Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2018
Το Open Yoga Day Cyprus μια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία η οποία καθιερώθηκε στη Κύπρο το 2015, ανακοινώνει όλες τις πληροφορίες για την τέταρτη ετήσια εκδήλωση Open Yoga Day Cyprus 2018, η οποία θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου, στη Τάφρο Πύλης Αμμοχώστου, παρά των τοίχων της παλιάς Λευκωσίας.
Το πρόγραμμα αρχίζει στις 16:00 και θα συμπεριλαμβάνει γιόγκα, διαλογισμό, μουσική και άλλα. Τα μαθήματα θα προσφερθούν από εκπαιδευτές της χώρας μας, ενώ η όλη εκδήλωση στηρίζετε από την οργανωτική ομάδα, εθελοντές, χορηγούς και υποστηρικτές συμπεριλαμβανομένου το Δήμο Λευκωσίας ως κύριο χορηγό, τη Πρεσβεία της Ινδίας, το ΕυΖην Bio και Solar Kitchen Bar.
Προσκαλούμε το κοινό να απολαύσει το πρόγραμμα προσφερόμενο από έμπειρους εκπαιδευτές από διάφορα μέρη της Κύπρου, έχοντας ένα ποικίλο πρόγραμμα με διαφορετικά είδη γιόγκα, ανοικτά σε όλους. Προτρέπουμε όλους ανεξαρτήτου ηλικίας, φυσικής κατάστασης ή εμπειρίας με τη γιόγκα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος οποιοδήποτε στιγμή στο πρόγραμμα, προτείνοντας να έχουν μαζί τους το δικό τους χαλάκι γιόγκα, πετσέτα και νερό. Εθελοντές και η οργανωτική ομάδα του OYDC θα είναι καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης παρόν για συντονισμό και πληροφορίες.
Με την επιτυχία των τριών προηγούμενων εκδηλώσεων το 2015 στη Λεμεσό, το 2016 στην Αγία Νάπα και το 2017 στη Λάρνακα, τα οποία απόλαυσαν ένας μεγάλος και ενθαρρυντικός αριθμός κοινού, η πρωτοβουλία υποστηρίζετε και διευκολύνεται από τους Δήμους, χορηγούς και υποστηρικτές. Η εκδήλωση είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με κανένα διαφημιστικό σκοπό, αλλά έχοντας στόχο να γνωρίσει το κοινό τα οφέλη της Γιόγκα σε σωματικό και διανοητικό επίπεδό. Η φετινή διοργανωτή ομάδα δουλεύοντας εντατικά και ομαδικά καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς με καλή θέληση και γνώμονα το κοινό σκοπό, τη δημιουργία συνείδησης γύρω από τη ζωή και την υγεία. Μοιραζόμενοι τους κοινούς στόχους, οι εκπαιδευτές που λαμβάνουν μέρος προσφέρουν τα μαθήματα τους χωρίς οικονομική ανταλλαγή. Κάθε εκδήλωση γιορτάζει και προωθεί διαφορετικές βασικές αρχές, εστιάζοντας φέτος την ΑΓΑΠΗ.
Εμπνευσμένοι από παρόμοιες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις στο κόσμο, στόχος είναι να φέρουμε τις ετήσιες μετακινούμενες εκδηλώσεις σε κεντρικά σημεία στο νησί, προωθώντας την ευεξία και κοινωνική αλληλεπίδραση, τα οποία συμβάλουν στη δομή μιας υγιή κοινωνίας. Κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις φέρνουν μαζί ενασκούμενους στη γιόγκα, λάτρεις της, εκπαιδευτές, φίλους και οικογένειες οι οποίο μπορούν να περάσουν ποιοτικό χρόνο έξω, ανακαλύπτοντας σωματικές και άλλες νοητικές δυνατότητες μέσα από πρακτικές της Γιόγκα. Ελάτε μαζί μας και φέτος σε μια ακόμα μοναδική εμπειρία.
Tο πρόγραμμα της εκδήλωσης:
16:00 Προσέλευση
16:30 – 16:45 Έναρξη εκδήλωσης
16:45 – 17:00 Opening meditation - Sankhalpa setting the intention - Gaurav Vohra
17:00 – 17:40 Yin Yoga με μουσική Didgeridoo – Χαράλαμπος Παφίτης & Άγις Λειβαδάς
17:40 – 18:20 Hatha Yoga – Μιχάλης Λύτρας
18:20 – 18:35 Διάλλειμα - Acro & Partner Yoga παρουσίαση με τη Σκεύη Τοφαρίδου και Αίγλη Ιωάννου
18:35 – 19:15 Dharma Yoga και Kirtan - Άντρη Σοφοκλέους & Sadeh Satya
19:15 – 19:30 Καθοδηγούμενος διαλογισμός - Κίκα Αντωνίου
19:30 Κλείσιμο με όλη την ομάδα
Για περισσότερες πληροφορίες, εικόνες, διαφημιστικό υλικό, επικοινωνήστε μαζί μας: Μαριλένα Shyama Shakti ή Mayka Sabova
96 603633
open.yoga.day.cyprus@gmail.com
Google: http://open-yoga-day-cyprus.business.site/
Facebook: @OpenYogaDayCyprus
Instagram: openyogadaycyprus
-
Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου
23 Σεπτεμβρίου 2018
Σχετικά

Κάμπος & Τσακκίστρα: Οι εκδηλώσεις του Αυγούστου στα χωριά της Κύπρου
Το καλοκαίρι γιορτάζουμε με παράδοση και μουσική

60 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Ένα πλούσιο τριήμερο με παράδοση, μουσική, φεστιβάλ και πολλές εκπλήξεις

Παραδοσιακή Βραδιά με δωρεάν τραχανά, χαλούμι, χωριάτικο ψωμί, παλουζέ, σουτζούκο και ζιβανία
Ο Αύγουστος στον Άγιο Επιφάνιο κορυφώνεται με γλέντι, παράδοση και μουσική!

Κάνουμε check in σε 42 χωριά της Κύπρου, για μοναδικές καλοκαιρινές εκδηλώσεις
Ιδανική ευκαιρία για αποδράσεις στην κυπριακή ύπαιθρο

Οι Γερακιές αναπαριστούν τον κυπριακό παραδοσιακό γάμο σε μία τετραήμερη δράση
Παρουσιάζονται έθιμα όπως το ζύμωμα του ψωμιού, η προετοιμασία του φαγητού και τα γαμήλια τραγούδια

Τι γίνεται φέτος το καλοκαίρι στη Βαβατσινιά
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων που φέρνει το καλοκαίρι στο χωριό

Ο Φαρμακάς φοράει τα καλοκαιρινά του και φέτος
Μουσική, θέατρο, φεστιβάλ και κινηματογράφος

Επισκέψου το καλοκαιρινό φεστιβάλ της Βάσας Κοιλανίου με ζωντανή μουσική
Ανακάλυψε το πλήρες πρόγραμμα του καλοκαιριού


Έντεχνη – Ροκ βραδιά στον Αγρό κάτω από τα αστέρια του καλοκαιριού
Μία μοναδική μουσική εμπειρία με αγαπημένους ήχους και ελεύθερη είσοδο


Καραφώτης, Κετιμέ και Πελεκανής στο Κίτι αυτό το καλοκαίρι
Δες αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα