Shopping , Fashion & Beauty

Άθληση και χαλάρωση σ' έναν όμορφο χώρο με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες

Η επιστροφή στην καθημερινότητα απαιτεί σωστή διατροφή και γυμναστική

Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2018

Βρισκόμαστε ήδη στο δεύτερο μήνα του φθινοπώρου. Ο καιρός αρχίζει, ακόμα και στα ηλιόλουστα μέρη μας, να γίνεται όλο και πιο γκρίζος και βροχερός, ενώ η παραλία μοιάζει πλέον με μακρινή ανάμνηση του καλοκαιριού παρά με κάτι που μπορεί να βρίσκεται μέσα στα πλάνα του Σαββατοκύριακου. Μετά τις διακοπές η καθημερινότητα έχει μετατραπεί σε ρουτίνα με ότι αυτό συνεπάγεται…

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις τρέχουν, αλλά ο χρόνος είναι περιορισμένος. Το μυαλό, η καρδιά και κυρίως το σώμα όμως εξακολουθούν να έχουν ανάγκες. Το καλοκαίρι άφησε πάνω μας το δικό του αποτύπωμα που μεταφράζεται σε επιπλέον θερμίδες. Τα cocktails στην παραλία και σε εξωτικές βεράντες, ήταν μεν δροσιστικά, αλλά εκτός από τα επιπρόσθετα κιλά που άφησαν, αφυδάτωσαν και το σώμα.

Μια ευχάριστη διέξοδος για το σώμα και το πνεύμα είναι η γυμναστική. Τα οφέλη της γυμναστικής για το σώμα είναι σε όλους γνωστά ενώ με την άσκηση ο εγκέφαλος παράγει ενδορφίνες που είναι υπεύθυνες για την καλή διάθεση. Έχει μάλιστα υπολογιστεί ότι μετά από τριάντα λεπτά αεροβικής γυμναστικής το άτομο έχει αύξηση ενδορφινών μέχρι και 500%!

Η γυμναστική όμως θα πρέπει να γίνεται πάντοτε υπό την εποπτεία εξειδικευμένου επαγγελματία ο οποίος μπορεί να συμβουλεύσει τον αθλούμενο, ανάλογα με την ηλικία του, τον σωματότυπό του και άλλες συγκεκριμένες παραμέτρους.

Στο Sana Hiltonia Health and Fitness Centre, που βρίσκεται στο Hilton Park σε ένα φωτεινό όμορφα διακοσμημένο χώρο με ψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμβουλευτεί τους πιο έμπειρους και πιο άριστα καταρτισμένους γυμναστές και άλλους επαγγελματίες ώστε να πετύχει τους στόχους του.

Για ομαλή επιστροφή στην καθημερινότητα, οι ειδικοί μας προτείνουν περιορισμό των ροφημάτων με θερμίδες όπως αναψυκτικά και χυμούς, το μισό μας πιάτο να αποτελείται από φρούτα και λαχανικά, κατανάλωση μικρών, συχνών και υγιεινών γευμάτων ενώ το πρωινό είναι απαραίτητο.

Στο Sana Hiltonia το οποίο γιορτάζει φέτος 15 χρόνια πετυχημένης παρουσίας,  μπορείτε να βρείτε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, άψογα σχεδιασμένο για να υλοποιεί το κάθε εξειδικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής και άσκησης που ετοιμάστηκε για τις δικές σας ατομικές ανάγκες αξιολογώντας σε τακτά χρονικά διαστήματα τη δύναμη, την ευελιξία, το βάρος και την αρτηριακή πίεση. Ταυτόχρονα, στο γυμναστήριο μπορείτε να ολοκληρώσετε την ατομική σας ρουτίνα γυμναστικής συμμετέχοντας σε μια ή περισσότερες από τις 35 τάξεις που προσφέρονται εβδομαδιαίως σε διάφορα είδη άσκησης όπως γιόγκα, πιλάτες, body combat και άλλα.

Οι γυμναστές μας προτείνουν εναλλαγή στις ασκήσεις ώστε να μην γυμνάζονται τα ίδια σημεία συνεχώς, προστασία της μέσης από τα βάρη και η προπόνηση να μην διαρκεί περισσότερο από μια ώρα.

Μετά την γυμναστική στο πρόσφατα ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας & Σπα του ξενοδοχείου Hilton Park, ο αθλούμενος μπορεί να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας μέσα από εξειδικευμένες θεραπείες και τη χρήση πολυβραβευμένων προϊόντων. Το σπα προσφέρει ένα ήρεμο περιβάλλον και στα ιδιωτικά δωμάτια θεραπείας οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να κάνουν ελαφριά γυμναστική με καταπραϋντικές ασκήσεις. Επίσης, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την μοναδική εμπειρία του χαμάμ και την ανακουφιστική πισίνα whirlpool.

Η Louis Hotels προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Sana Hiltonia Health and Fitness Centre και να διαπιστώσουν τον επαγγελματισμό το ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον και τις άριστες υπηρεσίες που παρέχει. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www3.hilton.com/en/hotels/cyprus/hilton-park-nicosia-NICLEHI/spa/index.html.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close