Σ' αυτό το φεστιβάλ στην πλατεία θα απολαύσεις κουζίνες από όλο τον κόσμο

Στα πλαίσια της Μέρας της Ευρώπης, διοργανώνεται το Larnaca "Europe Square Food Festival" 2019, σκοπός του οποίου είναι, η προώθηση της ευρωπαϊκής ιδέας, της πολυπολιτισμικής κουλτούρας και της γνωριμίας των γεύσεων που ζουν ανάμεσά μας. 

Το Φεστιβάλ, στοχεύει να μεταδώσει κοινωνικά μηνύματα, ψυχαγωγία στην κοινωνία της πόλης, σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες. Μάλιστα σημαντικό μέρος των εσόδων θα ενισχύσουν το πολύ σημαντικο έργο της EUROPA DONNA CYPRUS. 

ΔΕN ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΟΔΟΣ και θα ενισχυθούν με προβολή της δουλειάς τους, ντόπιοι επιχειρηματίες.

Οι διάφοροι επαγγελματίες, θα εκπροσωπούν διαφορετικές κουζίνες από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν ακούσματα από διάφορα μέρη της Ευρώπης από σχήματα και Dj  (με πολύ ήπιο ήχο), χορευτικά σόου από ντόπια και ξένα συγκροτήματα, περίπτερα ενημέρωσης για την Ευρωπαϊκή Ένωση (σε συνεργασία με το σπίτι της Ευρώπης στην Κύπρο), περίπτερο προβολής της δράσης της EUROPA DONNA CYPRUS και πολλά αλλά.

Ελάτε λοιπόν μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας, να γευτείτε διαφορετικές γεύσεις, να απολαύσετε την υπέροχη πλατεία Ευρώπης και τις Φοινικούδες, να δροσιστείτε με μία κρύα μπύρα Carlsberg και να περάσετε ένα υπέροχο και ξεχωριστό Παρασκευοσάββατο. 

Πλατεία Ευρώπης title
Χρήσιμες πληροφορίες:
  • Τηλ. Επικ.:
  • Website:
Αθηνών 6, Λάρνακα, Λάρνακα
Διαθέσιμο Parking

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31