Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου 2019
Την Πέμπτη, 11 Απριλίου ξεκινά ο οδικός έρανος στο πλαίσιο της 44ης Πορείας Χριστοδούλας. Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου, του διαχρονικού συμμάχου του Συνδέσμου, καλεί το κοινό να στηρίξει για ακόμα μια χρονιά το έργο του.
Η Πορεία Χριστοδούλας αποτελεί την μεγαλύτερη εκστρατεία ευαισθητοποίησης της κυπριακής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, αλλά και κύριο οικονομικό αιμοδότη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.
Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου προσφέρει κάθε χρόνο σε χιλιάδες ασθενείς με εμπειρία καρκίνου υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας, συμπληρωματικά με τη θεραπεία που λαμβάνουν. Πέραν της λειτουργίας δύο Κέντρων Ανακουφιστικής Φροντίδας, το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία για ενδονοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών και το «Ευαγόρειο» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό για ημερήσια νοσηλεία, οι υπηρεσίες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου περιλαμβάνουν κατ’ οίκον φροντίδα ασθενών παγκύπρια και σε 24ωρη βάση στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, ψυχολογική και κοινωνική στήριξη ασθενών και μελών των οικογενειών τους, προγράμματα κοινωνικής συμμετοχής ασθενών, υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και αρωματοθεραπείας και καθημερινή μεταφορά ασθενών από τις πόλεις τους στα ογκολογικά κέντρα.
Η Τράπεζα Κύπρου αποτελεί διαχρονικό σύμμαχο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και χορηγό της Πορείας Χριστοδούλας. Η Τράπεζα Κύπρου, εδώ και 21 χρόνια, πιστός σύμμαχος στη δύσκολη μάχη ενάντια στον καρκίνο, είναι σταθερά δίπλα στον Σύνδεσμο και στηρίζει δυναμικά και ουσιαστικά κάθε του ενέργεια.
Η Πορεία Χριστοδούλας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, στις 10:30 π.μ. σε όλες τις πόλεις. Για περισσότερες πληροφορίες για τις Πορείες και τις εκδηλώσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.stimaxi.com.cy ενώ, εκτός από τον οδικό έρανο, μπορείτε να κάνετε την εισφορά σας στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου με τους πιο κάτω τρόπους:
• Ηλεκτρονικές εισφορές στο www.stimaxi.com.cy
• Μέσω SMS στο 7060: CAS 5 για εισφορές €5, CAS 3 για εισφορές €3, CAS 1 για εισφορές €1.
Σχετικά
Ο Stavros Flatley επιστρέφει για ακόμη μία τρελή βραδιά στην Κύπρο
Το viral δίδυμο που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του The Meeting Bar για ένα live γεμάτο χορό, γέλιο και… χαμό.
Το Circus Atmosphere έρχεται στο Παραλίμνι
Από 22 Μαΐου ξεκινά το πιο εντυπωσιακό υπερθέαμα της χρονιάς!
«Heart’s Sacred Touch»: Περφορμανς της Αριάννας Οικονόμου για την ομορφιά και την πνευματικότητα
Στον πυρήνα του έργου βρίσκεται η ανάγκη για γαλήνη και η θεραπευτική δύναμη της δημιουργικότητας
Επιστρέφει το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου (για καλό σκοπό)
Με νέα και μεταχειρισμένα βιβλία και τιμές από 1-5 ευρώ
Ένα εργαστήρι "Για τις γιαγιάδες μας" (Vol.2) από την ομάδα Γιασεμίν
Βιωματικό Εργαστήρι Kυανοτυπίας και Αφήγησης
Week Agenda: Τα 10 καλύτερα πράγματα που θα γίνουν στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Από τον Ζαμπέτα και τον Νταλάρα μέχρι φλαμένκο, θερινό σινεμά και ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις, οι επόμενες μέρες φέρνουν μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εξόδους του Μαΐου
Weekend Agenda: 40 όμορφες εκδηλώσεις για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο επιλογές στην Κύπρο
Θέατρο, μουσική, φεστιβάλ, παιδικές δράσεις, street parties και καλοκαιρινά openings δίνουν ρυθμό σε ένα από τα πιο γεμάτα weekends της σεζόν.
Το 3rd Kourion 3x3 Charity Basketball Tournament & Family Fun Day έρχεται το Σάββατο, 23 Μαΐου
«Παίζουμε για τη Συμπερίληψη»
Η Πάφος γιορτάζει τον Κατακλυσμό 2026: Όλα όσα θα γίνουν-Οι καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε
Τετραήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων από τις 29 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου με θέατρο σκιών, λαϊκό τραγούδι, χορευτικά συγκροτήματα και μια μεγάλη συναυλία με αγαπημένη τραγουδίστρια
Ευρωπαϊκή Ημέρα Natura 2000: Πού θα στηθεί η φετινή γιορτή για την προστασία της φύσης
Σε Ακάμα και Κρήτου Τέρα, με πολλές δραστηριότητες
Το πιο διάσημο food market επιστρέφει (για ένα ακόμα βράδυ) στη Λευκωσία
Μία ακόμα Παρασκευή με καλό φαγητό στον κήπο