Shopping , Fashion & Beauty

Βρήκαμε ένα υπέροχο μαγαζί γεμάτο μυρωδάτα λουλούδια

Sophia: Χρώματα και αρώματα

Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2018

Την εμφάνισή του στο κέντρο της Λευκωσία, έκανε το τελευταίο διάστημα ένα νέο κατάστημα που είναι όλο χρώματα και μυρωδιές.

Πρόκειται για το κατάστημα και studio της botanical stylist Σοφίας Χαραλάμπους, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας. Η βιτρίνα του μαγνητίζει τα βλέμματα των περαστικών, εξαιτίας του ιδιαίτερού της στιλ και των πανέμορφων λουλουδιών που την κοσμούν.

Ο συγκεκριμένος χώρος ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες της δημιουργού, που τόλμησε και άνοιξε ένα κατάστημα που θ’ ασχολείται αποκλειστικά με τη διακόσμηση εκδηλώσεων, σπιτιών και γραφείων με μυρωδάτα λουλούδια. Στον χώρο θα συναντήσεις σχεδόν κάθε στιγμή της ημέρας την δημιουργό να ετοιμάζει συνθέσεις λουλουδιών κ.ά., στο εργαστήρι της που στεγάζεται στον ίδιο χώρο.

Η αγάπη της για την φύση και τα λουλούδια είναι ατέλειωτη. Αυτή την αγάπη μεταφέρει με κάθε της δημιουργία. Η ίδια αναλαμβάνει τη διακόσμηση γάμων, βαπτίσεων και άλλων εκδηλώσεων, ενώ δέχεται επίσης παραγγελίες για ανθοδέσμες αλλά και flower arrangements για κάθε χώρο. Διοργανώνει επίσης διάφορα workshops στον εργαστήρι της, καλώντας το κοινό να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στην διακόσμηση λουλουδιών και να φτιάξει τις δικές του δημιουργίες.  

> (99417970) Θεοφάνους Θεοδότου 30, Λευκωσία. Facebook και Instagram Sophia.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close