Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2019
Το «Μεσογειακό Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων» , με τη στήριξη και συνεργασία της AEGEAN, διοργανώνει στις 11 Μαΐου 2019 στο ξενοδοχείο SUNHALL στη Λάρνακα, εξειδικευμένο σεμινάριο για όσους φοβούνται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο.
Σύμφωνα με διεθνείς στατιστικές το πρόβλημα της αεροφοβίας επηρεάζει σε διαφορετικό βαθμό ένα ποσοστό πέραν του 20% αυτών που ταξιδεύουν και υπάρχει ένα ποσοστό γύρω στο 7% ατόμων που δεν ταξιδεύουν καθόλου.
Υπολογίζεται ότι ποσοστό πέραν του 80% των ατόμων που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους σεμινάρια, καταφέρνουν να αποβάλουν η να μειώσουν σημαντικά τη φοβία τους.
Στο σεμινάριο θα γίνουν παρουσιάσεις από ειδικούς ψυχολόγους, πιλότους και άλλο προσωπικό, οι οποίοι έτυχαν ειδικής εκπαίδευσης από εξειδικευμένο Οργανισμό του εξωτερικού.
Στο τελικό στάδιο του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί σύντομη πτήση μισής ώρας, με αεροσκάφος τύπου AIRBUS της AEGEAN.
Το συνολικό κόστος συμμετοχής για κάλυψη των εξόδων ανέρχεται στο ποσό των 80 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει τη συμμετοχή στο σεμινάριο, ενημερωτικό υλικό, γεύματα, μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο και πτήση. Για άτομα συμμετείχαν σε προηγούμενα Σεμινάρια η τιμή είναι 40 ευρώ. Επίσης για άτομα που νιώθουν απαραίτητο να συνοδεύονται από κάποιο άλλο οικείο πρόσωπο, η τιμή για το δεύτερο άτομο είναι μόνο 40 ευρώ.
Για συμμετοχή και πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aerofobiacy.com η στείλετε email info@aeofobiacy.com ή τηλεφωνήστε στο 99676354.
Χορηγός Επικοινωνίας Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου