Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2018
Ακόμα μια νέα άφιξη έρχεται να ζωηρέψει τη νυχτερινή ζωή της πόλης από το Σάββατο 8/12, στο ιδανικό timing λίγο πριν τις γιορτές.
Ένας ζεστός χώρος, και συνάμα χαλαρός χώρος, με καλή μουσική και ποτά! Αυτή είναι η νέα άφιξη στη νυχτερινή Λευκωσία. Το προδίδει εξάλλου και το όνομά του.
The Living Room 31A.
Πώς προέκυψε η ιδέα; "Μετά από χρόνια που παραμονής στο εξωτερικό και εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, και συγκεκριμένα σε Λονδίνο και Οξφόρδη, επιστρέφοντας πίσω στην Κύπρο, ένιωσα να μου λείπουν αυτά τα φιλόξενα και ζεστά μπαρ και παμπ της Βρετανίας. Αυτά που συνήθως βρίσκεις σε ήσυχα δρομάκια, μακριά από πολυσύχναστες λεωφόρους δρόμους και εμπορικά κέντρα.
Η ιδέα του Living Room είναι να δημιουργήσει έναν οικείο και άνετο χώρο στη Λευκωσία. Ένα μέρος όπου ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί εύκολα για ένα ποτό, να χαλαρώσεις με φίλους και να ακούσει ωραία μουσική.
Αργότερα μέσα στις αρχές του νεου χρόνου, μάλιστα, αναμένεται να προοστεθεί και μενού φαγητού, με επιλογές ζεστών και κρύων πιάτων αγγλικής κυρίως προέλευσης, επιμελημένα από τον Βρετανό σεφ John, ο οποίος μετρά πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην Αγγλία.

Όπως άλλωστε υποδηλώνει και το όνομα του χώρου, "The Living Room", πρόκειται για είναι ένα μέρος όπου μπορείς να καθίσεις άνετα, να χαλαρώσεις, να διαβάσεις ή να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τους φίλους, τους συναδέλφους ή την οικογένειά σου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές είναι τέτοιες που να προσαρμόζονται στην ποιότητα και την καλή εξυπηρέτηση που θα απολαύσεις στο μαγαζί, το οποίο ήρθε να χαρίσει στην πρωτεύουσα μία διαφορετική εμπειρία, αυτήν του bar/restaurant που ταυτόχρονα θα είναι και το σαλόνι σου!
Αν έχεις εργαστεί ή σπουδάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και σου αρέσει ο βρετανική κουλτούρα, τότε αυτό που ήρθε να σου "φέρει" το "The Living Room", θα σε ικανοποιήσει απόλυτα"!
Το μαγαζί ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στην οδό Ευαγόρου 31, απέναντι από το παλιό ΓΣΠ, Λευκωσία.
Πληρ. 22255010 & 96281949.

Σχετικά
Η Νεολαία Αγίας Νάπας παρουσιάζει το πρώτο underground Christmas party
Μια διαφορετική, πιο cozy και απόλυτα γιορτινή εμπειρία, με μουσική, φαγητό και ποτό
Δύο μέρες γεμάτες μουσική, street food, markets και festive διάθεση στο κέντρο της Λευκωσίας
Το MESTINPOLI επιστρέφει και μπαίνει σε Christmas Edition
Η Λευκωσία ετοιμάζεται για ένα πάρτι με κινηματογραφικό χειμωνιάτικο montage
Grecophilia: The Gathering of AMANO - Where the City Breathes in Winter Light
Το Τζινς Μπαρ είναι το νέο talk of the town spot της πόλης
Ένα bar με ιστορία, χαρακτήρα και πολύ… denim DNA.
Τα θρυλικά “I Love Greek Sundays” πάρτι επιστρέφουν στη Λεμεσό
... και κάνουν πρεμιέρα με τον Vasili Koutonia
«ΣουΣουΡο δε Party»: Το πιο ανατρεπτικό #GreekLiveParty της σεζόν!
Στο μαγαζί που έχει γίνει το απόλυτο HotSpot της Κύπρου
Μάθαμε ποιο μαγαζί θα πάρει τη θέση του θρυλικού State Night Club
Ένα νέο μουσικό venue που θα φέρει αθηναϊκό αέρα στη Λευκωσία
Το θρυλικό Zena Palace γίνεται το πιο απρόσμενο club της χρονιάς
Ένας θρυλικός κινηματογράφος στο κέντρο της Λευκωσίας, μεταμορφώνεται για δύο μόνο βραδιές σε ένα κινηματογραφικό dance floor
Δύο φαντασμαγορικές βραδιές mixology, για τους λάτρεις των γεύσεων και της διασκέδασης
Ο Διεθνής Διαγωνισμός Κοκτέιλ επιστρέφει στο City of Dreams Mediterranean
Αυτόν τον Νοέμβριο το Residense Venue θα μετατραπεί στο καλύτερο Club της δεκαετίας του '90
Κι αυτό γιατί η #90sForever επιστρέφει ξανά με το πιο αυθεντικό θεματικό πάρτυ που έγινε λατρεία
Το πιο αγαπημένο midday gathering της Κύπρου επιστρέφει για ένα (διαφορετικό) μεσημέρι
Το Grecophilia παρουσιάζει το νέο του κεφάλαιο “The Gathering of Kamára”, στην καρδιά της πόλης