Things to Do

Κατοικίδια: best shopping

Όλα όσα χρειάζεται να έχεις στο σπίτι έτσι ώστε να διευκολύνεις τη ζωή σου, αλλά και κυρίως τη ζωή του κατοικίδιού σου.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2013

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Dog Star Salon

Πέρα από τα απαραίτητα αξεσουάρ για τη φροντίδα του σκύλου σου, τις σκυλοτροφές που θα λειτουργήσουν ως συμπληρώματα για μια ολοκληρωμένη διατροφή, αλλά και τις υπηρεσίες καλλωπισμού και περιποίησης κατοικίδιων ζώων, το ‘Dog Star Saloon’ προσφέρει επίσης υπηρεσία παραλαβής-παράδοση στο σπίτι, αλλά και σε χώρο όπου μπορούν να μείνουν τα pets κατά τις δικές σας διακοπές.

(22445744, 99203333) Οδυσσέα Ελύτη 1 & Βασιλέως Παύλου, Παρισσινός.

 

Κιβωτός Pet Shop

Εξωτικά πουλιά, χρωματιστά ψάρια, ζωηρά κουνέλια, παιχνιδιάρικα χάμστερ, χελώνες και ερπετά σε περιμένουν για να τα πάρεις στο νέο τους σπιτικό. Εδώ θα βρεις και όλες τις ζωοτροφές, τα κλουβιά, τα αξεσουάρ και τα παιχνίδια που θα σου χριεαστούν. Οσο για σκυλάκια, θα βρεις πολλά από το Καταφύγιο Σκύλων Λευκωσίας, ενώ υπάρχουν και αδέσποτα γατάκια τα οποία ψάχνουν για σπίτι. Σημείωσε δε ότι το τελευταίο διοργανώνει αυτόν το μήνα το 9ο Dogathon… κάτι ανάλογο με το Marathon μόνο που εσύ και το σκυλί σου θα είστε συναθλητές, και σε προσκαλέι να λάβεις μέρος. Λεπτομέρειες θα βρεις στην ατζέντα μας στη σελίδα ???

(22358994) Γραβιάς 1Β&Γ, Άγιος Δομέτιος.

 

Pet City

Ο,τι χρειάζεται το ζωάκι σου -από τροφές και τα απαραίτητα αξεσουάρ- είναι εδώ. Η πολύχρονη παρουσία του pet shop το έχει κάνει ένα από τα πιο γνωστά της πρωτεύουσας. Αν, ωστόσο, δεν έχεις ακόμη βρει το pet που ταιριάζει στο χαρακτήρα και τον τρόπο χωής σου, ζήτησε μια γνώμη. Πέρα, μάλιστα, από τα ζώα που θα δεις στο κατάστημα, μπορούν να προμηθευτούν αυτό που ονειρεύεσαι, αρκεί να το ζητήσεις.    

(22678504, 22678505) Θεμιστοκλή Δέρβη 10.

 

Pet Show Store

Οι παπαγάλοι cockatoo και eclectus είναι κάποια μόνο από τα εντυπωσιακά είδη κατικοιδίων που θα βρεις σε αυτό το pet shop. Σπάνια είδη καναρινιών, καθώς και ψάρια, μικρά και μεγάλα, κάβουρες και αστακοί, σαλάχια, σαύρες, κουνέλια, γάτες και σκυλιά συμπληρώνουν την γκάμων των επιλογών σου. Αν, παρόλα αυτά, δεν σου φτάνουν, μπορείς φυσικά να παραγγείλεις αυτό που εσύ θέλεις. Το κατάστημα στεγάζεται τώρα σε νέο χώρο στην Κάτω Δευτερά.

(22623265) Ευαγόρα Παλλικαρίδη 7.

 

Pets Secret

Μέσα σε ένα χώρο 200 τετραγωνικών μέτρων θα βρεις από κουτάβια, μέχρι καλλωπιστικά πουλιά, ψάρια και ερπετά, κλουβιά για όλα τα ζώα, εξειδικευμένες τροφές, ενυδρεία και φάρμακα για τη συντήρησή τους, accessories για σκύλους και γάτες, ενώ διαθέτει επίσης και κομμωτήριο.

(22353398, 99588591) Λυκαβηττού 51, Έγκωμη (δρόμος Χρυσοβαλάντου-ΚΟΑ).

         

The Shark I & II

Με την πρόσφατη επαναλειτουργία τού ‘Shark II’ σε νέο χώρο, ο ιδιοκτήτης του έβαλε σκοπό να καταπλήξει τους πάντες. Δύο μαγαζιά με ‘έφεση’ στα τροπικά ψάρια και εξωτικά ερπετά, καθώς και μεγάλη συλλογή σε ενυδρεία και terrarium. Θα αλλάξει μαγικά ο χώρος σου αν διαλέξεις μία τεχνητή λίμνη ή έναν καταρράκτη εσωτερικού ή εξωτερικού  χώρου για να κατοικήσουν εκεί τα ψαράκια σου. Εδώ θα βρεις ακόμα χελώνες, χάμστερ, κουνέλια, βάτραχους και διάφορα άλλα παράξενα ζωάκια.  

(22516166, 22672193) Προδρόμου 22, Έγκωμη & Αρσινόης 10, Ακρόπολη.

 

Zoozoonia Pet Park

Εκτός από σένα, και τα σκυλιά θέλουν τις αγνές οργανικές τους τροφές. Έτσι δεν είναι; Εδώ, πάντως, θα τις βρεις και αυτές όπως και άλλα είδη ζωωτροφών καθώς και μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για το κατοικίδιό σου. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα, όση ώρα εσύ θα κάνεις τις αγορές σου, ο σκύλος σου να απολαμβάνει μία κούρα ομορφιάς! Έτσι θα φύγετε και οι δύο πολύ ικανοποιημένοι. Αν, όμως, δεν έχεις ακόμα αποκτήσει το δικό σου φίλο, τότε ρίξε μια ματιά γύρω σου. Θα βρεις εδώ χαριτωμένα κυνελάκια, πολύχρωμα ψάρια, ιγκουάνα και πολλά άλλα. Αν θες σκύλο ή γάτα, θα πρέπει να το ζήτήσεις, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα στο κατάστημα. 

(22342188, 97769752) Κερυνείας 131Β, Πλατύ Αγλαντζιάς.

                                           

ΛΕΜΕΣΟΣ

Animal House

Ο σωστός επαγγελματισμός και η φιλική προσέγγιση που σε περιμένει εδώ, θα σε κερδίσουν από την πρώτη στιγμή. Στο χώρο θα βρεις  εντυπωσιακά και χαριτωμένα τσιντσιλά αλλά και ζωάκια όπως χοιροκούνελα, κουνέλια, χελώνες, ιγκουάνα, παπαγάλους, γάτες, σκύλους και τροπικά ψάρια, για να επιλέξεις εσύ το ιδανικό για σένα κατοικίδιο. Φυσικά θα δεις και κάθε είδους παιχνίδι, αξεσουάρ, κλουβιά και τροφές για οποιοδήποτε ζωάκι θες.

(25316661) Σπύρου Κυπριανού 22Α, Γερμασόγεια.

 

Kings Pet shop

Service, καθαρισμός, ακόμα και κατασκευή του δικού σου ενυδρείου είναι μερικά από τα plus points των προσφερόμενων υπηρεσιών του καταστήματος. Επίσης, πέρα από τις τροφές, τις βιταμίνες, τα σνακ και τα αξεσουάρ που θα βοηθήσουν το ζωάκι σου να αναπτυχθεί σωστά και να είναι υγιές, είτε είναι ψάρι είτε πουλί, είτε ακόμα ερεπετό ή τετράποδο, εδώ θα βρεις και μια πλούσια ποικιλία από καναρίνια και παπαγάλους, καθώς επίσης και άλλα κατοικίδια, όπως σκύλους, γάτες, χάμστερ, κουνέλια, χελώνες κ.ά.

(25581485) Λάμπρου Πορφύρα 7 (πίσω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου).

 

Little Monsters Pet Centre

Η ιδέα για τη δημιουργία του υπέροχου αυτού μαγαζιού στηρίχτηκε στο πάθος και την αγάπη για τα κατοικίδια. ‘Μεγαλώνοντας με τα ζώα’, εδώ σημαίνει ‘μεγαλώνουμε μαθαίνοντας’. Στο ιδιαίτερα διαμορφωμένο περιβάλλον των 400τ.μ., θα συναντήσεις σκύλους, γάτες, πουλιά, ψάρια, μικρά εξωτικά ζώα καθώς και τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Επίσης, παρέχονται υπηρεσίες φροντίδας, φιλοξενίας και παροχής συμβουλών, έτσι ώστε να μάθεις πώς να γίνεις ο καλύτερος ‘γονιός’ του κατοικίδιού σου. Το ‘Little Monsters Pet Centre’ είναι ανοιχτό με συνεχόμενο ωράριο μέχρι τις 19.00 ακόμα και το Σάββατο, ενώ στο τμήμα καλλωπισμού σκύλων προσφέρονται μόνιμα μισές τιμές στο κούρεμα και στο λούσιμο: €8 για μικρά σκυλιά, €10 για μεσαίου μεγέθους και €15 για μεγάλα σκυλιά!

(25770066/ www.littlemonsterscy.com, www.facebook.com/monsterscy) Σπύρου Κυπριανού 16, Divine Clock Tower, Λεμεσός.

 

ΛΑΡΝΑΚΑ

Scarlet Macaw

Στον ολοκαίνουργιο και τεράστιο σε έκταση χώρο, μπορείς να βρεις τα πάντα. Από το μεγάλο εξωτικό παπαγάλο Macawο, που είναι και ο ‘βασιλιάς’ του pet shop, μέχρι σκυλάκια, γάτες, άλλων ειδών παπαγάλους -μικρούς και μεγάλους-, ιγκουάνα, χάμστερ και φυσικά πολύχρωμα και πανέμορφα ψάρια. Παράλληλα, αξεσουάρ, τροφές και παιχνίδια υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία.

(24650610) Ιάκωβου Πατάτσου 19Β, Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου.

 

V.I.Pets

Για 7 χρονια εξυπηρετεί ζωόφιλους και σίγουρα εδώ μπορείς κι εσύ να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το κατοικίδιό σου, ακόμα και πολύτιμες συμβουλές. Εδώ δεν θα δεις γάτες και σκύλους, μια και έρχονται στο κατάστημα κατόπιν ζήτησης. Θα βρεις, όμως, χελώνες, βάτραχους, φίδια, παπαγάλους και πολλά άλλα, τα οποία περιμένουν κάποιον σαν κι εσένα που θα τους προσφέρει τη στέγη που τους λείπει. Σημείωσε, μάλιστα, ότι στο ‘V.I.Pets’ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα ψάρια και κυρίως στα χρυσόψαρα και στους καρχαρίες! Επίσης, διατίθενται προς πώληση τροφές και αξεσουάρ για κάθε είδους ζώο.

(24828892) Πλατεία Μητροπόλεως 5.

 

ΠΑΦΟΣ

Pet Land

Για 16 σχεδόν χρόνια βρίσκεται σταθερά δίπλα στους φιλόζωους. Αν περάσεις το κατώφλι του, θα εκπλαγείς από την ποικιλία των ζώων που διαθέτει. Από διαφόρων ειδών πουλιά, μέχρι ψάρια, σκυλάκια, γατάκια, χελώνες, τρωκτικά, long hair κουνέλια και τα πιθηκάκια μάρμοζετ. Φυσικά το κατάστημα διαθέτει κι όλα τα απαραίτητα εφόδια για να έχει το κατοικίδιό σου μια καλή ζωή.

(26952311) Αθηνών 7, Μέγαρο Τόλμη, κατ. 2.

 

Pet Stop

Θέλεις delivery με shopping για το ζωάκι σου; Το ’χεις! Υπηρεσίες grooming, pet sitting αλλά και μεταφοράς στον κτηνίατρο; Και αυτά θα τα έχεις, αν θέλεις. Πηγαίνοντας, ωστόσο, αυτοπροσώπως στο κατάστημα, θα αντικρίσεις μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ και τροφές που θα σε ενθουσιάσουν.

(99152849) Ελευθέριου Βενιζέλου 76,  Γεροσκήπου.

 

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Pet Parade

Μετά από 8 χρόνια παρουσίας, έχει καταστεί σήμερα ο πιο ‘δυνατός παίκτης’ στο είδος του στην επαρχία Αμμοχώσου, καθώς είναι εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεσαι για το κατοικίδιό σου. Σε περίπτωση όμως που δεν έχεις κάποιο ζωάκι αλλά θα ήθελες να αποκτήσεις ένα, τότε ετοιμάσου για μία έκπληξη. Εδώ θα βρεις τα πάντα: Σκυλάκια οποιασδήποτε ράτσας, γάτες, ψάρια (τροπικά, θαλασσινά και του γλυκού νερού), παπαγάλους (macaw, african grey), σιβηριακές καρδερίνες ακόμη και φίδια. Και όλα συνοδευμένα από τις τροφές τους, τα κλουβιά ή τα ενυδρεία τους, τα παιχνίδια και αξεσουάρ. Λειτουργεί και ‘Pet Parade 2-extreme’ στη Λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι.

(23741200) 1ης Απριλίου 169, Παραλίμνι.

 

 

ΧΡΗΣΙΜΑ

Κτηνιατρικό Φαρμακείο Δήμος Βασιλείου

Και τα κατοικίδια έχουν το φαρμακείο τους. Εδώ θα βρεις από φάρμακα και βιταμίνες μέχρι συμπληρώματα διατροφής. Παρόλο που στο φαρμακείο δεν διατίθενται προς πώληση ζώα, μπορείς, ωστόσο, να προμηθευτείς τις τροφές τους και όλα τους τα αξεσουάρ.

(22456848) Καντάρας 167Β, Στρόβολος.

 

 

Ποσο στοιχίζει ένα σκυλί;

Μην αγοράσεις σκυλάκι, καλύτερα πάρε από κάποιο καταφύγιο

Ενέσεις και εξετάσεις πρώτου χρόνου, περίπου €100

Μικροτσιπ, €40

Εγγραφή στο Δήμο, €20.50 ή €171 για επικίνδυνες ράτσες

Στείρωση, €100+

Κολάρο, λουρί, κρεβατάκι, βούρτσα και δοχεία φαγητού και νερού, περίπου €70

Φαγητό (ανάλογα με το μέγεθος του σκύλου και είδος τροφής), περίπου €50 το μήνα

Grooming, περίπου από €25

Κτηνιατρικά έξοδα από το δεύτερο χρόνο, περίπου €50

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close