Style Stories , Shopping

Η Σοφία Χαραλάμπους φτιάχνει υπέροχες συνθέσεις με μυρωδάτα λουλούδια

ΗBotanical stylist και ιδιοκτήτρια του καταστήματος-στούντιοSophia στη Λευκωσία, μιλά στο Check In

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2018

Η αλήθεια είναι ότι οι συνθέσεις της εντυπωσιάζουν και μαγνητίζουν τα βλέμματα! Kαι εμάς δεν μας άφησαν ασυγκίνητους. Κι έτσι θελήσαμε να την γνωρίσουμε καλύτερα!

Πώς προέκυψε το botanical stylist;
'Προέκυψε εντελώς φυσικά. Από μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να μαζεύει λουλούδια γυρνώντας στη φύση στο χωριό του παππού μου. Ξεκίνησα αρχικά να φτιάχνω συνθέσεις λουλουδιών για τον προσωπικό μου χώρο, ενώ οι πρώτοι μου πελάτες ήταν φίλοι και γνωστοί. Λίγο μετά, ως φυσική εξέλιξη, έγινε το επάγγελμά μου και ακολούθησαν οι διακοσμήσεις γάμων και το event planning'.

Πώς θα χαρακτήριζες τις συνθέσεις σου;
'Δεν είναι κάτι που μπορώ να προσδιορίσω, γιατί αλλάζει αναλόγως με τη διάθεση και την εποχή. Λατρεύω να δουλεύω με υλικά που έρχονται κατευθείαν από τη φύση. Επενδύω στο κάτι διαφορετικό και εναλλακτικό. Δεν θέλω τα καλούπια και τις έτοιμες συνταγές, τα ψεύτικα υλικά και τα πολυφορεμένα concept. Προτιμώ τις διαφορετικές, ιδιαίτερες και κάποιες φορές τολμηρές ή τρελές ιδέες μου'.

Ποια είναι τα δικά σου αγαπημένα χρώματα και λουλούδια;
'Αγαπώ κάθε εποχή για τα δικά της ξεχωριστά χρώματα και λουλούδια. Την άνοιξη για τις ευωδιαστές αμυγδαλιές, το καλοκαίρι για τα αποξηραμμένα στάχυα, το φθινόπωρο για τα κοκκινωπά φύλλα, τον χειμώνα για την ιδιαίτερη μυρωδιά του δάσους'.

Τι υπηρεσίες παρέχει το εργαστήρι σου;
'Από flower arrangement για κάθε χώρο μέχρι custom made δημιουργίες για γάμους, βαπτίσεις, corporate event και άλλες εκδηλώσεις. Σε καθημερινή βάση δουλεύω πάνω σε παραγγελίες για μπουκέτα και άλλα arrangement. Κατά διαστήματα διοργανώνονται στο εργαστήρι, διάφορα workshop, στα οποία ο κόσμος μπορεί να μάθει πώς να φτιάξει το δικό του στεφάνι ή το δικό του arrangement'.

Πού μπορούμε να σε βρούμε και να δούμε δημιουργίες σου;
'Μπορείτε να δείτε τη δουλειά μου από κοντά στο εργαστήρι μου, στην οδό Θεοφάνους Θεοδότου 30, στο κέντρο της Λευκωσίας, να επικοινωνήσετε μαζί μου τηλεφωνικώς στο 99417970 και φυσικά στις σελίδες του Sophia σε Instagram και Facebook'.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close