Δημοσιεύτηκε στις 02 Οκτωβρίου 2018
H εδώ και αρκετούς μήνες πολυαναμενόμενη, ξενοδοχειακή άφιξη, πήρε επιτέλους σάρκα και οστά, φέρνοντας μαζί της και το Sky bar. H τηλεφωνική κράτηση, αρκετές μέρες πριν, επιβάλλεται, τόσο για να πάρεις από την ρεσεψιόν την ‘’πράσινη κάρτα’’ απογείωσης στον 16ο όροφο, μα περισσότερο για να πετύχεις ένα από τα περιζήτητα τραπέζια ή τα haute couture, ενδεδυμένα, καναπεδάκια, της εμβληματικότερης βεράντας της πόλης του Ζήνωνα.
Φρόντισε η κάρτα μνήμης του κινητού σου τηλεφώνου, να έχει αρκετή χωρητικότητα, γιατί θα τη χρειαστείς για να αποθηκεύσεις το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, την by night, Λάρνακα, αλλά πιότερο για να αποθανατίσεις κάθε ένα από τα εδώδιμα έργα τέχνης του πολυβραβευμένου, executive chef του πεντάστερου ξενοδοχείου, Πάμπη Καραούζα.
Τα περί γαστρονομικής φιλοσοφίας, δεδομένα, θα σε φέρουν ενώπιον 10+3 μικρών, δημιουργικών ορεκτικών, τα οποία εξυμνούν με ένα τρόπο μοναδικό και μη αντιγράψιμο, κυρίως τη θάλασσα, χωρίς φυσικά να παραγνωρίζονται και οι της στεριάς, καρποί.
Ο πολύπειρος metr και το προικισμένο με άκρατο επαγγελματισμό, προσωπικό, θα σε δελεάσουν με έναν ελλαδικό, κυπριακό ή παλαιοκοσμικό, Sauvignon Blanc οίνο, ενώ ο καταξιωμένος baristas θα σου αποδείξει έμπρακτα, πρωτίστως με το Memories (€13), το Skyline (€13) και το Sweet and sour Melody cocktail (€13), την δεινή του ικανότητα να απογειώνει τους αισθητήρες του στόματος, με απόλυτα ισορροπημένα στον ουρανίσκο και στη μύτη, ανάμεικτα ποτά. Με τους γευστικούς κάλυκες να πλημυρίζουν από δροσιά, υποδέξου κι εσύ, σαν και του λόγου μας, μαριναρισμένο τόνο τατάκι με παγωτό καρύδας (€12) , δροσιστικό duo από λαυράκι και σολομό, με ζελέ από αγγούρι (€9) και οπωσδήποτε, τραγανές γαρίδες και ολόφρεσκα χτένια, μαριναρισμένα σε αποπλανητικό χυμό από σαφράν και αβοκάντο (€11). Η συνέχεια πρέπει οπωσδήποτε να γράφει με καπουτσίνο από κρύα σούπα κολοκύθας (€7), ταρτάρ τόνου με μους από μάγκο (€12) και κορυφαίο ζελέ από Pina Colada, ταρτάρ ανανά και Ιβηρικό χαμ (€10).
Οι θιασώτες του μόσχου θα μουγκρίσουν από γευστική ικανοποίηση σα δοκιμάσουν το καρπάτσιο με φλοίδες παρμεζάνας και σοκολάτα (€10), αλλά και το ποιοτικότατο ταρτάρ από Black Angus (€13), καπελωμένο με κρόκο αυγού και ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Τα platters επώνυμων τυριών και αλλαντικών (€25 - €35) που φέρουν βαρύγδουπες ονομασίες προέλευσης, με έμφαση στη Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία μεριά, είναι οι επιπλέον προτάσεις που θα σε ανεβάζουν κάθε τόσο στο Sky bar.
Σχετικά

To Guaba ανοίγει τις πόρτες του, για ένα ανέμελο καλοκαίρι στη Λεμεσό
Πότε και με ποιους θα κάνει grand opening

Σ΄αυτό το πάρτι θα πάρεις μια πρώτη γεύση του AfroBanana Festival
Το launch party του ABR Festival θα γίνει στη New Division

Η Φρειδερίκη και ο ΣaiΣ για ένα live γεμάτο μουσική
Οι δύο Κύπριοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους

Early opening την Δευτέρα του Πάσχα για αγαπημένο μπαράκι στην παλιά Λευκωσία
Με μουσική και καινούργιες μπίρες

Ένα ακόμη αγαπημένο μας καλοκαιρινό στέκι στην Αγία Νάπα ανακοίνωσε την επιστροφή του
Ανέμελες βουτιές και κοκτέιλ στην άμμο ξανά στο δημοφιλές beach bar που ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί

Η Παλαιά Πινέζα γιορτάζει τα δωδέκατα γενέθλιά της με ένα μεγάλο street party
Ένα από τα πιο αγαπητά μπαράκια της παλιάς Λευκωσία μας προσκαλεί στα γενέθλιά του

Γιορτάζουμε 20 χρόνια Scarabeo και θυμόμαστε αξέχαστες στιγμές
Με ελεύθερη είσοδο και ένα μεγάλο street party

Το πρωτοποριακό beach bar που άλλαξε το Μακένζι, αφηγείται την ιστορία του
20 χρόνια γεμάτα διασκέδαση

Η πιο διάσημη Μαντάμ της Λεμεσού, ετοιμάζεται για αλλαγές
Εξ ου και κλείνει για λίγο κι επιστρέφει

Σ' αυτό το καρναβαλίστικο πάρτι πρέπει να πας
Kontovourkis & Co Carnival Party στο Savino live

Πίσω στα 00’s Party: Φοράει τα καρναβαλίστικά του και έρχεται στη Λευκωσία να μας ξεσηκώσει!
Millennials της Λευκωσίας, ήρθε το carnival party που περιμένατε!

Μια πόλη σε ρυθμό, μια νύχτα εκπληκτική... στη Λεμεσό
Ζήσε την απόλυτη Carnival Fiesta στη Λεμεσό