Πάμε Ταξίδι , Guide

Προσοχή, άγρια ζώα στο αεροσκάφος!

Η πτήση με όλη την οικογένεια μπορεί να γίνει διασκεδαστική αν ταξιδεύετε με την Emirates

Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2018

Το ταξίδι με όλη την οικογένεια πρέπει -και μπορεί- να είναι διασκεδαστικό, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Και η Emirates φροντίζει γι' αυτό, καθώς οι νεαροί επιβάτες απολαμβάνουν ιδιαίτερη φροντίδα στις πτήσεις της, όπως εξάλλου και οι συνοδοί τους. Έτσι, ολόκληρη η οικογένεια έχει ένα ξεκούραστο και δημιουργικό ταξίδι, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πτήση.

Νόστιμα γεύματα, διαρκής ψυχαγωγία, ειδικά σχεδιασμένα παιχνίδια και καλούδια είναι στη διάθεση των νεαρών επιβατών προκειμένου να περάσουν άνετα τον χρόνο πτήσης τους. Η Emirates, εξασφαλίζει ότι οι υπηρεσίες και οι ανέσεις της εμπνέουν όσο γίνεται περισσότερο τη φαντασία. Και όταν μιλάμε για τη φαντασία των παιδιών τότε καταλαβαίνετε ότι αυτή είναι ατελείωτη.

Μόλις ολοκληρωθεί η επιβίβαση, θα ακούσετε το άρτια καταρτισμένο πλήρωμα καμπίνας να ενημερώνει τους μικρούς ταξιδευτές ότι υπάρχουν άγρια ζώα στο αεροσκάφος - μην φοβάστε, θα το λατρέψουν! Οι μικροί κυνηγοί της περιπέτειας θα μοιραστούν το ταξίδι τους με τους νέους, χνουδωτούς φίλους τους, όπως οι Brett the bear, Mia the manta ray, ChaoChao the alligator και Savannah the elephant. Όλοι τους έχουν ενταχθεί στη μεγάλη οικογένεια της Emirates που ονομάζεται «Fly With Me Animals» και διανέμονται εντελώς δωρεάν στους μικρούς φίλους της Emirates, σε όλες τις πτήσεις της. Οι χαρακτήρες αντιπροσωπεύουν διάφορες περιοχές του κόσμου στις οποίες πετάει η αεροπορική εταιρεία και βοηθούν τους νέους επιβάτες να μάθουν περισσότερα για τα ζώα και τον φυσικό τους βιότοπο.

Τα παιδιά μπορούν να τυλίξουν το σώμα τους με τις φιλικές προς το περιβάλλον κουβέρτες και τσάντες της Emirates, να τις χρησιμοποιήσουν σαν σακίδια μεταφοράς ή να τις κολλήσουν στο καροτσάκι τους για να έχουν μαζί τους τα παιχνίδια τους ακόμη κι όταν βρίσκονται σε κίνηση. Παράλληλα, μπορούν να εξερευνήσουν το περιοδικό «Fly With Me Animals» που είναι γεμάτο παζλ, παιχνίδια και το οποίο συνοδεύεται από χρωματιστά μολύβια.

Το να κρατηθούν τα παιδιά απασχολημένα και να είναι ευτυχισμένα κατά τη διάρκεια της πτήσης είναι πρόκληση, ειδικά για τους γονείς τους. Έτσι, η Emirates κάνει ακόμη ένα βήμα, επενδύοντας στην έμπνευση των εξερευνητών του αύριο. Η αεροπορική εταιρεία συνεργάστηκε με στελέχη του Lonely Planet Kids’ και δημιούργησε πακέτα που εμπνέουν τα μεγαλύτερα παιδιά να εξερευνήσουν περισσότερο τον κόσμο. Οι νέοι επιβάτες γρήγορα μεταμορφώνονται σε παθιασμένους εξερευνητές που μπορούν να ψαχουλέψουν μέσα σε μια ρετρό τσάντα, σχεδιασμένη με θεματικά ταξιδιωτικά στοιχεία ή να φάνε το μεσημεριανό γεύμα τους ή να απασχοληθούν με εκπαιδευτικά βιβλία σχεδιασμένα αποκλειστικά για τις πτήσεις της Emirates. Στο εσωτερικό της τσάντας μπορούν να βρουν εκπληκτικά facts από όλον τον κόσμο και δημιουργικές χειροτεχνίες, κάτι που θα τους βοηθήσουν να καταγράψουν αξέχαστες στιγμές στη μνήμη τους.

Όσον αφορά το φαγητό, η Emirates κάνει τα τραπεζάκια της κάθε θέσης να μοιάζουν με σπιτικό οικογενειακό τραπέζι. Ένα ευρύ φάσμα γευμάτων για παιδιά και μωρά προσφέρονται στους νεαρούς ταξιδιώτες, οι οποίοι τα απολαμβάνουν ιδιαίτερα. Τα παιδιά ηλικίας μεταξύ 2 και 12 ετών μπορούν να επιλέξουν από το ειδικό μενού της Emirates και το φαγητό τους θα σερβιριστεί σε ένα ειδικό, πολύχρωμο δίσκο. Η αεροπορική εταιρεία δίνει επίσης στους μικρούς της φίλους ένα κουτάκι σνακ γεμάτο με λιχουδιές για να απολαύσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Επιπλέον, το καλά εκπαιδευμένο πλήρωμα καμπίνας θα βοηθήσει τους γονείς που μπορεί να έχουν φέρει το δικό τους γεύμα από το σπίτι, θερμαίνοντας το φαγητό και τα μπιμπερό.

Φυσικά, η Emirates φροντίζει και τη διατροφή των ενηλίκων. Η εταιρεία προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον προορισμό τους πριν καν φτάσουν εκεί - νόστιμα πιάτα βγαλμένα από την καρδιά της κουλτούρας της κάθε περιοχής σερβίρονται στο μεγαλύτερο «ιπτάμενο» εστιατόριο. Οι επιβάτες μπορούν να δοκιμάσουν γεύσεις από όλον τον κόσμο και να γευτούν γεύματα φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά, ενώ μπορούν να συνοδεύσουν το φαγητό τους με ποτά από τις ανανεωμένες λίστες της Emirates. Τον περασμένο Μάιο, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι βγάζει σε κυκλοφορία τα καλύτερα κρασιά της που έχουν φυλαχθεί έως και 15 χρόνια σε κελάρια, λανσάροντας τη συλλογή Emirates Vintage Collection.

Τόσο οι μικροί, όσο και οι μεγάλοι απολαμβάνουν το 14 φορές βραβευμένο ως «καλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας» στα βραβεία Skytrax, ice system, το οποίο έχει 3.500 κανάλια ψυχαγωγίας, τεράστια μουσική συλλογή, πάνω από 100 παιχνίδια και σχεδόν 900 ταινίες, συμπεριλαμβανομένων και κυπριακών παραγωγών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου κράτησης πτήσεων και της πλήρους λίστας όρων και προϋποθέσεων, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.emirates.com/cy, το ταξιδιωτικό πρακτορείο σας ή απευθυνθείτε στο τοπικό γραφείο πωλήσεων της Emirates.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close