Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2018
Μια νέα τεχνολογική υπηρεσία κάνει την εμφάνιση της στην Κύπρο, που υπόσχεται να φέρει τα την αλλαγή σε ό,τι αφορά τον τομέα των ταξί μέσω μιας εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα.
Πρόκειται για το Taxify, που έχει ήδη συνεπάρει την ευρωπαϊκή αγορά ταξί, και ξεκινά την Τετάρτη, 25 Απριλίου, τη λειτουργία του στη Λευκωσία, με επέκταση σύντομα και σε όλη την Κύπρο.
Η εφαρμογή δημιουργήθηκε στην Εσθονία και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, την Κεντρική Αμερική και την Αφρική. Με 5 εκατομμύρια χρήστες σε 30 χώρες και με συναλλαγές πέραν του $1 δισεκατομμυρίου, αποτελεί σήμερα την πιο ραγδαίως αναπτυσσόμενη εταιρεία τεχνολογίας στην Ευρώπη.
Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις διαδρομές τους, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η υπερχρέωση και η επιλογή δαπανηρότερων διαδρομών.
Σύμφωνα με τον διευθυντή του Taxify Κύπρου, Σωτήρη Γ. Τσιγαρίδη, η εταιρεία θα χρησιμοποιεί μόνο εγγεγραμμένα οχήματα ταξί με επαγγελματίες οδηγούς ταξί, που επί το πλείστον είναι αυτοεργοδοτούμενοι και θα μπορούν να συνεχίσουν να συνεργάζονται τόσο με τα υφιστάμενα γραφεία ταξί όσο και με το Taxify. Ιδιαίτερη σημασία δίδεται στην ασφάλεια των πελατών και στις νομικές πτυχές του κλάδου.
Το Taxify θα προσφέρει διάφορους τρόπους πληρωμής και η παραγγελία θα γίνεται μέσω της εφαρμογής, που είναι διαθέσιμη για τηλέφωνα Android, iOS και Windows.
Για τους οδηγούς, η προμήθεια προς το Taxify θα είναι μόνο 15% σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες εφαρμογές, οι οποίες χρεώνουν από 25% μέχρι 30%.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Σχετικά

Free Market: Ρούχα χωρίς τιμές, με αγάπη και προσφορά
Μια δράση αλληλεγγύης και επαναχρησιμοποίησης, χωρίς τιμές και περιορισμούς

Επέστρεψε στο Mall of Cyprus μία αγαπημένη αλυσιδά καταστημάτων
Με δώρα για τους πρώτους 100 πελάτες

Το διάσημο παζαράκι καλλυντικών, επιστρέφει ανανεωμένο, με 70% έκπτωση
Το MPM BAZAAR αλλάζει τοποθεσία και μεταφέρεται στην Κρατική Έκθεση

Βραδινό shopping, δωρεάν μπίρα, ζεστό κρασί, μουσική και ξέφρενο παιχνίδι
Την Παρασκευή απολαμβάνουμε το κέντρο της πόλης by Night

Black Friday 2025: Πότε είναι φέτος η «μαύρη Παρασκευή» των προσφορών
Η Black Friday και η Cyber Monday έχουν γίνει πλέον θεσμός και στην Κύπρο

Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 1η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα μείνουν ανοικτά την Τετάρτη, 1η Οκτωβρίου

Το Jumbo ανακοίνωσε το άνοιγμα δύο νέων υπερκαταστημάτων στην Κύπρο
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Η Kiko Milano έρχεται στη... Λεμεσό
Το ιταλικό brand καλλυντικών Kiko Milano, ετοιμάζεται να κάνει την είσοδό του στη συμπρωτεύουσα

Το θρυλικό Scandalo επιστρέφει ανανεωμένο, με την ίδια καρδιά (εικόνες)
Νέος χώρος, υπερσύγχρονα στούντιο tattoo & piercing, μοναδικά είδη & εμπειρία

Η Lidl Κύπρου σηματοδοτεί έναν χρόνο δυναμικής παρουσίας στο Neon Mall of Pafos
Η Lidl Κύπρου παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει μία αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία

Νέο κατάστημα καλλυντικών μεγάλης αλυσίδας άνοιξε στο Mall of Cyprus [ΕΙΚΟΝΑ]
Δες την 5η και νέα τοποθεσία της ιταλικής εταιρίας στην Κύπρο

Νέα λειτουργία οnline παρακολούθησης αποθεμάτων από τη Lidl Κύπρου
Η εταιρεία δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα των αγαπημένων τους Non-Food προϊόντων