Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαΐου 2018
Αποθεωτικά είναι τα σχόλια από την κυπριακή αποστολή στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον με την Ελένη Φουρέιρα να ξεσηκώνει τους παρευρισκόμενους.
Όπως μας μεταφέρει το ogaegreece.com το στάδιο υπάρχει ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση με φωνές και χειροκροτήματα και η ίδια κοιτάζοντας το κοινό κάνει με τα χέρια της, το σχήμα της καρδιάς για να τους ευχαριστήσει!
Η πρόβα ξεκινά με τη σκηνή να έχει πλημμυρίσει με κόκκινα φώτα – που είναι και το κυρίαρχο χρώμα της εμφάνισης – ενώ ένα μπλε laser σχηματίζει ένα τούνελ, μέσα από το οποίο κάνει την είσοδό της η Ελένη. Ενδυματολογικά, φοράει την ίδια χρυσή ολόσωμη, κολλητή φόρμα με τις πολύχρωμες λεπτομέρειες ενώ είναι πλαισιωμένη από τις τέσσερις χορεύτριες που είναι ντυμένες με μαύρα, αστραφτερά ρούχα. Όλες μαζί, εκτελούν μία ιδιαίτερα δυναμική και «τρελή» χορογραφία απόλυτα ταυτισμένη με το στυλ της Φουρέιρα που όλοι μας γνωρίζουμε καλά και που δείχνει να ενθουσιάζει και τους ξένους fans και δημοσιογράφους.
Φωνητικά, όλη η ομάδα είναι αρκετά καλή. Η σκηνή είναι γεμάτη καπνούς που πάνω τους πέφτουν τα κόκκινα φώτα ενώ υπάρχουν κάποια ειδικά εφέ τα οποία δεν διαδραματίζονται επί σκηνής αλλά είναι καθαρά και μόνο τηλεοπτικά! Στις οθόνες μας λοιπόν θα βλέπουμε φωτιές και φλόγες να γεμίζουν τη σκηνή περιμετρικά της Ελένης, γεγονός που κάνει την εμφάνισή της άκρως εντυπωσιακή! Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τις πρώτες πρόβες, της προηγούμενης φοράς.
Μετά και τη δεύτερη πρόβα η Κύπρος βρίσκεται στην 7η θέση στα προγνωστικά και στην 3η στον πρώτο ημιτελικό. Το κλίμα για την αποστολή της Κύπρου είναι θετικό και ανυπομονούμε για την Τρίτη το βράδυ οπότε και θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός όπου συμμετέχει η Κύπρος.
Σχετικά

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Γιάννης Διονυσίου σε μία μεγάλη συναυλία στο χωριό!
Μεγάλη συναυλία στην Περιστερώνα εις μνήμην Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ

Οι Prospectus ανακοίνωσαν τα νέα δύο μέλη της μπάντας τους
Ο ντάμερ και ο τραγουδιστής που θα ενταχθούν στην ομάδα, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μεσημέρη

Φεστιβάλ Μουσικής με κορυφαίους καλλιτέχνες
Σε διάφορες τοποθεσίες, σε Φρέναρος, Παραλίμνι, Αχερίτου και Δερύνεια


Τα 20 πιο μεγάλα live στα χωριά: Οι συναυλίες του φετινού Αυγούστου στην ορεινή Κύπρο
Όλες οι συναυλίες στα χωριά μας που δεν πρέπει να χάσεις τον φετινό Αύγουστο

Η Ευρυδίκη τραγουδά τον Δεκαπενταύγουστο στην Κύπρο
Ένα μουσικό live με τις επιτυχίες της αγαπημένης ερμηνεύτριας

Duo Immersio: Ρεσιτάλ πιάνου για τέσσερα χέρια
Μια ιδιαίτερη βραδιά μουσικής δωματίου με τους Mujie Yan και Δαυίδ Αναστασίου

14 συναυλίες που θα απολαύσουμε τον Δεκαπενταύγουστο στο νησί
Μουσικές στάσεις που θα γεμίσουν τις μέρες μας με ρυθμό, κέφι και αξέχαστες στιγμές σε όλη την Κύπρο

Γιώργος Τσαλίκης και Σάσα Μπάστα σε μια μοναδική μουσικοχορευτική βραδιά
Μαζί τους ο Αλέξης Πρεβενάς, η Αντριανέλα Νικολάου και η Άννα Ηρακλέους

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου ζωντανεύει τον κήπο της πρωτεύουσας
Τρεις εκρηκτικές Πέμπτες τον Σεπτέμβριο με special act την Κλεοπάτρα Τομπάζου

Moonwalk 2025 - Eclipse edition: Έρχεται το μεγαλύτερο street music festival του νησιού
Φέτος θα περπατήσουμε κάτω από την πανσέληνο και μια σεληνιακή έκλειψη.

Παραδοσιακή βραδιά με την Αρετή Κετιμέ και τον Στέφανο Πελεκάνη στην πλατεία του χωριού
Μουσική, γεύσεις και ζεστή ατμόσφαιρα σε μια καλοκαιρινή γιορτή με ελεύθερη είσοδο