Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2019
Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης, εκτός από τα νότια παράλια όπου θα πνέουν τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα, στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναμένεται χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Τη νύκτα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και πιθανό καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, ενώ το πρωί πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, στα δυτικά και τα βόρεια. Νεφώσεις, όμως, που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά, το εσωτερικό ή και στα νοτιοανατολικά-ανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυμανθεί λίγο κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.
Σχετικά

Ταξίδι στην Ευρώπη: 5 οικονομικοί city break προορισμoί
Ανακαλύπτοντας 5 από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις της Ευρώπης για μία ποιοτική και προσιτή ολιγοήμερη απόδραση

Μια μεγάλη ευρωπαϊκή βράβευση για τον Στίβεν Κινγκ
Ο Στίβεν Κινγκ τιμήθηκε με το Ειδικό Βραβείο Λογοτεχνίας Χανς Κρίστιαν Άντερσεν: ο πρώτος συγγραφέας που τιμάται με το συγκεκριμένο βραβείο

Ακυρώσεις πτήσεων και χιλιάδες καθυστερήσεις σε αεροδρόμια όλης της Ευρώπης
Finnair, British Airways, Air France, Lufthansa και KLM, οι εταιρείες που επλήγησαν περισσότερο
Στέφανος Φαρμακάς στις "24 ώρες μαζί": Από τον πάτο του αλκοολισμού στην κορυφή της ζωής
«24 ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ» — Κυριακή 26 Οκτωβρίου, 18:50 στο Σίγμα

ΚΩΔΙΚΟΣ 56: Ντοκιμαντέρ ερευνητικής δημοσιογραφίας με τον Κυριάκο Πενηνταέξ
Κάθε εβδομάδα, ένα καυτό ζήτημα. Μια αθέατη πλευρά. Μια αλήθεια που διεκδικεί φως...

10 Χρόνια Foody: 10 Χρόνια Delivering Cyprus
Το Foody γιορτάζει φέτος 10 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο, σηματοδοτώντας μια δεκαετία συνεχούς ανάπτυξης, καινοτομίας και καθοριστικής συμβολής στη διαμόρφωση της αγοράς του delivery στην Κύπρο.

6 παραμυθένιοι προορισμοί της Ευρώπης
Πόλεις που εντυπωσιάζουν με τα ατμοσφαιρικά σοκάκια τους, την μεσαιωνική αύρα τους και την ιστορία τους

Time Out: Η καλύτερη χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης για το 2025
Το Time Out μόλις δημοσίευσε μια πρόσφατα επιμελημένη λίστα με τις καλύτερες ευρωπαϊκές χριστουγεννιάτικες αγορές για το 2025


Διακοπές Χριστουγέννων: Πότε οι τιμές των αεροπορικών πέφτουν στο χαμηλότερο εύρος
Πώς να εξασφαλίσετε τις καλύτερες προσφορές

Ούτε Παρίσι, ούτε Πράγα: Αυτές είναι οι 3 πιο όμορφες παλιές πόλεις της Ευρώπης, σύμφωνα με νέα κατάταξη
Οι παλιές πόλεις δεν είναι απλώς όμορφα σκηνικά για φωτογραφίες διακοπών, αλλά ζωντανά βιβλία ιστορίας

Οι κάτοχοι κυπριακού διαβατηρίου μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς βίζα σε 178 προορισμούς
Μειώθηκαν οι προορισμοί χωρίς βίζα για τους Κύπριους ταξιδιώτες