Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2018
Με τη διεξαγωγή στις 11.00 το πρωί του Μαραθώνιου, Ημιμαραθώνιου, αγώνων 10χλμ και 5χλμ καθώς και του Φιλανθρωπικού Αγώνα του 1.5χλμ θα αρχίσει το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου η τελετή φωταγώγησης του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου, με την οποία θα ανοίξει επίσημα ο κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων στον Δήμο Αγίας Νάπας.
Μέχρι στιγμής εκατοντάδες άτομα και πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε εορταστικό κλίμα, αφού τόσο η εκκίνηση όσο και ο τερματισμός θα διεξαχθούν υπό τους ήχους της Μπάντας Κρουστών BATUKINIO, ενώ Ξυλοπόδαροι και Μασκότ θα περιφέρονται στο χώρο και θα υποδέχονται και θα ενθαρρύνουν τους αθλητές. Το αθλητικό μέρος θα διαρκέσει μέχρι τις 4.30μ.μ.
Η φαντασμαγορική τελετή φωταγώγησης θα αρχίσει στις 4.50μ.μ, στην εξέδρα της Κεντρικής Πλατείας της Αγίας Νάπας με το Μουσικό Ωδείο της Νίκης Αντωνίου Καραϊσκου, το οποίο θα παρουσιάσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια.
Στις 5.00μ.μ θα πάρει σειρά η Μπάντα Κρουστών BATUKINIO και στις 5.15μ.μ ο Αντιδήμαρχος Χρίστος Ζαννέτου θα χαιρετίσει την εκδήλωση και θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Διάκοσμο, ο οποίος αναμένεται να εντυπωσιάσει το κοινό, αφού ο Δήμος έχει προβεί σε πολλές καινοτόμες ενέργειες επιτυγχάνοντας τον περαιτέρω εμπλουτισμό του.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χορούς, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που θα παρουσιάσουν οι «Performer’s Academy of Dance, το «Outplay Dance Studio», η Μπάντα «The Santas» και το Χορευτικό Συγκρότημα «Ρυθμός».
Στους θαμώνες θα προσφερθεί άφθονο κρασί, παραδοσιακά εδέσματα και ο ΄Αγιος Βασίλης θα μοιράζει πλούσια δώρα στα παιδιά.
-
Λιμανάκι Αγίας Νάπας
01 Δεκεμβρίου 2018
Σχετικά

Η (Oktoberfest Edition) γιορτή που θα μαζέψει όλη την πόλη εκεί
Cyberness: Oktoberfest Edition στο Kolla στη Λεμεσό

Ήρθε η ώρα για το ετήσιο Παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στη Λάρνακα!
Πάνω από 200 πάγκοι, γεύσεις, μουσική και μαγεία σε ένα φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δάσος

Το Original Oktoberfest έρχεται στη Λευκωσία, με παραδοσιακές γερμανικές μπύρες, ζουμερά hot dogs κ.ά.
Μπίρες, μουσική, φαγητό και ένα ειδικά διαμορφωμένο Kids Zone

Το 2ο Pingy Pongo Event με τουρνουά, μουσική, φαγητό και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους
Με ελεύθερη είσοδο

«Mission Possible: The Sequel»: Ζήσε την επιστήμη από κοντά στο European Researchers’ Night 2025
Ραντεβού στην Κρατική Έκθεση

«I Am Back»: Ο Δημήτρη Γιωρκάτζης επιστρέφει για μία βραδιά γέλιου
Με τον Φίλιο Τσιγαρίδη στο Σατιρικό Θέατρο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2025 έρχεται στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Μοναδική ευκαιρία προβολής για εκθέτες

“Ride and Watch”: Ποδηλασία και θερινό σινεμά στην καρδιά της Λευκωσίας
Στον Άγιο Δομέτιο θα ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία για όλη την οικογένεια

Ακόμη δύο έξτρα stand up comedy παραστάσεις για τον Ζαχαρία Ζαννέτου
Με 2 sold out και εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο

Δωρεάν παλουζές, ζωντανή μουσική και άλλες εκπλήξεις στο Πέρα Πεδί
Μία ημέρα αφιερωμένη στην παράδοση και τις γεύσεις της Κύπρου, για όλη την οικογένεια

Ο Κάμπος και η Τσακίστρα συναντιούνται για σουβλάκι και παλουζέ στην πρωτεύουσα
Παραδοσιακή σύναξη του Πολιτιστικού Σωματείου Κάμπου – Τσακκιστράς

10ο Handmade in Cyprus Market: Διήμερο με 40 τοπικούς καλλιτέχνες χειροποίητων προϊόντων
Γλυκά, αρτοσκευάσματα, εργαστήρια τέχνης-χειροτεχνίας, φαγητό και ποτά