Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2018
Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά το απόγευµα στα προσήνεµα παράλια θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά αρχικά στα προσήνεµα, µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέµπτη ενώ για την Παρασκευή και το Σάββατο αναµένεται σταδιακά µικρή άνοδος.
Σχετικά
Καλοκαιρινές Βραδιές με τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο Elysium
Τέσσερις αξέχαστες βραδιές γεμάτες μουσική, εκλεκτές γαστρονομικές εμπειρίες και τη μοναδική κομψότητα της Μεσογείου
Η Lidl Κύπρου διαχρονικά δίπλα στους νέους, μέσα από την Παγκύπρια Κατασκήνωση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Με ουσιαστική προσφορά προς το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, η Lidl Κύπρου στήριξε, για ακόμα μια χρονιά, μια εβδομάδα εμπειριών, μάθησης και κοινωνικής ενδυνάμωσης για 50 μαθητές από όλη την Κύπρο
Αφιέρωμα: Τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές
5 κυπριακά ξενοδοχεία για διακοπές με παιδιά
Επαρχία Αμμοχώστου: Ένας προορισμός, χιλιάδες αναμνήσεις
Μια διαχρονικά αξιόπιστη επιλογή για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, ιδανική για κάθε επισκέπτη!
Ξέρουμε σε ποια πισίνα θα κάνεις τις βουτιές σου αυτό το καλοκαίρι στη Λευκωσία
Η καλοκαιρινή σου απόδραση δροσιάς στη Λευκωσία
Αίθριος σήμερα ο καιρός – Πότε και πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Voici La Mode: Νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης με CEO τον Μιχάλη Αντωνιάδη
Η κίνηση αυτή αποτυπώνει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο τη φιλοσοφία του Ομίλου: μια ισχυρή οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς που εξελίσσεται διαρκώς
Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σιακόλας, ιδρυτής του Ομίλου CTC
Σε ηλικία 98 ετών έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας, Νίκος Σιακόλας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα στην υγεία του
Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου
Έχει παίξει σε σειρές που ήταν σταθμοί στην ελληνική τηλεόραση όπως «Γιούγκερμαν», «Πανθέοι», «Η γειτονιά μας», «Οι φρουροί της Αχαϊας»