Έρχεται το Φεστιβάλ Βιβλίου στην πλατεία

Tο Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών - Press and Information Office, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου / Youth Board of Cyprus, ο Larnaka Municipality - Δήμος Λάρνακας συνδιοργανώνουν το Φεστιβάλ Βιβλίου Λάρνακας, την Κυριακή 12 Μαϊου 2019, στην Πλατεία Ευρώπης.


Πρόγραμμα Φεστιβάλ Βιβλίου Λάρνακας
•    16:00 – 16:30 Θεατρική παρουσίαση του παραμυθιού: «Ο Ιωάννης που φοβόταν τον άνεμο» της Μόνικας Χαραλάμπους, σε εικονογράφηση του Γιώργου Θεοδωρίδη από τις Εκδόσεις Πήλιο
•    16:30 – 17:30 Παραμυθονειρέματα: Ο δάσκαλος Αντρέας Κώστα Παραμυθάς, βγάζει από το μαγικό του καπέλο τους ήρωες των βιβλίων της Άντρης Αντωνίου και Μαρίας Προδρόμου και τους ζωντανεύει με τη συμμετοχή και τη βοήθεια των παιδιών. Μιλούμε για την Αγάπη, τη Φιλία, την Αποδοχή, την Προστασία από το Bullying, την Πίστη στον Εαυτό μας και τη Χαρά της Ζωής!
•    17:30 – 18:00 Θεατράκι από το Ειδικό Σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας Λάρνακας  με τίτλο: «Λέω ΟΧΙ στο πλαστικό» 
•    19:00 – 20:00  Η Λογοτεχνία στη Λάρνακα. Λαρνακείς συγγραφείς διαβάζουν αποσπάσματα από το έργο τους και συζητούν με το κοινό. Συμμετέχουν: Αργυρού Χρίστος, Σιδερά Ειρήνη, Τέμβριου Αθηνά, Τιμοθέου Αντρέας, Φωτιάδου Ελένη, Χριστοδουλίδης Γιώργος 
•    20:00 – 21:30  Θεατρική παράσταση: «Η Ροδού τζαι το χρυσό βερκίν», από το Θέατρο Αντίλογος σε θεατρική απόδοση της Άνδρης Θεοδότου. Ένα λαϊκό παραμύθι που μιλά για την αγνή αγάπη, το θάρρος που αποκτούν οι άνθρωποι όταν πρόκειται να αγωνιστούν για τα ιδανικά στη ζωή τους και την αιώνια πάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό.

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος με περίπτερα βιβλιοπωλείων, εκδοτών, παζαράκι μεταχειρισμένων βιβλίων, χώρος βιβλιοανάγνωσης, παιδικές  και άλλες δραστηριότητες. 

Στο χώρο θα παρουσιαστεί έκθεση του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με τίτλο: «Η Λάρνακα μέσα από τα Αρχεία του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών».

Υποστηρικτές: Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου 
                         CYBBY - Cyprus IBBY - Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού Νεανικού Βιβλίου

Συμμετέχουν:
Parga BOOKCENTER, Βιβλιοπωλείο Πήλιο / Pilio Bookstore, PAWS - Protecting Animals Without Shelter, Mavromatis Books & Stationery Ltd, Βιβλιοπωλείο "Περιδιάβαση", Academic & General Bookshop Cyprus, ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ Εκδόσεις Εν Τύποις Β.Κ., Βιβλιοπωλείο "Φωτοδότες", Παλαιοβιβλιοπωλείο Ταξιδευτής, Εκδόσεις Επιφανείου- Βιβλιοπωλείο Ελλάς.

Πλατεία Ευρώπης title
Χρήσιμες πληροφορίες:
  • Τηλ. Επικ.:
  • Website:
Αθηνών 6, Λάρνακα, Λάρνακα
Διαθέσιμο Parking

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30