1 December 2018
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Η Αγία Νάπα ετοιμάζει μία φαντασμαγορική τελετή φωταγώγησης

H τελετή φωταγώγησης του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της Αγίας Νάπας

Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2018

Με τη διεξαγωγή  στις 11.00 το πρωί  του Μαραθώνιου, Ημιμαραθώνιου, αγώνων 10χλμ και 5χλμ καθώς και του Φιλανθρωπικού Αγώνα του 1.5χλμ θα αρχίσει το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου η τελετή φωταγώγησης του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου, με την οποία θα ανοίξει επίσημα  ο κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων στον Δήμο Αγίας Νάπας.

Μέχρι στιγμής εκατοντάδες άτομα και πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε εορταστικό κλίμα, αφού τόσο η εκκίνηση όσο και ο τερματισμός θα διεξαχθούν υπό τους ήχους της Μπάντας Κρουστών BATUKINIO, ενώ Ξυλοπόδαροι και Μασκότ  θα περιφέρονται στο χώρο και θα υποδέχονται και θα ενθαρρύνουν τους αθλητές. Το αθλητικό μέρος θα διαρκέσει μέχρι τις 4.30μ.μ.

Η φαντασμαγορική τελετή φωταγώγησης θα αρχίσει στις 4.50μ.μ, στην εξέδρα της Κεντρικής Πλατείας της Αγίας Νάπας με το  Μουσικό Ωδείο της Νίκης Αντωνίου Καραϊσκου, το οποίο θα παρουσιάσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια.

Στις 5.00μ.μ  θα πάρει σειρά η Μπάντα Κρουστών BATUKINIO και στις 5.15μ.μ  ο Αντιδήμαρχος Χρίστος Ζαννέτου θα χαιρετίσει την εκδήλωση και θα ανάψει  το Χριστουγεννιάτικο Διάκοσμο, ο οποίος αναμένεται να εντυπωσιάσει το κοινό, αφού ο Δήμος  έχει προβεί  σε πολλές καινοτόμες ενέργειες επιτυγχάνοντας τον περαιτέρω εμπλουτισμό του.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χορούς, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που θα παρουσιάσουν οι «Performer’s Academy of Dance, το «Outplay Dance Studio», η Μπάντα «The Santas» και το Χορευτικό Συγκρότημα «Ρυθμός».

Στους θαμώνες θα προσφερθεί άφθονο κρασί, παραδοσιακά εδέσματα και ο ΄Αγιος Βασίλης θα μοιράζει πλούσια δώρα στα παιδιά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close