Δημοσιεύτηκε στις 23 Νοεμβρίου 2018
Φέτος τα Χριστούγεννα, στις 23 & 24 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 μέχρι και τις 19:00, η μαγεία των Χριστουγέννων μεταφέρεται έξω από τη φασαρία της πόλης, μακριά από την κίνηση και τα καυσαέρια. Στο χωριό Μαρκί, μόλις 10 λεπτά από τη Λευκωσία, βρίσκεται το Petrides Farm Park, το οποίο από τον Σεπτέμβριο του 2017 φιλοξενεί ζώα φάρμας, περιέχει ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα ποδοσφαίρου, στίβους μάχης (survivor games), καφετέρια με πολύ καλό φαγητό, ποτά, γλυκά και παιχνιδότοπους.
Το πάρκο είναι ήδη στολισμένο Χριστουγενιάτικα από την 01η Δεκεμβρίου και μπορείτε να το επισκεφθείτε τα Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 19.00 το απόγευμα και να απολαύσετε πολύ καλό φαγητό, ποτά, και γλυκά σε ένα εορταστικό περιβάλλον. Οι επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι, που θα επισκεφτούν το πάρκο στις 23 & 24 Δεκεμβρίου θα βιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από το στολισμένο πάρκο και να λάβουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες όπως κατασκευές, face painting & glitter tattoo, donkey & pony riding, δραστηριότητες και παιχνίδια από το The Kids Entertainment Factory, αφήγηση παραμυθιού με διαδραστική παράσταση.
Επίσης, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μουσικές διαδραστικές παραστάσεις με τον Christmas Clown και τον Μάγο, καθώς και τον Άι Βασίλη ο οποίος θα μοιράζει δώρα στα μικρά παιδιά και θα συνοδεύεται από αγαπημένους παιδικούς ήρωες της Disneyland. Στο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ θα είναι παρών και ο Super FM με live link στις 23 Δεκεμβρίου από τις 14:00 - 16:00.
Στον χώρο θα υπάρχει Xριστουγεννιάτικο παζαράκι με χειροποίητες κατασκευές και δημιουργίες (κοσμήματα, στολίδια, τσάντες κλπ), Xριστουγεννιάτικα εδέσματα, και άφθονο φαγητό, ποτά και γλυκά. Ακολουθήστε μας στο Faceboook και στο Instagram για να μαθαίνετε τα νέα μας και να διεκδικήσετε δωρεάν προσκλήσεις εισόδου @PetridesFarmPark.
Είσοδος: €5.00, και για παιδιά μέχρι και 2 ετών, δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες: 99 411311 / 22 525255.
-
Petrides Farm Park
23 Δεκεμβρίου - 24 Δεκεμβρίου 2018
Σχετικά

Ένα συλλογικό τραπέζωμα στις Καμάρες στην Λάρνακα
Η Λάρνακα 2030, σε συνεργασία με τους Urban Gorillas, σας προσκαλεί σε ένα εορταστικό συλλογικό τραπέζωμα

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη Γιορτή του Κρασιού 2025
Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προτάσεις για μουσικές, θεατρικές και λαογραφικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της Γιορτής του Κρασιού

Ο γύρος της Ξυλοτύμβου επιστρέφει τον Οκτώβρη
Κάνε την εγγραφή σου για να ζήσεις από κοντά μία μοναδική εμπειρία

Το καλοκαίρι είναι εδώ — και το Cyberness επιστρέφει με ένα νέο κύμα ενέργειας!
Έλα μαζί μας για ένα απόγευμα γεμάτο έμπνευση, δροσερά κοκτέιλ, δημιουργικά εργαστήρια, καλή μουσική και καλοκαιρινή μαγεία

Κεντούμε και ζυμώνουμε στην Αθηένου
Βιωματικά εργαστήρια με θέμα τον παραδοσιακό πολιτισμό και την άυλη πολιτιστική κληρονομιά

17 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Καθημερινές γεμάτες με θερινό κινηματογράφο, φεστιβάλ και αγαπημένους τραγουδιστές

REWIND 2: Ο Λούης Πατσαλίδης και η παρεά του επιστρέφουν για ένα νοσταλγικό party του καλοκαιριού
Με τραγούδια που μας μεγάλωσαν, ήχους που μας ταξιδεύουν, και ρυθμούς που θα μας ξεσηκώσουν

Φέτος γιορτάζουμε το Γλυτζιστό αλλιώς... με έναν αγαπημένο καλλιτέχνη
Έρχεται για πρώτη φορά μία μουσική βραδιά γλυτζιστού με κρασί και χορό

38 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Μουσική, χορός, φαγητό, δραστηριότητες και φεστιβάλ

Καλοκαίρι στη Λεμεσό: Ένας ολόκληρος μήνας με 15 δωρεάν εκδηλώσεις «Δίπλα στο κύμα»
Η Λεμεσός θα φιλοξενήσει κι αυτό το καλοκαίρι μια σειρά θερινών εκδηλώσεων με επίκεντρο το θεατράκι του Μόλου

Πολιτισμός σε κάθε Γειτονιά του Στροβόλου
Έναρξη του νέου θεσμού με τη συναυλία «Έρωτας Ταξιδευτής» την Τετάρτη 2 Ιουλίου στο Πάρκο Τάκη Ζεμπύλα

Summer on Ice: Το event που θα σε πάει για διασκέδαση στο χωριό!
Street food, live μουσική, παγωμένες μπίρες και.... άκρως καλοκαιρινή διάθεση!