Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαΐου 2018
Αποθεωτικά είναι τα σχόλια από την κυπριακή αποστολή στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον με την Ελένη Φουρέιρα να ξεσηκώνει τους παρευρισκόμενους.
Όπως μας μεταφέρει το ogaegreece.com το στάδιο υπάρχει ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση με φωνές και χειροκροτήματα και η ίδια κοιτάζοντας το κοινό κάνει με τα χέρια της, το σχήμα της καρδιάς για να τους ευχαριστήσει!
Η πρόβα ξεκινά με τη σκηνή να έχει πλημμυρίσει με κόκκινα φώτα – που είναι και το κυρίαρχο χρώμα της εμφάνισης – ενώ ένα μπλε laser σχηματίζει ένα τούνελ, μέσα από το οποίο κάνει την είσοδό της η Ελένη. Ενδυματολογικά, φοράει την ίδια χρυσή ολόσωμη, κολλητή φόρμα με τις πολύχρωμες λεπτομέρειες ενώ είναι πλαισιωμένη από τις τέσσερις χορεύτριες που είναι ντυμένες με μαύρα, αστραφτερά ρούχα. Όλες μαζί, εκτελούν μία ιδιαίτερα δυναμική και «τρελή» χορογραφία απόλυτα ταυτισμένη με το στυλ της Φουρέιρα που όλοι μας γνωρίζουμε καλά και που δείχνει να ενθουσιάζει και τους ξένους fans και δημοσιογράφους.
Φωνητικά, όλη η ομάδα είναι αρκετά καλή. Η σκηνή είναι γεμάτη καπνούς που πάνω τους πέφτουν τα κόκκινα φώτα ενώ υπάρχουν κάποια ειδικά εφέ τα οποία δεν διαδραματίζονται επί σκηνής αλλά είναι καθαρά και μόνο τηλεοπτικά! Στις οθόνες μας λοιπόν θα βλέπουμε φωτιές και φλόγες να γεμίζουν τη σκηνή περιμετρικά της Ελένης, γεγονός που κάνει την εμφάνισή της άκρως εντυπωσιακή! Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τις πρώτες πρόβες, της προηγούμενης φοράς.
Μετά και τη δεύτερη πρόβα η Κύπρος βρίσκεται στην 7η θέση στα προγνωστικά και στην 3η στον πρώτο ημιτελικό. Το κλίμα για την αποστολή της Κύπρου είναι θετικό και ανυπομονούμε για την Τρίτη το βράδυ οπότε και θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός όπου συμμετέχει η Κύπρος.
Σχετικά

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στην Κύπρο, για πρώτη φορά σε γηπεδική συναυλία στο Στάδιο Γ.Σ.Π.
Μια μεγάλη συναυλία - εμπειρία στην Κύπρο

Eurovision: Ιστορικές αλλαγές στην πολιτική του Διαγωνισμού - Περιορίζουν τις σημαίες
Οι αλλαγές στους κανονισμούς της Eurovision 2025 για τις σημαίες που ανακοίνωσε η EBU έχουν προκαλέσει αντιδράσεις

Οι Spice Girls είναι έτοιμες για ένα επικό reunion – μόνο που κάποια θα λείπει
Εδώ και μήνες ακούγονται οι φήμες ότι οι Spice Girls θα επανενωθούν προκειμένου να γιορτάσουν τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ

Το ιταλικό Quartetto Eos παρουσιάζει έργα Χάιντν, Μέντελσον και Σούμπερτ στη Λευκωσία
Το σύνολο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Κύπρο με ένα συναρπαστικό πρόγραμμα

Έρχονται οι Γιαγκίνηδες για ένα βράδυ στην Λάρνακα
Το γνωστό ρεμπετολαϊκό δίδυμο έρχεται στην Κύπρο



"Τ’ Αηδόνια του Θέρους": Μια μουσική γιορτή με τον Σταμάτη Κραουνάκη στην Κύπρο
Σε δύο συναυλίες, σε Λεμεσό και Λευκωσία

10+1 μουσικά ραντεβού με αγαπημένους καλλιτέχνες την παραμονή Πρωτομαγιάς
Το νησί φορά τα ανοιξιάτικά του και γεμίζει μουσική: Πού θα πας την παραμονή της Πρωτομαγιάς

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζει το πρόγραμμα της για τον μήνα Μάιο
Δείτε αναλυτικά όλες τις συναυλίες

Eurovision 2025: Η θέση της Κύπρου και την Ελλάδας στα στοιχήματα, τα φοβορί και τα αουτσάιντερς
Οι αποστολές της Eurovision που ξεχωρίζουν οι στοιχηματικές εταιρείες

Μόλις ανακοινώθηκε και δεύτερη συναυλία στα Λύμπια
Αυτήν τη φορά με τον μοναδικό Κωνσταντή Πιστιόλη και τους Social Waste