Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουνίου 2019
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών θα διοργανώσει το 3ο Αγροτικό Φεστιβάλ στις 5,6 και 7 Ιουλίου 2019 στην Επαρχία Λεμεσού.
Μέσα από το φεστιβάλ αυτό, ντόπιοι και τουρίστες θα γνωρίσουν τα κυπριακά εδέσματα και θα ενημερωθούν για τα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα τα οποία επιχορηγεί ο ΚΟΑΠ. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές διαλέξεις / ομιλίες για τα μέτρα επιχορήγησης του Οργανισμού. Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα τιμηθούν άτομα τα οποία κατ’ οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην πολιτιστική κληρονομία του τόπου μας.
Στο φεστιβάλ θα έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν εκθέτες που σχετίζονται με την παραγωγή και εμπορία αγροτικών προϊόντων, οινοποιεία, βιολογικά προιόντα, τυροκομεία, αλλαντοποιεία, ομάδες παραγωγών και άλλοι εκθέτες που έχουν σχέση με το γεωργικό επάγγελμα. Ο χώρος θα διαμορφωθεί με μικρά περίπτερα τα οποία θα ενοικιαστούν και θα μπορούν οι εκθέτες να διαφημίζουν ή / και να πωλούν τα διάφορα προϊόντα που θα εκθέτουν στο φεστιβάλ.
Όσον αφορά στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αυτό θα περιλαμβάνει μουσικές, χορό, ακόμα και προβολές σινεμά, όπως και έκθεση βιολογικών προϊόντων.
-
Παλιό Λιμάνι Λεμεσού
05 Ιουλίου - 07 Ιουλίου 2019
Σχετικά

Ο Μάρκος Ζαμπάρτας έρχεται Λευκωσία για να δοκιμάσουμε κρασιά
Οι Οινικές Τετάρτες στην παλιά πόλη, συνεχίζονται

Καλοκαίρι στην ύπαιθρο με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Ένα ποιοτικό και πολυεπίπεδο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και φέτος οι κάτοικοι της υπαίθρου.

Όλα όσα (σπουδαία) θα συμβούν αυτό το καλοκαίρι στην υπέροχη Σαλαμιού
... και δεν είναι και λίγα

27 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιούλη στην Κύπρο
Όλα όσα θα μας δροσίσουν το weekend που έρχεται

Εκδρομή και βαρκάδα σε 3 καταγάλανα σημεία της Κύπρου
Δες τις οργανωμένες διαδρομές που θα σε κάνουν τουρίστα στο νησί σου για μία ημέρα

Πλατφόρμα Χορογραφίας: Ανακοινώθηκαν οι 13 προτάσεις που θα παρουσιαστούν το 2025
Η Πλατφόρμα Χορογραφίας Κύπρου 2025 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 14ης και 16ης Νοεμβρίου, στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

Το φετινό καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον υπέροχο Μουτουλά
Ο Μουτουλλάς έφτιαξε πρόγραμμα με εκδηλώσεις για το φετινό καλοκαίρι

Ένα συλλογικό τραπέζωμα στις Καμάρες στην Λάρνακα
Η Λάρνακα 2030, σε συνεργασία με τους Urban Gorillas, σας προσκαλεί σε ένα εορταστικό συλλογικό τραπέζωμα

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη Γιορτή του Κρασιού 2025
Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προτάσεις για μουσικές, θεατρικές και λαογραφικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της Γιορτής του Κρασιού

Ο γύρος της Ξυλοτύμβου επιστρέφει τον Οκτώβρη
Κάνε την εγγραφή σου για να ζήσεις από κοντά μία μοναδική εμπειρία

Το καλοκαίρι είναι εδώ — και το Cyberness επιστρέφει με ένα νέο κύμα ενέργειας!
Έλα μαζί μας για ένα απόγευμα γεμάτο έμπνευση, δροσερά κοκτέιλ, δημιουργικά εργαστήρια, καλή μουσική και καλοκαιρινή μαγεία

Κεντούμε και ζυμώνουμε στην Αθηένου
Βιωματικά εργαστήρια με θέμα τον παραδοσιακό πολιτισμό και την άυλη πολιτιστική κληρονομιά