Things to do με το παιδί , Things to Do

5 must θεάματα για όλη την οικογένεια, που δεν πρέπει να χάσεις αυτήν την εποχή

Πέντε φαντασμαγορικά θεάματα που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους.

Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2018

Από τώρα και μέχρι την περίοδο των Χριστουγέννων τα φαντασμαγορικά θεάματα που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους έχουν την τιμητική τους.

Εμείς επιλέξαμε 10 σόου που θα σας βγάλουν για τα καλά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα προσφέρουν σε όλη την οικογένεια μια μαγική, γιορτινή διάθεση.

Όποια κι αν είναι τα γούστα σας, σίγουρα θα βρείτε κάτι στα μέτρα σας... Από περίτεχνες πιρουέτες διάσημων σολίστ μέχρι ριψοκίνδυνες φιγούρες Κινέζων ακροβατών και από παραδοσιακές τεχνικές κουνγκ φου μέχρι παράδοξα ταχυδακτυλουργικά κόλπα.



Jackie Chan Show "11 Warriors"
Ο θρύλος των ταινιών πολεμικών τεχνών Τζάκι Τσαν κρύβεται πίσω από την ομάδα των 11 πολεμιστών κουνγκ φου που έρχεται για πρώτη φορά στην Kύπρο με μια παράσταση που θα καταπλήξει μικρούς και μεγάλους. Εκπληκτικές εναέριες κινήσεις, βιντεοπροβολές που συνθέτουν μια εντυπωσιακή κινηματογραφική ατμόσφαιρα και ασκήσεις κουνγκ φου που τιμούν τις αρχαίες κινεζικές παραδόσεις παρουσιάζονται σε Λευκωσία και Λεμεσό και κόβουν την ανάσα.
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.
>> Τρίτη 20 Νοεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία, 20.00 & Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20.00. Πληρ.: www.atriamusic.com, www.soldoutticketbox.com, www.pattihio.com.cy ή από το ταμείο του Παττιχείου 25 377277.

 

The Sound of Music
Μετά τις επιτυχημένες-sold out παραστάσεις του ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ, το Παττίχειο Δημοτικό θέατρο Λεμεσού φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια! Φέτος τα Χριστούγεννα, κατευθείαν από το Λονδίνο, το μοναδικό, οικογενειακό μιούζικαλ "The Sound of Music". Πρόκειται για τη σπουδαία κινηματογραφική ταινία "Η μελωδία της ευτυχίας" παραγωγής 1965 με την υπέροχη Τζούλι Άντριους έγραψε τη δική της ιστορία και είναι μία από τις εμπορικότερες ταινίες όλων των εποχών. Η ταινία βραβεύτηκε με 5 βραβεία Όσκαρ μεταξύ των οποίων και με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας κι έσπασε το ρεκόρ εισπράξεων που κατείχε από το 1939 η ταινία Όσα Παίρνει ο Άνεμος (Gone With the Wind). Κράτησε την πρώτη θέση μέχρι και το 1975, χρονιά στην οποία η ταινία Τα σαγόνια του καρχαρία (Jaws, 1975)κατέρριψε το ρεκόρ εισπράξεων. Προσαρμοσμένη στον πληθωρισμό, η ταινία κατέχει την 3η θέση (μετά το Όσα Παίρνει ο Άνεμος και μετά το Ο Πόλεμος των Άστρων: Επεισόδιο 4 - Μια Νέα Ελπίδα (Star Wars Episode IV: A New Hope)) στη λίστα με τις εμπορικότερες ταινίες όλων των εποχών στις Η.Π.Α και τον Καναδά. Το 2001 η ταινία επελέγη από τη Βιβλιοθήκη του Αμερικάνικου Κογκρέσου ως τμήμα του Εθνικού Μητρώου Κινηματογράφου ως πολιτιστικά, ιστορικά και αισθητικά σημαντική.
Οι μουσικές και τα τραγούδια της ταινίας δεν έπαψαν να ακούγονται ποτέ και το μιούζικαλ ανεβαίνει συνεχώς όλα αυτά τα χρόνια και στο θέατρο. Φέτος τα Χριστούγεννα το Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού ανακοίνωσε πως θα φέρει την συγκεκριμένη παράσταση από το Λονδίνο για παραστάσεις στη Λεμεσό. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ακριβείς ημερομηνίες και η αγορά εισιτηρίων.
>> Kυριακή 30 & Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, Τρίτη 1η & Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού. Πληρ. http://www.pattihio.com.cy.

 

Βαίλισσα του Χιονιού στον Πάγο
Οι νέες τεχνολογίες, το μαγευτικό σκηνικό και τα θεαματικά εφέ φωτισμού δημιουργούν μια αξέχαστη μεγαλοπρεπή εμφάνιση στον πάγο! Χάρη στην εντυπωσιακή παραγωγή της νέας παράστασης πάγου "Η Βασίλισσα του Χιονιού", που αποτελείται από χορό σε πάγο και συναρπαστικούς σκιτσογράφους τσίρκου, το ρωσικό Circus on Ice παίρνει τους θεατές στον μαγικό κόσμο. Από την αρχή, μια φανταστική ιστορία εκπλήσσει και εκπλήσσει όχι μόνο τα μικρά αλλά και τα ενήλικα ακροατήρια. Η απαλότητα, η ομορφιά και η κομψότητα, η απίστευτη ευκολία και η υψηλότερη τεχνική απόδοσης προσελκύουν το κοινό στον κόσμο των παραμυθιών. Μια νέα μεγαλοπρεπή παράσταση, με μια φανταστικά όμορφη και διασκεδαστική χορογραφία, περισσότερα από 300 νέα κοστούμια πολυτελείας, συναρπαστική μουσική και εκπληκτικά ακροβατικά. Μία κομψή παράσταση μπαλέτου στον πάγο σε συνδυασμό με ένα υπέροχο παραδοσιακό ρωσικό πρόγραμμα τσίρκου θα αποτελέσουν μια πραγματική μαγική παράσταση για όλη την οικογένεια.
>> Πέμπτη 13 & Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, Σατιρικό Θέατρο, Λευκωσία, 20.00 (13 Δεκεμβρίου στα Αγγλικά, 16 Δεκεμβρίου στα Ελληνικά).
>> Σάββατο 15, 20.00 & Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, 19.00, Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού. (15 Δεκεμβρίου στα Ελληνικά, 16 Δεκεμβρίου στα Ρωσσικά).

 

Ο Καρυοθραύστης 
Το μαγικό χριστουγεννιάτικο μπαλέτο για όλη την οικογένεια! Αστέρια του Ρωσικού μπαλέτου – Σολίστες γνωστών Ρωσικών θεάτρων, με συνδυασμό γοητευτικής αρχικής χορογραφίας και εικονικής βαθμολογίας του Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, θα κάνουν το βράδυ σας ξεχωριστό και αξέχαστο!
>> Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, Σατιρικό Θέατρο, Λευκωσία, 19.30.
>> Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατριο Λεμεσού, 19.30. Πληρ. https://www.soldoutticketbox.com.

 

Η σταχτοπούτα και το σπαθί των ευχών
To αγαπημένο όλων γαλατάκι της Χαραλαμπίδης Κρίστης παρουσιάζει το μιούζικαλ «Η Σταχτοπούτα και το σπαθί των ευχών». To μιούζικαλ είναι βασισμένο στο γνωστό παραμύθι της Σταχτοπούτας, σε μια ιδιαίτερη, φρέσκια, μοντέρνα ελληνική διασκευή και σκηνοθεσία του Νεοκλή Νεοκλέους. Είναι ένα έργο που θα φέρει κοντά όλη την οικογένεια, αφού τέτοιες παραστάσεις που έχουν ως θέμα τους το παραμύθι, απευθύνονται σ’ όλες τις ηλικίες….. από τη γιαγιά στα εγγόνια της! Ένα μιούζικαλ για όλη την οικογένεια. Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί ερμηνεύουν ζωντανά επί σκηνής τραγούδια/συνθέσεις της Χριστίνας Αργύρη σε ελληνικούς στίχους του Σταύρου Σταύρου, ενώ οι χορογραφίες είναι δημιουργίες της Αντιγόνης Τασουρή. 
>> Σάββατο 17, 16.30 & Κυριακή 18 Νοεμβρίου, 11.00 & 15.00, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.
>> 
Σάββατο 24, 16.30 & Κυριακή 25 Νοεμβρίου, 11.00, Μαρκίδειο Θέατρο, Πάφος. 
>> Σάββατο 1, 16.30 & Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, 11.00, ΧΕΝΙΟΝ Theatre, Παραλίμνι.
>> Σάββατο 8, 16.00 & Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 11.00 & 15.00,  Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία. 
Τιμή εισιτηρίου:  €13 για όλες τις ηλικίες. Εισιτήρια: www.soldouttickets.com.cy. Πληροφορίες 99510343 ή 22510480.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close