, Καλαθόσφαιρα από τους Peace Players - Cyprus , Ξιφασκία (ICAS),  πρωτότυπα παιγνίδια και κατασκευές.

Επίσης θα υπάρχει γωνιά δραστηριοτήτων του Ανοικτού Σχολείου, η οποία  περιλαμβάνει τους Μικρούς Μάγειρες εν δράση, Εκπαιδευτική Ρομποτική - Τα πρώτα βήματα με Lego We Do καθώς και γωνιά της Κοινοτικής Αστυνομίας-Παρατηρητή της Γειτονιάς για ενημέρωση των παιδιών και θα τους προσφερθούν αναμνηστικά δωράκια.

Με δική του γωνιά συμμετέχει ο Πολιτιστικός Όμιλος Απόπλους Φρενάρους με τα Τμήματα Ρομποτικής και εκπαιδεύτρια την Κατερίνα Χατζηγεωργίου και την ομάδα της.  Θα παρουσιάσουν Next Spin Art, Encino ERP Pro programming, Meet Edison Sumo Wrestling & Barcode Programming, Next race car, Pre boot car.  Θα λάβουν επίσης μέρος οι Peace Players – Cyprus (PRI-CY).  Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές με τις αγαπημένες Μασκότ από την  ομάδα «Πολύχρωμη Διασκέδαση», με τις Μασκότ Μirror People, Mirror Unicorns και Polar Bear και με τις Μαζορέτες της Αιμιλίας Σαλούτα (Coach-Choreographer της Εθνικής Ομάδας Κύπρου).

Σε όλα τα παιδιά θα προσφέρεται δωρεάν παγωτό από την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας Π.Ο.Π.Ο. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα λειτουργεί στο χώρο Έκθεση βιβλίου καθώς και περίπτερο με διάφορες λιχουδιές και αναμνηστικά δώρα  και τα κέρδη θα διατεθούν για τις ανάγκες των σχολείων.


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close