Πάμε Ταξίδι , Guide

Ξέρεις πώς θα διεκδικήσεις ένα από τα 44 εισιτήρια της Cobalt Air;

Δυο χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε η Cobalt Air, η οποία συνεχίζει να εξελίσσεται και να επεκτείνεται προς όφελος των Κυπρίων

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2018

Δυο χρόνια επιτυχημένης πορείας στον τομέα των αερομεταφορών γιορτάζει η Cobalt Air. Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, συμπληρώνει σήμερα τα δυο πρώτα χρόνια λειτουργίας της και επιβραβεύει το επιβατικό κοινό με δωρεάν εισιτήρια.

Με αφορμή τα 2α γενέθλια της, η εταιρεία θέλοντας να ευχαριστήσει το επιβατικό κοινό που την στήριξε από την πρώτη μέρα δραστηριοποίησης της στον τομέα, του χαρίζει 44 εισιτήρια, 2 για κάθε προορισμό της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Cobalt Air και απαντώντας μια ερώτηση να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα δωρεάν εισιτήρια που θα κληρωθούν.

Η Cobalt Air στα δυο χρόνια παρουσίας της στον τομέα των αερομεταφορών εξυπηρέτησε πάνω από 1 εκατομμύριο επιβάτες και πραγματοποίησε 12 χιλιάδες πτήσεις. Ταυτόχρονα,  προχώρησε σε μεγαλεπήβολες συνεργασίες βάζοντας από την αρχή υψηλούς στόχους και θέτοντας τα θεμέλια για περεταίρω επέκταση της προς όφελος της οικονομίας της χώρας μας.

Η Cobalt Air έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να εδραιωθεί στη συνείδηση των Κυπρίων ως η Κυπριακή εταιρεία και να δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης.

Η Cobalt παραμένει πιστή στις δεσμεύσεις της προς το επιβατικό κοινό και συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον Κύπριο ταξιδιώτη.

Με ένα στόλο έξι αεροσκαφών και συνεχή εμπλουτισμό του πτητικού της προγράμματος με δημοφιλείς προορισμούς (21 προορισμούς σε 12 χώρες), συμβάλλει στην ανάδειξη της Κύπρου σε αεροπορικό περιφερειακό κόμβο.

Ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της  Cobalt Air αναφέρει:

«Σήμερα η Cobalt Air γίνεται 2 χρονών και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό. Η οικογένεια της Cobalt επιθυμεί να ευχαριστήσει το επιβατικό κοινό για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που της έδειξε και γι’ αυτό του χαρίζει 44 εισιτήρια προς όλους τους προορισμούς της. Ευχόμαστε αυτή η σχέση που έχουμε αναπτύξει με το επιβατικό κοινό να συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Η δική μας η δέσμευση είναι ότι θα επιδιώκουμε πάντοτε να καινοτομούμε, προσφέροντας στους πελάτες μας ολοένα και περισσότερες επιλογές. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε πολλά ακόμα γενέθλια εδώ στη βάση μας την Κύπρο».

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close