Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2018
Για ακόμη μια χρονιά η ΜΤΝ, με το εθελοντικό πρόγραμμα του Ομίλου MTN «21 Days of Y’ello Care», δημιουργεί και προσφέρει έμπρακτα στην κοινωνία.
Πέρσι, στo πλαίσιo του ίδιου προγράμματος η MTN δημιούργησε επτά Y’ello Digital Rooms σε κέντρα νεότητας χωριών και κοινοτήτων σε όλη την Κύπρο, έτσι ώστε οι νέοι σε αυτές τις περιοχές να έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία. Φέτος, η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά το ίδιο εθελοντικό έργο, δημιουργώντας πέντε επιπρόσθετα Y’ello Digital Rooms.
Για 21 συνεχόμενες μέρες τον Ιούνιο, εθελοντές από το προσωπικό της MTN θα εργάζονται για τη δημιουργία πέντε Y’ello Digital Rooms στα χωριά Μάμμαρι, Ορούντα, Επταγώνεια, Ψευδά και Καλό Χωριό.
Το έργο σε κάθε χωριό περιλαμβάνει καθαρισμό, μπογιάτισμα, επίπλωση και διακόσμηση των χώρων που θα μετατραπούν σε digital rooms. Επιπρόσθετα, η ΜΤΝ θα εξοπλίσει όλα τα Y’ello Digital Rooms με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και tablets δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νέους της περιοχής να μελετούν αλλά και να ενημερώνονται ψηφιακά. Με την ολοκλήρωση των χώρων μελέτης, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ασφάλεια στο διαδίκτυο καθώς επίσης και παρουσίαση των διαθέσιμων θέσεων εργασίας της Εταιρείας για τους νέους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.
Με το εθελοντικό πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care, η ΜΤΝ αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη και βοήθεια σε οργανισμούς και κοινωνικά σύνολα. Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΜΤΝ δίνει έμφαση στην νεολαία με την δημιουργία των Y’ello Digital Rooms.

Σχετικά
Mάθαμε πότε θα γίνει η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λεμεσό
H Λεμεσός ετοιμάζεται από τώρα για τις γιορτές
Το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, επιστρέφει (για καλό σκοπό)
Ανακαλύψτε χιλιάδες βιβλία και απολαύστε ένα καφεδάκι στο «Υφαντουργείο The Workplace»!
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Lidl Wellness Camp 2026: Αυτοί είναι οι ομιλητές και οι experts που θα μας εμπνεύσουν στο φετινό διήμερο ευεξίας
Το 7ο κατά σειρά θεσμικό πια διήμερο καλής ζωής της Lidl Κύπρου, επιστρέφει τον Νοέμβριο στη Λεμεσό
Weekend Agenda: 50 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη
Φεστιβάλ στα χωριά, μεγάλες συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy και οικογενειακές βόλτες γεμίζουν την ατζέντα μας για το τριήμερο 2–4 Οκτωβρίου.
Τις Κυριακές του φθινοπώρου θα πηγαίνουμε στο Φοινί για αυθεντικό Φοινιώτικο παλουζέ
Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή
Μια ξεχωριστή γιορτή παράδοσης αυτή την Κυριακή στον Κάτω Δρυ
Ζωντανεύοντας την Πολιτιστική Κληρονομιά του Κάτω Δρυ