Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2018
Στο στόχαστρο των φαν του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision έχει βρεθεί ο Πορτογάλος Salvador Sobral που κέρδισε πέρυσι, καθώς νέες του δηλώσεις προκάλεσαν την οργή πολλών.
Ο Πορτογάλος που πέρυσι κατάφερε να κερδίσει τη Eurovision με μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία και να συγκινήσει πολλούς τόσο με το τρυφερό τραγούδι του, όσο και με την προσωπική του ιστορία (αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και η αδελφή του τον αντικαθιστούσε στις πρόβες, ενώ έκανε χειρουργική επέμβαση αμέσως μετά το διαγωνισμό) φέτος κάνει μια απίστευτη επίθεση στο θεσμό της Eurovision.
Μιλώντας σε ένα από τα δημοφιλέστερα sites με φαν της Eurovision (το Wiwibloggs), ο Sobral χαρακτήρισε απαίσιο το φετινό τραγούδι του Ισραήλ, που θεωρείται ένα από τα φαβορί και ήδη έχει γίνει hit.
Αλλά δεν σταμάτησε εκεί, στην πορεία πρόσθεσε πως χαίρεται που φέτος δεν διαγωνίζεται και άρα δεν είναι αναγκασμένος να ακούσει όλα τα τραγούδια και τόνισε πως τίποτε δεν έχει αλλάξει από την περσινή του νίκη (προφανώς εννοούσε πως η Eurovision δεν έκανε μια στροφή προς το πιο "ποιοτικό" τραγούδι) και είπε πως "μουσική δεν είναι τα πυροτεχνήματα".

Η τραγουδίστρια του Ισραήλ, η Nettta Barzilai απάντησε μέσω twitter με μια φωτογραφία όπου σχηματίζει μια καρδιά με την Ελένη Φουρέιρα και έγραψε πως στέλνει μόνο αγάπη στον Salvador και σε όλους τους καλλιτέχνες κάθε είδους.
Όμως στο twitter γίνεται χαμός με τον Salvador να δέχεται σφοδρή επίθεση από φαν της Eurovision που τον κατηγορούν για εγωπάθεια, αλαζονεία, υποκρισία και μάλιστα κάποιοι λένε πως κανονικά πέρυσι θα έπρεπε να είχε αποκλειστεί από το διαγωνισμό!
Σχετικά
Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής
Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο «Λακούβα» με μία εμφάνιση στη Λευκωσία
Χριστουγεννιάτικη μαγεία με Κωστή Μαραβέγια στη Λευκωσία
Ζούμε τον πιο γιορτινό ρυθμό των Χριστουγέννων με live μουσική, χορό και μαγεία για μικρούς και μεγάλους
Dani Gambino: Βάζει φωτιά στις γιορτές! Η πιο εκρηκτική συναυλία στην Κύπρο την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου!
Οι Γιαγκίνηδες θα στήσουν μία μεγάλη (λαϊκορεμπέτικη) γιορτή στην Αγία Βαρβάρα
Το πιο φρέσκο ρεμπετολαϊκό σχήμα, έρχεται Κύπρο
Eurovision 2026: Αυτές είναι οι 35 χώρες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό
Η επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης - Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό συμμετοχών στην ιστορία του διαγωνισμού
Λούκας Γιώρκας, στο Maestro Live Stage!
Ένα αλλιώτικο μουσικό ταξίδι, που δεν πρέπει να χάσεις!
Τα πρώτα στοιχήματα για τον νικητή της Eurovision 2026
Φαβορί το Ισραήλ, σε ποια θέση είναι η Ελλάδα και η Κύπρος;
Νίκος Κουρκούλης και Χριστίνα Σάλτη σε μια μεγάλη live βραδιά
Μια εκρηκτική μουσική βραδιά που θα γράψει τον Δεκέμβρη με ένταση και παλμό
H Bάκια Σταύρου ερμηνεύει τραγούδια στο πνεύμα των γιορτών
Τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα δοθούν στον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα».
Πρωτοχρονιά στο DownTown Live με Γιάννη Μαργάρη, Κατερίνα Λαζαρίδου και Alejjos
Μια μουσική βραδιά με τρεις καλλιτέχνες και ένα stage γεμάτο ενέργεια για το πρώτο βράδυ της χρονιάς
Ο Pandelis Diamantides στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025
Πρόκειται για μια οπτικοακουστική παράσταση σε δύο θεματικές ενότητες, που προσφέρει μια ολιστική, μυσταγωγική εμπειρία