Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2019
Και επίσημα πλέον δόθηκαν στο κοινό τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής στην ακτή Μακένζυ και οι τρεις παιδότοποι παραλίας στην ακτή Μακένζυ, στην παραλία Καστέλλα και στην παραλία της Λεωφόρου Τ. Μητσόπουλου.
H τοποθέτηση των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής καθώς και των τριών παιδότοπων, αποτελεί μέρος του Προγράμματος «Εμπλουτίζοντας και Πρασινίζοντας τις Παραλίες της Λάρνακας». Στόχος της δράσης αυτής είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών αλλά και της εικόνας των παραλιών της Περιφέρειας Λάρνακας και η εν λόγω ενέργεια, αποτελεί μέρος σειράς εμπλουτιστικών έργων από την Εταιρεία Τουριστικής Λάρνακας και τις Τοπικές Αρχές της Περιφέρειας.

Πληροφοριακά αναφέρεται ότι στα πλαίσια του εν λόγω προγράμματος δημιουργήθηκαν άλλα τρία υπαίθρια γυμναστήρια στους παραλιακούς πεζόδρομους Βορόκληνης και Περβολιών και στην πλαζ του ΚΟΤ στην Πύλα. Συνθέσεις παιγνιδιών παραλίας τοποθετήθηκαν στις Γιαννάδες ως επίσης και γήπεδο beach volley/tennis το οποίο κατασκευάστηκε στην παραλία LeBay στη Βορόκληνη. Επιπρόσθετα, φυτεύτηκαν 200 φοινικόδεντρα σε τουριστικές παραλίες της Λάρνακας.
Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας κ. Ντίνος Λευκαρίτης, μεταξύ άλλων, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμο Λάρνακας για τη στενή και πολύπλευρη συνεργασία. Υπογράμμισε επίσης ότι είναι πολύ ικανοποιητικό το γεγονός ότι ο τουρισμός είναι πλέον ψηλά στην ατζέντα του Δήμου Λάρνακας και αυτό αποδεικνύεται μέσω της υλοποίησης δράσεων που συμβάλλουν στη βελτίωση της εικόνας της Λάρνακας και στην αναβάθμιση του τουριστικού της προϊόντος.
Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας. με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. της ΕΤΑΠ Λάρνακας, ανάφερε ότι η ενέργεια αυτή συνάδει πλήρως με την προσπάθεια του Δήμου για βελτίωση της ποιότητας ζωής τόσο των κατοίκων όσο και των ντόπιων και ξένων επισκεπτών της Λάρνακας.

Σχετικά
Το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας ζωντανεύει από τον ΘΟΚ
Μια ιστορία-βουτιά στο δάσος του ονείρου της Κοκκινοσκουφίτσας, που μιλά για το θάρρος να προχωράς, να αμφισβητείς τους φόβους σου και να ανακαλύπτεις τη δική σου αλήθεια.
Ένα μαγικό θεατρικό σαββατοκύριακο έρχεται σε Λευκωσία και Λεμεσό
Δύο πόλεις, δύο παραστάσεις, μια μοναδική θεατρική εμπειρία για όλη την οικογένεια!
Ο Καραγκιόζης αναζητά τον θησαυρό της Κύπρου στο Αρχοντικό Αξιοθέας
Οι «Σκιολόγοι» παρουσιάζουν μια νέα περιπέτεια θεάτρου σκιών, γεμάτη χιούμορ, φαντασία και κωμικές ανατροπές, με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους.
«Το Μεγάλο Βιβλίο Των Μικρών Πλασμάτων», ένα μιούζικαλ για μικρούς και μεγάλους εξερευνητές
Το Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» και η Urban Productions παρουσιάζουν τη νέα παιδική παράσταση
Ένα μεγάλο παιδικό πανηγύρι για καλό σκοπό γεμίζει το Πάρκο Ακρόπολης με χαμόγελα
Ο ΠΑΣΥΚΑΦ προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μια ολοήμερη γιορτή με παιχνίδι, μουσική, χορό και δημιουργικές δραστηριότητες, στηρίζοντας παράλληλα τις υπηρεσίες του Συνδέσμου
Οι δεινόσαυροι... επιστρέφουν στην Κύπρο
Μια μοναδική θεατρική εμπειρία για όλη την οικογένεια έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Ένα family (fun) festival με street food, παιχνίδια και μουσική, στο πάρκο
Φαγητό, ποτό και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους
«Ο Μικρός Πρίγκιπας στον Πάγο» έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Το αγαπημένο παραμύθι ζωντανεύει σε ένα μαγευτικό μουσικό υπερθέαμα με πατινάζ, εναέρια ακροβατικά, εντυπωσιακές προβολές και πρωτότυπη μουσική, σε Λευκωσία και Λεμεσό.
Δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά, στο χωριό Πέρα Πεδί
Πάμε να ζωγραφίσουμε πετρούλες και κοχύλια
Ένα τριήμερο γεμάτο παιχνίδια για τα παιδιά, έρχεται στο χωριό
Ένα 3ήμερο γεμάτο παιχνίδι, νερό, δράση και ατελείωτη διασκέδαση για τα παιδιά!
Ένα τριήμερο γεμάτο παιχνίδι και δράση για τα παιδιά στον Πεδουλά τον Δεκαπενταύγουστο
Φουσκωτά, τραμπολίνο, αναρρίχηση, παιχνίδια με νερό και πολλές ακόμη δραστηριότητες με ένα εισιτήριο €10
Το πιο δροσερό παιδικό event του καλοκαιριού θα στηθεί στο Χάνι
Ετοιμάστε μαγιό, πετσέτες και ατελείωτη διάθεση για παιχνίδι!