Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιανουαρίου 2019
To Vynilio μας έχει συνηθίσει σε βραδιές με τρελό κέφι. Άλλη μία τέτοια θα ζήσουμε το Μάρτιο με τη Σούλη Ανατολή, δύο μόλις βδομάδες μετά την κυκλοφορία του καινούργιου Δίσκου της που θα κυκλοφορήσει αρχές Μαρτίου 2019.
Για μία εμφάνιση στη Λευκωσία και δύο στη Λεμεσό, το τριήμερο 22-24 Μαρτίου η Ρένα Μόρφη, μας παρουσιάζει την φανταχτερή περσόνα Σούλη Ανατολή στο Vinylio Wine Etc στη Λεμεσό.
Η ζαργάνα του Παγασητικού έχοντας στις αποσκευές της τη μεγάλη της επιτυχία "Όταν σου χορεύω", που έχει ξεπεράσει τα 7.000.000 views, αλλά και το «Αμάντο μίο», που μόλις κυκλοφόρησε, αλλά έχει ήδη αγαπηθεί, ανεβαίνει στη σκηνή, για να μας ταξιδέψει μπρoς και πίσω στο χρόνο και τον Ατλαντικό, ανακατεύοντας το Αιγάλεω city του Ζαμπέτα με το Siboney της Αβάνα σε ένα ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα.
Εκτός από τις επιτυχίες του Φοίβου Δεληβοριά και του Δημήτρη Μπαλογιάννη που υπογράφουν τον δίσκο της, θα ακούσουμε ασυνήθιστες διασκευές που θα συζητηθούν.
Μέσα από 60s και 70s επιτυχίες που άφησαν ιστορία και χτυπήσαν στην καρδιά μας, η Σούλη Ανατολή ανακατεύει ξανά την τράπουλα και μας τραγουδά ό,τι επέζησε από τις περασμένες δεκαετίες, χωρίς ταμπέλες και ταμπού, υποσχόμενη αυθεντική διασκέδαση.
Δύο κορυφαίοι περκασιονίστες, ο Κουβανός Carlos Menéndez και ο Άγγελος Πολυχρόνου ενώνουν μαγικά Ανατολή και Δύση, με cumbia και καρσιλαμά, bachata και Τσιφτετέλι, κάνοντας την Λατινική Αμερική με το Κουκάκι να μοιάζει ένα τσιγάρο δρόμος.
Οι συνήθεις ύποπτοι με το αστείρευτο ταλέντο τους, Λάμπης Κουντουρόγιαννης στην ηλεκτρική κιθάρα και Αστέρης Παπασταματάκης στη φαρφίσα και ο Σπύρος Λιγκώνης στα ντραμς μπαίνουν στην χρονομηχανή και μας φέρνουν απογειωτικές μελωδίες που δύσκολα ξεχνιούνται.
Επί σκηνής στην κλασική κιθάρα και ο συνθέτης Δημήτρης Μπαλογιάννης.
Στον ήχο ο Αγαπητός Καταξάκης.
Πληροφορίες και κρατήσεις 99300430.
-
Vinylio wine etc
24 Μαρτίου 2019
23 Μαρτίου 2019
-
Μουσική Σκηνή Red
22 Μαρτίου 2019
Σχετικά

H Αλέξια ερμηνεύει τα κλασικά, με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου
Τη συναυλία διοργανώνει η Φιλόπτωχος Αδελφότης Αγίων Ομολογητών, για τα 90 χρόνια αγάπης και προσφοράς


SeptemberFest: Η συναυλία που μόλις ανακοινώθηκε
Το αγαπημένο δίδυμο έρχεται Κύπρο για μία συναυλία

Οι 8 καλοκαιρινές συναυλίες που θα γίνουν φέτος στο Θεατράκι Δάσους
Ο Κάτω Αμίαντος γεμίζει μουσική

Επιπλέον συναυλία για τον Bloody Hawk στην Κύπρο
Μετά την sold out της πρώτης, με σύνολο τριών συναυλιών

«Μισός Αιώνας Σιωπές»: Συναυλία μνήμης για την Κύπρο του 1974
Με αγαπημένους Κύπριους καλλιτέχνες

Έφυγε από τη ζωή ο Paul Mario Day, ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden
Ο καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών

Το SeptemberFest ανακοίνωσε την τέταρτή του συναυλία
To Φεστιβάλ Μπίρας Septemberfest Nicosia Beer Festival ετοιμάζεται να επιστρέψει

Νατάσσα Μποφίλιου: Ξεκίνησε η προπώληση για την μεγάλη συναυλία της στην Κύπρο
Έρχεται δυναμικά ο δεύτερος και ανανεωμένος κύκλος των πολύ επιτυχημένων παραστάσεών της

Φιλανθρωπικός μουσικός μαραθώνιος για τους πυρόπληκτους στην Λεμεσό
Μια ολόκληρη μέρα με ζωντανή μουσική και DJ sets από τοπικούς καλλιτέχνες

Αλλαγή χώρου για την συναυλία του Bloody Hawk στην Λεμεσό
Ο πιο αληθινός ήχος της σκηνής επιστρέφει δυναμικά!

Swing the Senses: Οι Τετάρτες στη Λευκωσία έχουν retro jazz ρυθμό
Μουσική εμπειρία στο Pralina Experience