Shopping , News

Περπατήσαμε στο ανανεωμένο The Mall of Cyprus

Πήγαμε, είδαμε και μεταφέρουμε 25 εικόνες και εντυπώσεις από το ανανεωμένο The Mall of Cyprus

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2019

Το Mall of Cyprus ανανεώθηκε, απέκτησε 15 καινούργια καταστήματα, τα οποία άνοιξαν τις πόρτες τους για τους καταναλωτές, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, κι ένα ολοκαίνουργιο food court, το οποίο μάλιστα μεταφέρθηκε πλέον σε ανακαινισμένους χώρους και ενισχύθηκε με 6 ολοκαίνουργιες επιλογές εστίασης.

Όσον αφορά στο νέο food court του The Mall of Cyprus προστέθηκαν μεγάλες και δημοφιλείς αλυσίδες του εξωτερικού με πιο σπουδαίο όνομα το Paul το οποίο ακολουθεί το κόνσεπτ του πρώτου Paul που άνοιξε πέρσι στο κέντρο της Λευκωσίας. Ακολουθεί μία ακόμη πολύ επιτυχημένη και βραβευμένη αλυσίδα ασιατικής κουζίνας, το Wagamama, το δημοφιλές Caffé Nero, το Ocean Basket (το οποίο εισέρχεται εντός του mall), το Tavernaki Express που έρχεται να αντικαταστήσει το Derlicious και το αγαπημένο Burger King το οποίο θα συνυπάρξει για πρώτη φορά στην Κύπρο σε κοινό χώρο με το McDonald’s. Το TGI Fridays παρουσιάζεται ανανεωμένο και πολύ ελκυστικό, το δημοφιλές Gloria Jean’s Coffees μεταφέρεται πλέον στον ισόγειο χώρο του Mall of Cyprus ενώ το τα Starbucks, για πρώτη φορά στην Κύπρο, θα παρουσιάσουν ένα μοντέρνο κιόσκι. 

Όσον αφορά τα καταστήματα, σημείωσε τις ολοκαίνουργιες προσθήκες: Sacoor Brothers, Shoebox Kids, Timberland, SHOEBOX, Αθλοκίνηση, SNEAKERSHERO, Adidas Store, Marks & Spencer, Wallis, Dorothy Perkins, Topshop/Topman, Celio, American Eagle, Flying Tiger Copenhagen, Lynne, Socks & Tights και Holland & Barrett. Σημείωσε επίσης και το πλήρως ανανεωμένο Zara

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αναβάθμιση του χώρου εστίασης, θα σε εντυπωσιάσει και θα γίνει σύντομα το νέο σου στέκι για χαλάρωση και έξοδο για φαγητό, ενώ οι νέες βεράντες που δημιουργήθηκαν θα δώσει μια απόλυτα νέα διάσταση στην απόλαυση. 

Εμείς μπήκαμε στο ανανεωμένο mall, που ομολογουμένως εντυπωσιάζει, και σου μεταφέρουμε εικόνες και εντυπώσεις!

*Φωτογραφίες: Θεοδώρα Ιακώβου

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close