Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

5 παραμυθένιες σουίτες στο βουνό για ερωτευμένους

Πανέμορφα αγροτουριστικά καταλύματα σε ορεινά χωριά της Κύπρου, που θα σε εντυπωσιάσουν

Δημοσιεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου 2019

Δεν χρειάζεται να είναι η μέρα των ερωτευμένων για να κλείσεις μία ρομαντική διαμονή για σένα και το ταίρι σου! 

Πλησιάζουν ωστόσο Χριστούγεννα και το Check In Cyprus σου δίνει μία όμορφη ιδέα δώρου για να προσφέρεις στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου.

Κλείσε δωμάτιο στο βουνό και ζήσε εκεί ένα υπέροχο βράδυ ή και ένα σαββατοκύριακο.

Άλλωστε τα κυπριακά αγροτουριστικά καταλύματα τα τελευταία χρόνια έχουν εκσυγχρονιστεί και δημιουργήσει πανέμορφες ρομαντικές σουίτες με όλες τις ανέσεις.

Επίλεξε μία από τις παρακάτω και βίωσε μία μοναδική εμπειρία πολυτέλειας. 

Oinou Strata Luxury Suites & Wine Bar
Πρόκειται για ένα πανδοχείο –όπως αυτοαποκαλείται–, αναπαλαιωμένο με πολλή αγάπη και εμποτισμένο με έντονο άρωμα έρωτα και οίνου στο Βουνί της επαρχίας Λεμεσού.
To δωμάτιο: Πολυτελής και εντυπωσιακή η Champagne Luxury Suite, με πρωτότυπο σχεδιασμό, vintage αισθητική και όλες τις ανέσεις για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία διαμονής. Τζάκι, πολυτελή προϊόντα περιποίησης, πρωινό στο δωμάτιο, platter και welcome drink κατά την άφιξη θα σε κερδίσουν μεμιάς.
Etc.: Διαθέτει τρεις πολυτελείς και ατμοσφαιρικές σουίτες. Τη Shiraz, τη Merlot και τη Champagne, με την πολυτέλεια και την άνεση να βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία. Διαθέτει όμως κι έναν ‘μικρό ναό’ αφιερωμένο στο καλό κρασί, με ξεχωριστές επιλογές σε εκλεκτούς οίνους και ένα μενού φαγητού με επιλογές (platter, σαλάτες, σάντουιτς και κυρίως πιάτα) που μπορούν να συνοδεύσουν επάξια το ποτό σου. Η δε εσωτερική αυλή του αρχοντικού προσφέρεται για να απολαύσει κανείς φαγητό και ποτό σε ένα υπέροχο περιβάλλον.
(25944244) Βουνί, επ. Λεμεσού.

The Vouni Collection
Όμορφος ξενώνας στο χωριό Βουνί, που προσφέρει απαράμιλλη γαλήνη και ηρεμία, ιδανικός για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τη ρουτίνα.
To δωμάτιο: Επιπλωμένο σε σύγχρονο στυλ, το Hideaway είναι ιδανικό για δύο άτομα, προσφέροντας όλες τις ανέσεις και διατηρώντας ταυτόχρονα τη γοητεία μιας μικρής κατοικίας χωριού. Με κίτρινη πέτρα, τζάκι, ένα υπέροχο κρεβάτι και λεπτομέρειες από ξύλο, προσφέρει ζεστασιά και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.
Etc.: Τρία παραδοσιακά σπίτια, τα οποία έχουν πλήρως ανακαινιστεί, με ονόματα όπως Hideaway, Lookout και Balcony, είναι διαθέσιμα να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες τους, παρέχοντάς τους όλες τις ανέσεις. Τα δύο πρώτα θεωρούνται ιδανικά για ζευγάρια, αφού μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι δύο άτομα, ενώ στο τρίτο ο αριθμός χωρητικότητας αυξάνεται στα τέσσερα. Το καλύτερο της υπόθεσης; Και τα τρία διαθέτουν τη δική τους πισίνα! Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ελάχιστη περίοδος ενοικίασης για τρεις νύχτες.
(99834719, 25352066) Βουνί, επ. Λεμεσού.

Oinoessa Traditional Boutique Guest Houses Lofou
Στην καρδιά της Λόφου, σε μια όμορφη τοποθεσία με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, τυπική της παράδοσης του τόπου, το Oinoessa θα σε μαγέψει με τη φιλοξενία και τις εγκαταστάσεις του.
To δωμάτιο: Η ολοκαίνουρια σουίτα Θέα (με την ομολογουμένως πανοραμική θέα) αποτελεί ένα εξαιρετικά ευρύχωρο κατάλυμα. Είναι χωρισμένη σε δύο επίπεδα, το ισόγειο και το πατάρι. Στο ισόγειο βρίσκεται η κουζίνα, που είναι εφοδιασμένη με όλα τα κουζινικά σκεύη, το σαλόνι με το ευρύχωρο καθιστικό και τους μαλακούς καναπέδες, που θα σε καλομά- θουν, και το τζάκι που ζεσταίνει την ατμόσφαιρα. Η δε σκάλα που θα δεις στο ισόγειο θα σε οδηγήσει στο πατάρι, όπου θα απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης... στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί σε περιμένει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και μία μπανιέρα με τζακούζι.
Etc.: Το συγκρότημα αποτελείται από τρία πέτρινα σπίτια, με οκτώ πολυτελή στούντιο γύρω από μια ιδιωτική αυλή, όπου θα νιώσεις την απόλυτη ηρεμία, μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Wi-Fi και μικρό πρωινό περιλαμβάνονται στη διαμονή!
(99373371, info@oinoessa.com) Λόφου, επ. Λεμεσού.

Apanemia Inn
Ένα παραδοσιακό κατάλυμα στη Λόφου, χτισμένο με πέτρα και ξύλο, σε περιμένει για χαλάρωση και ηρεμία. To δωμάτιο: Οροφές με ξύλινα δοκάρια, ξύλινα δάπεδα και έπιπλα αντίκες, σε δύο δωμάτια με παραδοσιακό αέρα και άνετο κρεβάτι. Το κατάλυμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα ευρύχωρο σαλό-
νι-τραπεζαρία με τζάκι.
Etc.: Η πιο πρόσφατη προσθήκη του Apanemia Inn είναι ένα πολυτελές, ευρύχωρο στούντιο, σε παραδοσιακό αλλά ταυτόχρονα και μοντέρνο στυλ. Εντυπωσιάζει το μεγάλο παραδοσιακό κυπριακό κρεβάτι (καρκόλα), αλλά και το εξωτερικό τζακούζι στην αυλή που προσφέρει χαλάρωση στους επισκέπτες. Επίσης διαθέτει κλιματισμό, βεράντα, δωρεάν Wi-Fi καθώς και εσωτερική επιπλωμένη αυλή, μέρος της οποίας έχει σκέπαστρο και έπιπλα κήπου.
(99527711, www.cypruscountryhouse.com) Λόφου, επ. Λεμεσού.

Ample Places
Ένα συγκρότημα δύο ανεξάρτητων και αυτόνομων κατοικιών για οικοτουρισμό, που βρίσκεται στο χωριό Πάνω Λεύκαρα.
To δωμάτιο: Θα μείνεις στην κατοικία Πολύτιμο, ένα μοναδικής ομορφιάς οικοδόμημα εμβαδού 122 τ.μ., που παλιότερα στέγαζε τη Συνεργατική του χωριού και αργότερα καφενείο, ενώ τώρα μετατράπηκε σε μια ευρύχωρη κατοικία με ενιαία διάταξη, που συνδυάζει αρμονικά τους χώρους του καθιστικού, της τραπεζαρίας και της κουζίνας. Η διανυκτέρευση στο Μοναδικό γίνεται σ’ ένα εσωτερικό ξύλινο παραδοσιακό μεσοπάτωμα, που διαθέτει ένα διπλό και δύο μονά κρεβάτια, ενώ στο καθιστικό θα βρεις το τζάκι όπως και όλες τις ανέσεις για μια άνετη διαμονή.
Etc.: Πρόκειται για δύο ξενώνες που ανακαινίστηκαν στα πρότυπα της βιώσιμης αρχιτεκτονικής, οι οποίοι εναρμονίζουν το τοπικό παραδοσιακό στοιχείο με το σύγχρονο. Οι ξενώνες διαθέτουν διαμπερείς και φωτεινούς χώρους, ενώ η εσωτερική επίπλωσή τους αποτελείται από συντηρημένα, αυθεντικά κυπριακά έπιπλα, αντικείμενα λαϊκής χειροτεχνίας και έργα σύγχρονης τέχνης.
(99613771) Πάνω Λεύκαρα, επ. Λάρνακας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close