Things to do με το παιδί , Things to Do

Η ΚΕΑΝ θα γίνει ένας μεγάλος παιδότοπος, με πολλές εκπλήξεις!

Η ΚΕΑΝΙΤΑ γιορτάζει και ετοιμάζει ένα ξέφρενο πάρτι για τους μικρούς μας φίλους!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2018

Η ΚΕΑΝΙΤΑ προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στα γενέθλιά της, την Κυριακή, 3 Ιουνίου, από τις 15.00-20.00, στον χώρο του εργοστασίου της ΚΕΑΝ, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, ο οποίος θα μεταμορφωθεί και πάλι σε ένα τεράστιο εορταστικό παιδότοπο!

Και για να το γιορτάσει, η KEANITA ετοιμάζει ξέφρενη διασκέδαση με XANAZOO, Batukinio και DJ Berek.

Οι ετοιμασίες κορυφώνονται για το πιο συναρπαστικό πάρτι γενεθλίων, που περιμένουν με ανυπομονησία τόσο τα 14,000 μέλη του ΚΕΑΝΙΤΑ KIDS CLUB όσο και χιλιάδες άλλα παιδιά. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος θα φιλοξενήσει και πάλι μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, εκπαιδευτικά και δημιουργικά παιχνίδια, ατέλειωτη μουσική, δωράκια και πολλές, πολλές εκπλήξεις. Συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, δωρεάν παιχνίδια, τοίχος αναρρίχησης, τροχός της τύχης, face painting, φουσκωτά, αγγειοπλαστική, τοξοβολία, arts & crafts και άφθονο φαγητό είναι μόνο μερικά από τα όσα θα έχετε στη διάθεσή σας για να περάσετε ένα ανέμελο, κεφάτο απόγευμα.

Θα μας περιμένει για να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε μαζί στα γενέθλια της, η ΚΕΑΝΙΤΑ και όλη η ΚΕΑΝΙΤΟ-παρέα, ο Λέφης και ο Μάγκας, σε ένα μουσικό ξεφάντωμα.

Η γιορτινή εκδήλωση θα κορυφωθεί με την πανηγυρική είσοδο της τεράστιας ΚΕΑΝΙΤΟ-τούρτας, στο εντυπωσιακό άρμα της, στους τρελούς ρυθμούς των γνωστών τυμπανιστών Batukinio, και με τη συναυλία που θα δώσει το δημοφιλές παιδικό συγκρότημα Xanazoo(Mazoo & the Zoo σε συνεργασία με τα Ζουζούνια) που έρχεται στην Κύπρο για να συμμετάσχει στη μεγάλη αυτή γιορτή της ΚΕΑΝΙΤΑ και να ξεσηκώσει με γνωστούς ρυθμούς και τραγούδια, τους χιλιάδες μικρούς του θαυμαστές.

Πάμε να πάρουμε και να δώσουμε χαρά, καθότι όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στα Ιδρύματα «Πάνος Ευρυπίδου» και «Ελπίδα», σε αναγνώριση του εξαιρετικού φιλανθρωπικού έργου που επιτελούν προσφέροντας ανακούφιση σε πάσχοντα παιδιά.

Την εκδήλωση στηρίζει με τη συμμετοχή της η UHU.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kean.com.cy.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close