Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2018
Το Σάββατο 02/06/2018 στις 8:30 π.μ. στο Εθνικό Πάρκο Αθαλάσσας, τρέχουμε για τα παιδιά.
Το International Police Association Κύπρου, σε συνεργασία με τον Όμιλο Folli Follie Κύπρου διοργανώνουν μαραθώνιο για τα δικαιώματα των παιδιών.
Η Αστυνομία Κύπρου, στα πλαίσια του συνεδρίου Μεσογειακών χωρών του International Police Association, που για το έτος 2018 εδρεύει στην Κύπρο, καλεί τους πολίτες να τρέξουν μαζί με μέλη της Αστυνομίας για τον οργανισμό «Hope for Children» CRC Policy Center. Τρέξτε μαζί μας σε έναν «παιδικό» μαραθώνιο όπου Αστυνομία και πολίτες ενώνουν δυνάμεις!
Μερικά χιλιόμετρα, Μεγάλη η χαρά και η προσφορά…σε μια γιορτή που στόχο έχει την προώθηση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών.
Δηλώστε συμμετοχή μέσω της σελίδας του IPA Nicosia στο Facebook. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα Hope For Children. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρονται δωρεάν νερό και φρούτα. Ο κάθε συμμετέχοντας θα λάβει μπλουζάκι με τον αριθμό συμμετοχής του.
Μετάλλια συμμετοχής θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες, ενώ θα βραβευτούν οι δρομείς που θα καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις σε κάθε κατηγορία! Θα δοθούν συνολικά 102 βραβεία.
Ο Μαραθώνιος θα περιλαμβάνει τα πιο κάτω αγωνίσματα:
- Αγώνας Δρόμου 5 km (Άνδρες / Γυναίκες)
- Αγώνας Δρόμου 10 km (Άνδρες / Γυναίκες)
- Παιδικός Αγώνας Δρόμου 1 km (2 κατηγορίες: ως 12 ετών, 13-16 ετών)
Όλοι μαζί, για τα δικαιώματα των παιδιών! Για να έχει το κάθε παιδί την χαρά που του αξίζει.

Σχετικά
Mάθαμε πότε θα γίνει η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λεμεσό
H Λεμεσός ετοιμάζεται από τώρα για τις γιορτές
Το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, επιστρέφει (για καλό σκοπό)
Ανακαλύψτε χιλιάδες βιβλία και απολαύστε ένα καφεδάκι στο «Υφαντουργείο The Workplace»!
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Lidl Wellness Camp 2026: Αυτοί είναι οι ομιλητές και οι experts που θα μας εμπνεύσουν στο φετινό διήμερο ευεξίας
Το 7ο κατά σειρά θεσμικό πια διήμερο καλής ζωής της Lidl Κύπρου, επιστρέφει τον Νοέμβριο στη Λεμεσό
Weekend Agenda: 50 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη
Φεστιβάλ στα χωριά, μεγάλες συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy και οικογενειακές βόλτες γεμίζουν την ατζέντα μας για το τριήμερο 2–4 Οκτωβρίου.
Τις Κυριακές του φθινοπώρου θα πηγαίνουμε στο Φοινί για αυθεντικό Φοινιώτικο παλουζέ
Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή
Μια ξεχωριστή γιορτή παράδοσης αυτή την Κυριακή στον Κάτω Δρυ
Ζωντανεύοντας την Πολιτιστική Κληρονομιά του Κάτω Δρυ