Δημοσιεύτηκε στις 26 Αυγούστου 2018
Από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις Σεπτεμβρίου, οι λάτρεις της μπύρας θα μπορέσουν να απολαύσουν τρεις πραγματική γιορτές γύρω από το αγαπημένο τους ποτό.
Κι αυτό γιατί τα φεστιβάλ μπίρας είναι έτοιμα να ανοίξουν τις πόρτες τους.

Septemberfest - Nicosia Beer Fun Festival
Ακόμα ένα φεστιβάλ μπίρας προγραμματίζεται στην πρωτεύουσα, αυτήν την περίοδο. Ο λόγος για το Septemberfest που ανακοίνωσε τις φετινές ημερομηνίες διεξαγωγής του χωρίς ωστόσο να έχουμε ακόμα πλήρες πρόγραμμα. Το Septemberfest - Nicosia Beer Fun Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις 3 Σεπτεμβρίου με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα όπως κάθε φορά φιλοξενώντας αγαπημένους τραγουδιστές και σχήματα από Κύπρο και Ελλάδα. Δες όλο το πρόγραμμα και τους καλλιτέχνες, εδώ.
>> Τρίτη 28 Αυγούστου-Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, Πάρκο Ακαδημίας, Αγλαντζιά, Λευκωσία.

Nicosia Beer Fest
Πάει και πάλι Σεπτέμβριο, θα έχει μειωμένη διάρκεια και αλλάζει τοποθεσία φέτος το Φεστιβάλ Μπίρας, Nicosia Beer Fest. Συγκεκριμένα ο Δήμος Λευκωσίας, η Πρεσβεία της Γερμανίας στην Κύπρο και η C.K. Matrix Exhibition Partners Ltd συνδιοργανώνουν και φέτος το Φεστιβάλ Μπίρας, Nicosia Beer Fest.
Το φεστιβάλ, που πέρσι διοργανώθηκε τον Ιούνιο στην Τάφρο Κωνστάντζα και είχε διάρκεια 4 μέρες, φέτος αλλάζει χαρακτήρα και χώρο διεξαγωγής.
Θα πραγματοποιηθεί από 13-15 Σεπτεμβρίου 2018 στην Τάφρο Πύλης Αμμοχώστου.
Η είσοδος στο φεστιβάλ θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Όσον αφορά στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αυτό θα αναλάβουν οι “PROSPECTUS” ,“ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ”, “MINUS ONE” και “ON TOUR”.
>> Πέμπτη 13-Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου, Λευκωσία.

Βeer Festival στην Babylon
Για ακόμη μία χρονιά, η ιστορική μπιραρία της Λευκωσίας διοργανώνει το δικό της φεστιβάλ μπίρας στην μεγάλη αυλή της. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται φέτος για 20η χρονιά και θα διεξαχθεί από τις 4 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα έχεις τη δυναντότητα να δοκιμάσεις πάνω από 50 είδη μπίρας, σε μορφή draught ή σε μπουκάλι σε χαμηλές τιμές. Ακόμη θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς πολλά και διαφορετικά είδη από νόστιμα λουκάνικα ενώ την τελευταία βραδιά του φεστιβάλ την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου η βραδιά θα γίνει ακόμα πιο όμορφη με μουσικές από σαξόφωνο.
Η είσοδος θα είναι δωρεάν.
>> Τρίτη 4-Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, Babylon, Λευκωσία.
Σχετικά
Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιώ και να οδηγήσω...
Η Λεμεσός λέει όχι στην οδήγηση υπό αλκοόλ
H καρδιά του Taekwon-do, χτυπά αυτόν τον Νοέμβριο στην Κύπρο
Η Λεμεσός φιλοξενεί την εκδήλωση για τα 60 χρόνια του αθλήματος στην Ευρώπη
Αυτό το εργαστήρι δημιουργικής γραφής με την Ελένη Ξένου εμπνέεται από τα ίχνη και τις γραμμές
Σε έναν καινούριο υπέροχο χώρο στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πάχνα, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Όλα όσα ετοιμάζει το χωριό της Λεμεσού
Το Κοιλάνι μεταμορφώνεται φέτος σε ένα «Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό»
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Το Όμοδος ανακοίνωσε τριήμερο Christmas Market
Τριήμερο με άρωμα Χριστουγέννων στο Όμοδος!
Winter Wonderland by Hadjikostas: Το πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χρονιάς θα στηθεί στην ορεινή Λευκωσία!
Ζήστε τη μαγεία των γιορτών στο ειδυλλιακό Κτήμα Χατζηκώστα, στην περιοχή Ευρύχου της επαρχίας Λευκωσίας
Στη Λεμεσό... θέλουν να κάνουν την πόλη τους καλύτερη
Εξ ου και την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου διοργανώνουν την Ημερίδα «Κοινωνία για όλους σε μια πόλη για όλους»
Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραδοσιακού Χορού θα γίνει στην Κύπρο τον Νοέμβριο
Θέμα του «Ο Παραδοσιακός Χορός στην Επιστημονική Σφαίρα του 21ου Αιώνα»
53 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Από φεστιβάλ και συναυλίες μέχρι θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις και αποδράσεις στη φύση
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκινήτου στην Κύπρο
Το 20ό Boyz Stuff Show επιστρέφει και φέτος. Μαζί η 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας και η 15η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου