Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Αρχίζουν οι εγγραφές για το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου Στροβόλου

Το ΠρόγραμμαΑνοικτό Σχολείο Δήμου Στροβόλουλειτουργεί φέτος, για 11η συνεχόμενη χρονιάκαι είναι εμπλουτισμένο με πολλές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου 2018

 

Το Πρόγραμμα Ανοικτό Σχολείο Δήμου Στροβόλου λειτουργεί φέτος, για 11η συνεχόμενη χρονιά και είναι εμπλουτισμένο με πολλές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και λειτουργεί στον Δήμο από το 2008. Σκοπός του Προγράμματος είναι η αξιοποίηση των σχολικών χώρων ως Κέντρων Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημιουργίας κατά τα απογεύματα και, γενικά, όταν δεν χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς του αναλυτικού προγράμματος.

Σε αυτό το πρόγραμμα προσφέρεται η δυνατότητα σε παιδιά και ενήλικες όπως εκπαιδευτούν σε εκμάθηση διαφόρων χορών, ηλεκτρονικών υπολογιστών, μουσικών οργάνων, μαγειρική – ζαχαροπλαστική, θεατρικό εργαστήρι, ζωγραφική, διάφορα αθλήματα κλπ.

Οι σχολικοί χώροι στον Δήμο Στροβόλου ανοίγουν τις πόρτες τους κατά τις απογευματινές ώρες, Σαββατοκύριακα και αργίες και φιλοξενούν το «Ανοικτό Σχολείο».

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται δραστηριότητες όπως Ρομποτική, Χορός (Ηip Ηop, Παραδοσιακοί Ελληνικοί και Κυπριακοί χοροί, Λάτιν για παιδιά) Zumba Kids, Zumba Fitness, Zumba Moms/Dads And Kids, Strong by Zumba, Ταε Κβον Ντο, Εργαστήρι Υφασμάτινων Κατασκευών (Patchwork, Τσάντα, Κούκλα, Διακοσμητικά), Σκάκι, Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά και εφήβους, Μουσικό Παιχνίδι, Ζωγραφική, Ρυθμική Γυμναστική, Τένις, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, Κιθάρα, Αεροβική Γυμναστική, Αγιογραφία, Εκμάθηση Αγγλικής Γλώσσας, Γλυπτική, Γυμναστική Πιλάτες, Αντιπτέριση-Badminton, Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική, Μακιγιάζ, Πλέξιμο με Βελόνες/Βελονάκι, Κλασικό Μπαλέτο, Ποδηλασία, Αρμόνιο, Πιάνο, Ορθοφωνία / Φωνητική, Παιδική Χορωδία Ανοικτού Σχολείου Δήμου Στροβόλου, Καράτε, Εικονογράφηση κ.ά.

Δηλώσεις Εγγραφής από τη Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 έως και την Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 μεταξύ των ωρών 8:00π.μ. – 2:00μ.μ.
Έναρξη μαθημάτων Δευτέρα,15 Οκτωβρίου 2018. 

Για το Πρόγραμμα ενημερωθείτε εδώ http://bit.ly/2w9CcQc
Περαιτέρω πληροφορίες http://bit.ly/2tXonmW

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close