Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2019
Ένα μιούζικαλ διαφορετικό από όλα τα άλλα. Διαδραστικό, αντίθετο και πρωτοποριακό. Το «OMG! Ένα αντίθετο μιούζικαλ» έρχεται από την WeAreMusic και παρουσιάζει η Πετρολίνα.
Πρόκειται για τη νέα παραγωγή της καλλιτεχνικής ομάδας, που επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο έργο που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Η ιστορία του, ασχολείται με τις φιλίες που αλλάζουν γρήγορα, ειδικότερα στην εφηβεία. Τι θα συνέβαινε αν είχε κανείς τη δύναμη να αλλάξει πράγματα και καταστάσεις; Τι γίνετε όταν αποφασίζει να αλλάξει παρέα και βγαίνει με τα δημοφιλή παιδιά του σχολείου και μια εφεύρεση που αλλάζει τα πράγματα στην αντίθετη τους κατάσταση; Εάν η καφετέρια μπορεί να μετατραπεί σε ένα εστιατόριο πέντε αστέρων και η προπόνηση μπάσκετ μπορεί να μετατραπεί σε πάρτι για fast food, σίγουρα μπορεί να αλλάξει την φίλη σου πίσω στον χαρακτήρα που είχε … σωστά; Το μιούζικαλ διαπραγματεύεται θέματα όπως η φιλία, η αποδοχή και πώς μπορεί κανείς να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της παράστασης αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας με την αμερικανική εταιρία CUE Live, για την πραγματοποίηση της παράστασης στο επίπεδο του “Audience Engagement”. Γεγονός που δίνει στο κοινό τη δυνατότητα να συμμετέχει κατεβάζοντας στο κινητό του μια εφαρμογή και με τη χρήση υπέρηχων θα ενεργοποιούνται οι συσκευές των θεατών για να μπορούν να συμμετέχουν, σε συγκεκριμένα σημεία της παράστασης. Θα κληθούν επίσης να ψηφίσουν, καθορίζοντας τη συνέχεια του έργου.
Οι συντελεστές της παράστασης είναι:
Σκηνοθεσία: Μικαέλλα Θεοδουλίδου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Χριστίνα Πασχαλίδου
Κείμενο: Ανδρέας Αναστασίου
Επιμέλεια Κειμένου: Μικαέλλα Θεοδουλίδου
Μουσική, Ενορχηστρώσεις: Ανδρέας Αναστασίου
Στίχοι: Ανδρέας Αναστασίου, Χριστίνα Πασχαλίδου
Φωνητική Εναρμόνιση: Λουκία Λαζάρου
Χορογραφίες και Κινησιολογία: Άντρια Χρήστου
Οργάνωση Παραγωγής: Διαμάντω Αναστασίου
Σχεδιασμός Φωτισμού: Καρολίνα Σπύρου
Ηχοληψία: Μάριος Γεωργίου
Σχεδιασμός Αφίσας / Γραφικά: Μάριος Κουρουφέξης
3D visuals: Γιώργος Γεωργίου
Προβολή & Επικοινωνία: Δήμητρα Γεωργίου
Διεύθυνση Παραγωγής: Ανδρέας Αναστασίου
Μια παραγωγή της WeAreMusic Publishing and Management, Λάρνακα 2019
Η πρεμιέρα της παράστασης θα δοθεί στις 2 Μαΐου στις 20:00 στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου UCLan Cyprus. Παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 3 Μαΐου στις 20:00, 4 Μαΐου στις 18:00 και Κυριακή 5 Μαΐου στις 11:00 στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου UCLan Cyprus.
Εισιτήρια πρoπωλούνται στο www.tickethour.com.cy, προπώληση €8 και €15 με CD που περιλαμβάνει τα πρωτότυπα τραγούδια της παράστασης, εισιτήριο online €10 και στην είσοδο €12. Περισσότερες πληροφορίες στο 96767041.
-
Αμφιθέατρο Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
02 Μαΐου - 05 Μαΐου 2019
Σχετικά
Ο «Κάτοικος Κηφισιάς» ταξιδεύει σε τέσσερα χωριά της Κύπρου
Μια σύγχρονη θεατρική παράσταση για την κοινωνική ανισότητα, την οικογένεια, την αξιοπρέπεια και τη δύναμη μιας γυναίκας να αρχίσει ξανά
Έφυγε ο ηθοποιός Φοίβος Γεωργιάδης
Η Κύπρος αποχαιρετά έναν αθόρυβο αλλά πολύτιμο εργάτη της σκηνής
Μία ακόμα (επιπλέον) παράσταση για το «PARTY της ζωής μου» με την Ελένη Ράντου
Η παράσταση που καθήλωσε το κοινό επιστρέφει για μία τελευταία εμφάνιση στην Κύπρο
Το πολυβραβευμένο «Goodbye, Lindita» του Μάριο Μπανούσι έρχεται στη Λευκωσία
Η παράσταση που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς σε όλο τον κόσμο παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.
Ίων του Ευριπίδη: Δύο τελευταίες παραστάσεις στην Κύπρο
Πρόκειται για ένα από το πιο αινιγματικά έργα του αρχαίου δράματος
H Ελένη Ράντου επιστρέφει στην Κύπρο με "το Πάρτυ της ζωής μου"
Η παράσταση που συγκίνησε χιλιάδες θεατές επιστρέφει για τελευταία φορά στην Κύπρο!
Η Μαρίνα Μαλένη Κυριαζή διορίζεται Γενική Διευθύντρια του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου
Η θέση αφορά τα καθήκοντα τόσο εκτελεστικού όσο και καλλιτεχνικού Διευθυντή
Ο «Δίδυμος Μπελάς» με την Ελένη Φιλίνη έρχεται Κύπρο
Η κωμωδία του Δημήτρη Γιαννουκάκη σε περιοδεία με εκλεκτό θίασο
Πέθανε σε ηλικία 92 ετών η αγαπημένη ηθοποιός Μάρω Κοντού
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο
Ο «Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου μιλά κυπριακά και περιοδεύει σε όλη την Κύπρο αυτό το καλοκαίρι
Η ΕΘΑΛ και η Anyhow Theatre Ensemble παρουσιάζουν μια σύγχρονη διασκευή του κλασικού έργου στην κυπριακή διάλεκτο, μεταφέροντας τη δράση στην Κύπρο της δεκαετίας του '70, μέσα από μια απολαυστική σάτιρα γεμάτη χιούμορ, μουσική και έντονο κυπριακό χρώμα.
«Ημερολόγιο in progress»: Τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό ενός ανθρώπου όταν δημιουργεί;
Πέντε γυναίκες γίνονται οι φωνές μιας συνείδησης, σε μια παράσταση για τη δημιουργία, την αμφιβολία και τα «τέρατα» που γεννά το μυαλό.
«Το Ελιξίριο του Έρωτα» στο Pafos Aphrodite Festival 2026
Σε ανακοίνωση του Pafos Aphrodite Festival αναφέρεται ότι η νέα σκηνοθετική πρόταση μεταπλάθει ριζικά το κλασικό έργο σε έναν σύγχρονο, συμβολικό κόσμο