Δημοσιεύτηκε στις 08 Αυγούστου 2018
H σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη παρουσιάζει ένα 2ωρο απολαυστικό πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας. Με την μαγική φωνή της να χρωματίζει κάθε στίχο και να αφηγείται τις πιο μεγάλες μας επιθυμίες, τα πιο μεγάλα μας όνειρα.

Καλεσμένος της στις παραστάσεις αυτές ο νεαρός συνθέτης και ερμηνευτής Ευστάθιος Δράκος που γνωρίσαμε μέσα από τους Minor Project και με τον οποίο παρουσίασαν το 2017 το άλμπουμ "Το Βαλς των χαμένων μετά" σε στίχους Νίκου Μωραίτη. Δύο διαφορετικές φωνές "παντρεύονται" ιδανικά, ανεξάρτητα από τις χροιές τους, καθώς τις συνδέουν κοινά σημεία αναφοράς και μουσική παιδεία. Οι δυο τους ακούγονται σα να είναι "ένα" και κάπως έτσι θα ενωθούν και στην σκηνή παρουσιάζοντας ορισμένα από τα πιο ωραία τραγούδια τους αλλά και άλλα αγαπημένα και των δύο.. Ανάμεσα σ'αυτά, η «Εκδρομή» και το «Νερό», που έχουν ήδη αγαπηθεί και φιλοξενηθεί στα ραδιόφωνα της χώρας.
Στη συναυλία συμμετέχουν οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται η Δήμητρα Γαλάνη τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Μηνάς Λιάκος (ηλεκτρική κιθάρα), ο Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).
Οι συναυλίες της Δήμητρας Γαλάνη θα είναι και αυτό το καλοκαίρι μελωδικές, γεμάτες με ιστορίες των Βαλς των χαμένων μετά και προσωπικές αφηγήσεις μιας ολόκληρης ζωής γεμάτη μουσική. Της ζωής μιας μοναδικής ερμηνεύτριας και συνθέτριας, της Δήμητρας Γαλάνη.
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, 20.30.
Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ
Προπώληση: www.tickethour.com.cy (on line) και σε όλα τα καταστήματα ACS courier (77777040) σε όλες τις πόλεις.
Πληροφοριες: 99059257 και 96245929
-
Πολιτιστικός χώρος Σκαλί Αγλαντζιάς
28 Σεπτεμβρίου 2018
Σχετικά
Η μεγαλύτερη καρναβαλίστικη βραδιά της Λεμεσού επιστρέφει!
H συνέχεια του απόλυτου Carnival Party, έρχεται στη Λεμεσό
Ο διεθνούς εμβέλειας μαέστρος και συνθέτης Nimrod Borenstein με την Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Η Ορχήστρα θα παρουσιάσει υπό την διεύθυνσή του, την παγκόσμια πρεμιέρα του έργου του «Θρύλοι της Κύπρου».
Eurovision 2026: Το “Ferto” του Ακύλα ξεπέρασε τις 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube!
Η πορεία του Ακύλα στο Sing for Greece 2026 αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική.
Οι Pet Shop Boys επιστρέφουν στην Αθήνα για συναυλία στο Release Athens 2026
Η εμφάνισή τους στην Αθήνα εντάσσεται στην περιοδεία Dreamworld The Greatest Hits Live, την πρώτη greatest hits περιοδεία της καριέρας τους
Eurovision 2026: Αυτός είναι ο τίτλος της κυπριακής συμμετοχής
Πρώτη παρουσίαση της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision 2026 από το ΡΙΚ
Το Fengaros High επιστρέφει για τέταρτη χρονιά και καλεί νέους τραγουδοποιούς, μουσικούς και συνθέτες
Tο Fengaros High δεν είναι απλώς μια συναυλία, αλλά ένα τετράμηνο πρόγραμμα καλλιτεχνικής ανάπτυξης
Kύπρος, Νησί των Θρύλων από τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Ιστορίες που διαδραματίζονται στην Κύπρο και θρύλοι του νησιού εμπνέουν τα έργα του ξεχωριστού αυτού προγράμματος που θα διευθύνει ο διεθνούς φήμης Βρετανός συνθέτης και μαέστρος Nimrod Borenstein
Ο Φεβρουάριος φέρνει 20 ενδιαφέρουσες συναυλίες
Ένα γεμάτο πρόγραμμα από ενδιαφέρουσες συναυλίες.
Παντελής Θαλασσινός, Κούλλης Θεοδώρου, Φρειδερίκη Τομπάζου σε μία δωρεάν συναυλία στη Λευκωσία
Στην πετειακή συναυλία «Αγάπη & Φως – 5 Χρόνια Μαζί» συμμετέχει και η Χορωδία του προγράμματος SymphoΠedia του Ιδρύματος Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου
Aνακοινώθηκε και δεύτερη συναυλία για τον Γιώργο Νταλάρα στην Κύπρο
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης συμπράττει ξανά με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου, στην παράσταση "Τα Τραγούδια της Ζωής μου"
Θάνος Καλλίρης, Koza Mostra, Ευρυδίκη κ.ά. στη Λευκωσία
Η Παλαιά Ελιά παίζει δυνατά με live!