Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

15+1 όμορφα πράγματα για να κάνεις αυτό το weekend

Όλα όσα θα γίνουν στην Κύπρο και θα κάνουν πιο ξεχωριστό ακόμα ένα weekend στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτωβρίου 2018

Όλα όσα θα γίνουν αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο και θα κάνουν πιο όμορφες τις μέρες μας.

 

 

Η αληθινή απολογία του Σωκράτη
Ο Χρήστος Καλαβρούζος, σκηνοθετημένος από τον Χρίστο Σιοπαχά, ενσαρκώνει επί σκηνής τον Σωκράτη, στο σπουδαίο έργο της σύγχρονης πεζογραφίας «Η αληθινή απολογία του Σωκράτη», με την προσωπική οπτική του Κώστα Βάρναλη. Στην εκδοχή του μεγάλου Έλληνα πεζογράφου, ένας διαφορετικός Σωκράτης βρίσκεται αντιμέτωπος με την αλήθεια. Δεν απολογείται, κατηγορεί. Η ειρωνεία, η κοροϊδία, ο χλευασμός και ο σαρκασμός δένονται αρμονικά στον λόγο του Βάρναλη, ο οποίος χρησιμοποιεί το δικό του απαισιόδοξο Σωκράτη, για να ασκήσει δριμεία κριτική στην εκμετάλλευση και την ανελευθερία, χωρίς όμως να αγιογραφεί τον εξαθλιωμένο λαό. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Βασίλη Φωτόπουλου και η μουσική επιμέλεια του Μιχάλη Χριστοδουλίδη.
>> Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 25 377277 & soldoutticketbox.com.


 
Τα υδάτινα ζωγραφικά έργα του Χρήστου Κεχαγιόγλου
 Με 35 ατομικές και πέραν από 80 ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής  σε Ελλάδα και  Ευρώπη, ο Ελλαδίτης ζωγράφος Χρήστος Κεχαγιόγλου  εκθέτει  για πρώτη φορά στην Κύπρο. Η έκθεση  με τίτλο «Υδάτινο Μέλλον»  αποτελεί  συνέχεια και εξέλιξη της δουλειάς του  των τελευταίων χρόνων που είναι αφιερωμένη στο μέλλον και έχει  εκτεθεί  σε Αθήνα, Βρυξέλλες και στο μουσείο Κυδωνιέως στην Άνδρο. Πρόκειται για μια μεγάλη εικαστική έρευνα που αναζητά  τη σχέση μας με το νερό και  τις μεγάλες, αιώνιες κι πηγές της ζωής, που μπορούν να μας οδηγήσουν σ’ ένα πιο ανθρώπινο και αισιόδοξο μέλλον.  Αξίες όπως η  αγάπη, η δοτικότητα, η ελευθερία και η  πνευματικότητα, συνδέονται μεταφορικά με το νερό.
>> Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, Πολυχώρος Λόγου και Τέχνης ΡΟΕΣ 7. μ.μ. Πληρ. 22250652 & 99651799.  Μέχρι 2/11.  


 
«Επάγγελμα πόρνη» στο Παλλάς
Το επιτυχημένο θεατρικό «Επάγγελμα Πόρνη», βασισμένο στις ιστορίες «Της Χούντας», το γνωστό αυτοβιογραφικό βιβλίο της Λιλής Ζωγράφου (1922-1998), της εμβληματικής Ελληνίδας συγγραφέως που έγινε ένα από τα ορόσημα της εποχής της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα παρουσιάζεται απόψε στο Παλλάς. Ο σκηνοθέτης Ένκε Φεζολάρι παρουσιάζει με τη δική του διεισδυτική ματιά τις συναρπαστικές εξομολογήσεις της Λιλής Ζωγράφου, ενώ η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δίνει επί σκηνής λόγο στην αφηγηματική ορμητικότητα, το γλυκόπικρο χιούμορ και την αφοπλιστική ειλικρίνεια της. Βοηθός σκηνοθέτη Μαριάνθη Γραμματικού, σκηνικός χώρος – κοστούμια – φωτισμός Ένκε Φεζολλάρι και Μαριάνθη Γραμματικού, μουσική Σταμάτης Κραουνάκης, φωτογραφίες - βίντεο Αθηνά Λιάσκου.
>> Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, Κινηματοθέατρο Παλλάς, Λευκωσία. Κρατήσεις http://ucy.ac.cy/alumni, τηλ. 22894356.


 
Η σοπράνο Κατερίνα Μηνά μεταφέρει συναισθήματα από την Σκανδιναβία
Φινλανδία, Νορβηγία, Αυστρία και Κύπρος. Τέσσερεις χώρες και τέσσερεις μουσικές παραδόσεις συναντιούνται στη συναυλία αυτή της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, η οποία περιλαμβάνει έργα δύο σύγχρονων μεταξύ τους Φινλανδών συνθετών, του Uuno Klami και Jean Sibelius, τον δημοφιλέστερο ίσως Νορβηγό συνθέτη Edward Grieg και τον Αυστριακό Mozart.  Τα έργα τους ερμηνεύει η Κύπρια σοπράνο Κατερίνα Μηνά η οποία έχει ως βάση της το Λονδίνο. «Συναισθήματα από τη Σκανδιναβία» είναι ο τίτλος της συναυλίας, γι αυτό προετοιμαστείτε αναλόγως, επειδή ποιος είπε ποτέ ότι οι Βόρειοι δεν είναι συναισθηματικοί; Μαέστρος: Esa Heikkilä.
>> Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός. Πληρ. 77777745, 22 463144, www.cyso.org.cy.

 

Ντοκιμαντέρ του Ai Weiwei για τους πρόσφυγες
Το ντοκιμαντέρ του διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Ai Weiwei  «Ανθρώπινη ροή» (Human Flow) φέρνει για μία μόνο προβολή στην Λευκωσία το Γραφείο στην Κύπρο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Σε αυτό το επικό ντοκιμαντέρ, ο Ai Weiwei, ο οποίος γνώρισε την προσφυγιά από μικρό παιδί, μας ταξιδεύει σε 23 χώρες για να παρακολουθήσουμε τις παγκόσμιες διαδρομές εκατομμυρίων ανδρών, γυναικών και παιδιών που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Το ντοκιμαντέρ περιγράφει τις επιδράσεις του φαινομένου της μετανάστευσης σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και σε ανθρώπινο, μέσα από προσωπικές ιστορίες. Η Ανθρώπινη Ροή έρχεται σε μια στιγμή όπου η ανοχή, η ευσπλαχνία και η εμπιστοσύνη χρειάζονται περισσότερο από ποτέ. Σκηνοθεσία: Ai Weiwei. Διάρκεια: 140'. Η ταινία είναι στα Αγγλικά με Ελληνικούς υπότιτλους.
>> Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, Πάνθεον, Λευκωσία, 20.00. Πληρ. 22675787.

 

Σούλη Ανατολή (Ρένα Μόρφη)
Tην Παρασκευή 26 Οκτωβρίου η Ρένα Μόρφη, μας παρουσιάζει την φανταχτερή περσόνα Σούλη Ανατολή στη Μουσική Σκηνή Red στη Λευκωσία! Η ζαργάνα του Παγασητικού έχοντας στις αποσκευές της τη μεγάλη της επιτυχία «Όταν σου χορεύω», που έχει ξεπεράσει τα 7.000.000 views, αλλά και το «Αμάντο μίο», που μόλις κυκλοφόρησε, αλλά έχει ήδη αγαπηθεί, ανεβαίνει στη σκηνή, για να μας ταξιδέψει μπρoς και πίσω στο χρόνο και τον Ατλαντικό, ανακατεύοντας το Αιγάλεω city του Ζαμπέτα με το Siboney της Αβάνα σε ένα ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα. Εκτός από τις επιτυχίες του Φοίβου Δεληβοριά και του Δημήτρη Μπαλογιάννη που υπογράφουν τον δίσκο της, θα ακούσουμε ασυνήθιστες διασκευές που θα συζητηθούν. Μέσα από 60s και 70s επιτυχίες που άφησαν ιστορία και χτυπήσαν στην καρδιά μας, η Σούλη Ανατολή ανακατεύει ξανά την τράπουλα και μας τραγουδά ό,τι επέζησε από τις περασμένες δεκαετίες, χωρίς ταμπέλες και ταμπού, υποσχόμενη αυθεντική διασκέδαση. Δύο κορυφαίοι περκασιονίστες, ο Κουβανός Carlos Menéndez και ο Άγγελος Πολυχρόνου ενώνουν μαγικά Ανατολή και Δύση, με cumbia και καρσιλαμά, bachata και Τσιφτετέλι, κάνοντας την Λατινική Αμερική με το Κουκάκι να μοιάζει ένα τσιγάρο δρόμος. Οι συνήθεις ύποπτοι με το αστείρευτο ταλέντο τους, Λάμπης Κουντουρόγιαννης στην ηλεκτρική κιθάρα και Αστέρης Παπασταματάκης στη φαρφίσα και ο Σπύρος Λιγκώνης στα ντραμς μπαίνουν στην χρονομηχανή και μας φέρνουν απογειωτικές μελωδίες που δύσκολα ξεχνιούνται. Επί σκηνής στην κλασική κιθάρα και ο συνθέτης Δημήτρης Μπαλογιάννης. Στον ήχο ο Αγαπητός Καταξάκης.
>> Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 23.00. Πληρ. 99059257 και 96245929. 
>> Σάββατο 27 Οκτωβρίου, Vinylio Wine etc, Λεμεσός. 

 

Έλλη Κοκκίνου
Η απολαυστική Έλλη Κοκκίνου έρχεται στο Box Stasikratous την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου και ανεβάζει το θερμόμετρο της διασκέδασης...ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ!!! Ελάτε να χορέψουμε σε ρυθμούς ΜΑSSAI, να τραγουδησουμε δυνατά ΜΩΡΟ ΜΟΥ SORRY και να ζήσουμε την κοσμοθεωρία της Έλλης...
>> Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, BOX Stasikratous, Λευκωσία. Πληρ. 70088042.

 

Αχ αυτά τα φαντάσματα
Οι Αντι-Δρώντες ανεβάζουν την κωμωδία του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο «Αχ αυτά τα Φαντάσματα», σε σκηνοθεσία Γιώργου Σάββα. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 8:30 μ.μ. στο Θέατρο Δέντρο στην Παλλουριώτισσα. Θα ακολουθήσουν άλλες έξι προγραμματισμένες παραστάσεις στον ίδιο χώρο, στις 27 και 28 Οκτωβρίου και στις 01, 02, 03 και 04 Νοεμβρίου 2018. Πρωταγωνιστούν (με τη σειρά εμφάνισης): Θεράπων Θεράποντος, Νεκτάριος Γεωργίου, Άντρια Δημοσθένους, Γιώργος Ιουλιανού, Βασίλης Χατζηστυλλής, Βίκυ Ευθυβούλου, Άννα Βασιλείου, Μάριος Σαρπέτσας, Νατάσα Λοΐζίδου και Μαρία Μελισσά.
Βοηθός Σκηνοθέτη / Φροντιστήριο / Κοστούμια / Μακιγιάζ: Ραφαέλλα Ανδρέου, Έντυπα / Μουσική Επιμέλεια / Σχεδιασμός Φωτισμού / Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Σάββα.
>> Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, Θέατρο Δέντρο, Λευκωσία, 20.30. Είσοδος: €10. Πληρ. 96462213 και 96133884.

 

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού επιστρέφει με δωρεάν είσοδο
Στα πλαίσια της International Food Day και του διεθνή μήνα πολυπολιτισμικότητας, διοργανώνεται το 'Larnaka International Food Festival" την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στην πλατεία που βρίσκεται κοντά στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Λάρνακας στις 18.00. Σκοπός είναι, η προώθηση της πολυπολιτισμικής κουλτούρας και η γνωριμία των γεύσεων που ζουν ανάμεσα μας. Θέλουμε να μεταδώσουμε κοινωνικά μηνύματα, όπως επίσης ψυχαγωγία στην κοινωνία της πόλης, σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες. Ένα Φεστιβάλ που έχουμε επιθυμία να γίνει θεσμός στην πόλη μας! Η διοργάνωση δεν έχει αυτοσκοπό την κερδοφορία, γι΄ αυτό και μέρος των εσόδων θα ενισχύσουν την δράση του ΜΚΟ Sistema Cyprus. Δεν θα υπάρχει είσοδος και θα ενισχυθούν με προβολή της δουλειάς τους, ντόπιοι επιχειρηματίες. Οι διάφοροι επαγγελματίες, θα εκπροσωπούν διαφορετικές κουζίνες από Ρωσία, Αργεντινή, Νεπάλ, Γερμανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ιαπωνία και άλλα. Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν ακούσματα από διάφορα μέρη του κόσμου (από σχήματα και Dj).
>> Παρασκευή 26 & Σάββατο 27 Οκτωβρίου, Μεσαιωνικό Κάστρο, Λάρνακας,18.00.

 

Fork Food Market
Η υπάιθρια pop up αγορά φαγητού, το γνωστό μας Fork Food Market επανέρχεται με δύο ακόμα εκδηλώσεις για τον Οκτώβριο και μας ενημερώνει με ένα μικρό σημείωμα. "Το Fork Food Market απλά δεν μπορούσε να τελειώσει φέτος με τον μήνα Σεπτέμβριο όπως γινότανε άλλες χρονιές. Η αγάπη και η στήριξη που λάβαμε από τον κόσμο μας έδειξε ότι χρειάζονται περισσότερες εκδηλώσεις και ίσως και μεγαλύτερες εκδηλώσεις! Έτσι αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τις εκδηλώσεις μας και μέσα στον μήνα του Οκτώβρη. Ο καιρός είναι ακόμα καλός και ο Κήπος σε φθινοπωρινή διάθεση θα είναι απλά υπέροχος. Έτσι λοιπόν το Fork Food Market επιστρέφει στον Δημοτικό Κήπο της Λευκωσίας. ‘Οπως πάντα, το φαγητό θα σερβίρεται από τις 7μμ μέχρι τις 11μμ ενώ το μπαρ και η μουσική θα μένουν ανοιχτά μέχρι τις 12πμ. 
>> Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας, 19.00-23.00.

 

Εργαστήρι για παιδιά "Post it!"
Τι είναι το 2D (σχεδιαστικό) animation και πώς μπορεί κάποιος να δημιουργήσει ένα σχεδιαστικό animation στο σπίτι; Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Πολιτιστικού Ιδρύματος με τίτλο «Post it!» φέρνει επαφή τα παιδιά με την τέχνη του 2D animation με κύριο εκπαιδευτικό εργαλείο ένα μπλoκάκι post it notes! Με έμπνευση το αρχαιολογικό μουσείο, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις βασικές αρχές για το σχεδιαστικό animation (2D) δημιουργώντας τη δική τους εικονογραφημένη ιστορία σε post it notes. Εμψυχώτρια: Ήλεκτρα Χρυσάνθου, 3d artist και animator. Για παιδιά: 10-13 ετών.
>> Σάββατο 27 Οκτωβρίου, Πολιτιστικό Ιδρυμα Τραπέζης Κύπρου, Φανερωμένης 86-90, Λευκωσία, 10:00-13:00. Δωρεάν συμμετοχή. Για κρατήσεις: 22128182.

 

Όταν η Ιστορία βγαίνει από την προθήκη του Μουσείου...
Θεατρικό-διαδραστικό πρόγραμμα. Τί συμβαίνει όταν εκθέματα «βγαίνουν» από τις προθήκες του Μουσείου και κάτοικοι της Μεσαιωνικής Λευκωσίας αποφασίζουν να εμφανιστούν και να μοιραστούν μαζί μας ιστορίες του παρελθόντος; Το Σάββατο θα το ανακαλύψουμε όλοι μαζί.  Θεατρική απόδοση: Ευαγγελία Ονουφρίου και Νικόλας Δημητρίου. Για παιδιά ηλικίας: 8 χρονών και άνω.
>> Σάββατο 27 Οκτωβρίου, Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο, Λευκωσία, 10.30. 

 

Η Λευκωσία γιορτάζει το Halloween στον κήπο!
Αυτό το Σάββατο στο κήπο της Παλιάς Ηλεκτρικής στη Λευκωσία, τα Nostalgia Parties μας παρουσιάζουν για 5η συνεχή χρονιά ένα πάρτι εμπνευσμένο από το Halloween και τις δεκαετίες των 70s & 80s! Τη μουσική θα  προσφέρει ο βετεράνος DJ Chris ‘Americanos’, ο οποίος ήταν resident DJ στο θρυλικό ‘African Disco Club’ στη Λευκωσία από το 1982 - 1996, και ο οποίος θα μας ταξιδέψει σε “νοσταλγία” με επιλεκτικά και μοναδικά κομμάτια από Disco, New-Wave, Pop, Rock και Classics. Αφού είναι και Halloween, ενθαρρύνονται οι πιο τολμηροί να υιοθετήσουν ένα πιο 70s -80s ή τρομακτικό look! Η είσοδος είναι €7 και παρακαλείται η εισφορά ενός €1 και πάνω, στην Οικολογική Κίνηση Κύπρου. Τα χρήματα που θα μαζευτούν θα διατεθούν για την εκστρατεία καθαρισμού παραλιών "Clean-Up the Med - Cyprus" που συνδιοργανώνει η Οικολογική Κίνηση Κύπρου με άλλες οργανώσεις κάθε χρόνο. 
>> Σάββατο 27 Οκτωβρίου, Παλιά Ηλεκτρική, Λευκωσία, 21:00-02:00. Για κρατήσεις και πληροφορίες αποταθείτε στο 99224335. Περιορισμένος αριθμός τραπεζιών. Πληροφορίες / Κρατήσεις 99224335.

 

 

Απολαμβάνουμε απεριόριστο κυπριακό κρασί, στη Λευκωσία
Στο Δημαρχείο Λευκωσίας στην Πλατεία Ελευθερίας το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, από τις 18.00-22.00, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση γευσιγνωσίας Κυπριακού Κρασιού «Η Λευκωσία στηρίζει το κυπριακό κρασί» την οποία διοργανώνουν η Λέσχη Lions και ο Δήμος Λευκωσίας. Στόχοι της ενδιαφέρουσας εκδήλωσης είναι η προώθηση του Κυπριακού κρασιού, η γνωριμία με τα οινοποιεία μας, η ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης στη Λευκωσία και ιδιαίτερα της εντός των τειχών, και η στήριξη των μαθητών του Δημοτικού σχολείου Αγίου Κασσιανού. Kαι φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, με μικρή εισφορά, παίρνετε το γυάλινο κολονάτο ποτήρι κρασιού και συμβάλλετε στη στήριξη των μαθητών του Δημοτικού σχολείου Αγίου Κασσιανού, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε κυπριακά κρασιά από τα οινοποιεία που λαμβάνουν μέρος. Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη.
>> Σάββατο 27 Οκτωβρίου, Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία, 18.00-22.00.

 

 

"Το κορίτσι της Δύσης" από τη Νέα Υόρκη στο Θέατρο Ριάλτο
Το κορίτσι της Δύσης, μια από τις πιο ιδιαίτερες όπερες του Giacomo Puccini, είναι όπερα τριών πράξεων που γράφτηκε σε ιταλικό λιμπρέτο των Guelfo Civinni & Carlo Zangarini και βασίζεται στο θεατρικό έργο του David Belasco "Το Κορίτσι της Χρυσής Δύσης". Πρωτοπαρουσιάστηκε στη Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης στις 10 Δεκεμβρίου 1910 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία.
Σε αυτό το ρομαντικό έπος της Άγριας Δύσης, η σοπράνο Eva-Maria Westbroek εμφανίζεται στο ρόλο της πιστολέρο ηρωίδας του Puccini, στο πλευρό του φημισμένου τενόρου Jonas Kaufmann, ο οποίος κάνει την πολυαναμενόμενη επανεμφάνιση του στο πρόγραμμα Live in HD στο ρόλο του παράνομου Ντικ Τζόνσον. Ο βαρύτονος Željko Lučić είναι ο άγρυπνος σερίφης Τζακ Ρανς. 
Η ρομαντική όπερα του Puccini θυμίζει γουέστερν: πιστολέρος, σαλούν, χαρτοπαιξίες, καταζητούμενοι και αιματηρές συμπλοκές. Στο τέλος ο έρωτας νικάει, στα βουνά της Σιέρρα Μάντρε. Ως Φλογερή Μίννι, η ολλανδή σοπράνο Eva-Maria Westbroek, έχει δηλώσει: «Αν ταυτίζομαι με κάποια ηρωίδα εκτός σκηνής, αυτή είναι η Μίννι» (The Telegraph, 2010).
Διευθυντής ορχήστρας: Marco Armiliato, Σκηνοθεσία: Giancarlo Del Monaco
Σκηνικά: Michael Scott, Κοστούμια: Michael Scott, Φωτισμοί: Gil Wechsler
>> Σάββατο 27 Οκτωβρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 19:55. Πληροφορίες: 77 77 77 45. Εισιτήρια: €18 /14  E-tickets: www.rialto.com.cy.

 

Στη φάρμα θα στηθεί μια γιορτή με πολλές, απίθανες δραστηριότητες
Η Golden Donkeys Farm στη Σκαρίνου γιορτάζει τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της με πολλές απίθανες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Στη γιορτή ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ θα ντύσει μουσικά τη γιορτινή αυτή μέρα με κυπριακά τραγούδια, ο Κυπριακός Όμιλος Παράδοσης "Πέρκαλλος" θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας θα συμμετέχει με χειροποίητα σπιτικά προϊόντα του τόπου μας. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν και θα χαρούν με facepainting, χειροτεχνίες και βόλτες με γαϊδουράκια. Στο θεατράκι της φάρμας ο Πιερής Γεωργιάδης θα πει όλα τα μυστικά των πανέμορφων αυτών ζώων που πρωταγωνιστούσαν για χιλιάδες χρόνια στη ζωή των ανθρώπων. Θα μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε γάλα γαϊδούρας και προϊόντα με αυτό. Στο εστιατόριο θα υπάρχει μπουφέ με λαχταριστά κυπριακά φαγητά καθώς και Barbecue. Ψήστες θα είναι το λογιστικό γραφείο «Y.K. The Practice» οι οποίοι θα προσφέρουν τα έσοδα από τα σουβλάκια στο ίδρυμα «Ένα όνειρο μια ευχή». Αυτά και άλλα πολλά στις 28 Οκτωβρίου από τις 11:00 ως τις 18:00 στην Golden Donkeys Farm στη Σκαρίνου.
>> Κυριακή 28 Οκτωβρίου, Golden Donkeys Farm, Σκαρίνου, 11.00-18.00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close