Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου 2019
Ο Όμιλος ΔΑΝΟΣ – an alliance member of BNP PARIBAS Real Estate και η εταιρεία Neo Plaza Ltd είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνεργασία τους για την εμπορική ανάπτυξη του Εκπτωτικού και Ψυχαγωγικού Πάρκου, “Neo Plaza”, στην Κύπρο.
Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για προσέγγιση και συνεργασία τοπικών και διεθνών εμπορικών οίκων με παρουσία σε εμπορικά και ψυχαγωγικά πάρκα και στρατηγικών επενδυτών που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτή την δυναμική επένδυση στην χώρα.
Η συνεργασία αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εμπορικής ανάπτυξης του πρώτου ανοικτού τύπου, Εκπτωτικού και Ψυχαγωγικού Πάρκου το οποίο θα αναπτυχθεί στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιά, κοντά στην πόλη της Λευκωσίας, σε μια έκταση πάνω από 35.000τ.μ. που στοχεύει να προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό επιλογών για επώνυμες αγορές, εστίαση και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια, ξεκινώντας επίσημα την λειτουργία του την άνοιξη του 2020.
H NEO PLAZA Ltd, είναι μια Κυπριακή εταιρεία, που απαρτίζεται από ανώτερα στελέχη με πολυετή εμπειρία στo Λιανεμπόριο και τη λειτουργία εμπορικών κέντρων, καθώς και εκτενή γνώση της τοπικής αγοράς και του εμπορικού περιβάλλοντος.
Ο Όμιλος Δανός – An alliance of BNP PARIBAS REAL ESTATE με γραφεία σε ολόκληρη την Κύπρο, την Ελλάδα και τα Βαλκάνια προσφέρει ένα ευρύ παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα των ακινήτων και της συμβουλευτικής επιχειρήσεων και μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Με την 50ετή εμπειρία του, ο Όμιλος Δανός – An alliance member of BNP PARIBAS Real Estate έχει υποστηρίξει διεθνείς συνεργασίες και επενδύσεις στον χώρο της ακίνητης περιουσίας στην Κύπρο και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Σχετικά

Βραδινό shopping, δωρεάν μπίρα, ζεστό κρασί, μουσική και ξέφρενο παιχνίδι
Την Παρασκευή απολαμβάνουμε το κέντρο της πόλης by Night

Black Friday 2025: Πότε είναι φέτος η «μαύρη Παρασκευή» των προσφορών
Η Black Friday και η Cyber Monday έχουν γίνει πλέον θεσμός και στην Κύπρο

Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 1η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα μείνουν ανοικτά την Τετάρτη, 1η Οκτωβρίου

Το Jumbo ανακοίνωσε το άνοιγμα δύο νέων υπερκαταστημάτων στην Κύπρο
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Η Kiko Milano έρχεται στη... Λεμεσό
Το ιταλικό brand καλλυντικών Kiko Milano, ετοιμάζεται να κάνει την είσοδό του στη συμπρωτεύουσα

Το θρυλικό Scandalo επιστρέφει ανανεωμένο, με την ίδια καρδιά (εικόνες)
Νέος χώρος, υπερσύγχρονα στούντιο tattoo & piercing, μοναδικά είδη & εμπειρία

Η Lidl Κύπρου σηματοδοτεί έναν χρόνο δυναμικής παρουσίας στο Neon Mall of Pafos
Η Lidl Κύπρου παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει μία αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία

Νέο κατάστημα καλλυντικών μεγάλης αλυσίδας άνοιξε στο Mall of Cyprus [ΕΙΚΟΝΑ]
Δες την 5η και νέα τοποθεσία της ιταλικής εταιρίας στην Κύπρο

Νέα λειτουργία οnline παρακολούθησης αποθεμάτων από τη Lidl Κύπρου
Η εταιρεία δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα των αγαπημένων τους Non-Food προϊόντων

Η Apple παρουσίασε το iPhone 17: Έχει τις περισσότερες καινοτομίες από το 2017 -Πόσο θα κοστίζει, πότε κυκλοφορεί
Το iPhone 17 Air είναι το πιο λεπτό iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, με πάχος μόλις 5,6 χιλιοστά

“Έφυγε” από τη ζωή ο θρυλικός σχεδιαστής Giorgio Armani
Ο Αρμάνι αποτέλεσε συνώνυμο του σύγχρονου ιταλικού στιλ και της κομψότητας

Αυτό είναι το νέο, δημοφιλές brand που άνοιξε τις πόρτες του στο Mall of Cyprus
Tο διεθνούς φήμης κινέζικο brand, θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους