Shopping , Fashion & Beauty

Βρήκαμε τις 6 πιο όμορφες λαμπάδες της αγοράς!

Πασχαλινές λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, που εντυπωσιάζουν

Δημοσιεύτηκε στις 02 Απριλίου 2018

Απλές ή περίτεχνες, με χρώματα και κορδέλες, ιδανικές για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, χειροποίητες ή με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών και όμορφα χειροποίητα στολίδια από ξύλο, μέταλλο ή ύφασμα, οι λαμπάδες που βρήκαμε, μας εντυπωσίασαν!

Εξ ου και εμείς εδώ στο Check In αποφασίσαμε πριν υποδεχθούμε τη Μεγάλη Εβδομάδα να σου προτείνουμε ηλεκτρονικές και μη διευθύνσεις για να αγοράσεις οικονομικές, ευφάνταστες και όμορφες πασχαλινές λαμπάδες που καλύπτουν κάθε γούστο, και που απευθύνονται σε κάθε ηλικιακή ομάδα!

Κι αν είναι και για καλό σκοπό, ακόμα καλύτερα!

thousants by m:a:p:u
Η m:a:p:u φτιάχνει τις πιο εμπνευσμένες λαμπάδες που θυμίζουν πραγματικά έργα τέχνης και που και φέτος το Πάσχα θα ενθουσιάσουν τα παιδιά. Παίρνει τα πιο όμορφα κεριά και τα στολίζει με χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες με διάφορα υφάσματα, ξύλο, plexiglass, σχοινιά και κορδέλες, μεταμορφώνοντάς τα σε μοναδικές καλλιτεχνικές δημιουργίες. Όσον αφορά στα σχέδια, τα περισσότερα είναι εμπνευσμένα από ήρωες κινουμένων σχεδίων (όπως Gekko και trolls). Βρείτε τα σχέδια των 'μαπουδοπασχαλινολαμπαδίτσων' στο κατάστημα CANDY BOUQUET στη Λευκωσία (Κυριάκου Μάτση 50, Άγιοι Ομολογητές). Παραγγελίες στο 22442282.
Μάθε περισσότερα, εδώ.

 

Le Pou
Οι δημιουργίες της Le Pou, εντυπωσιάζουν, το σημαντικότερο όμως είναι το ότι είναι χειροποίητες και κατασκευασμένες με υλικά από την Κύπρο μας, στηρίζοντας έτσι τις μικρές επιχειρήσεις του τόπου μας. Αυτό το Πάσχα λοιπόν φτιιάχνει λαμπάδες με ξύλινα στολίδια ειδικά σχεδιασμένα για τα γλυκά Le Pou-δάκια! Ακόμα θα βρεις ειδικά για το Πάσχα, πασχαλινά κουτιά (ειδικά για το βαφτιστήρι σας από την πιο καλή νονά), αλλά και υπέροχες λαμπάδες (με θήκες και μη), όπως αυτή στη φωτογραφία με ξύλινο καδράκι κύκνος!
Μάθε περισσότερα, εδώ.

 

MoAn designs
Ο Αντρέας, χρησιμοποιώντας πολυμερικό πηλό, φτιάχνει δημιουργίες που δεν θα έβαζες ποτέ με το μυαλό σου! Από κοσμήματα μέχρι διακοσμητικά αντικείμενα, μαγνητάκια και πολλά άλλα! Και φέτος όμως φροντίζει να φτιάξει και την (πιο ξεχωριστή) λαμπάδα για το παιδί ή το βαφτιστήρι σου, η οποία θα είναι μοναδική -θα αναγράφει άλλωστε και το όνομά του- και θα σου την παραδώσουν έτοιμη στο κουτί!
Μάθε περισσότερα, εδώ.

 

Today i love
"Ταξιδεύοντας" στον υπέροχο κόσμο του "Today i love" (με εργαστήρι και showroom στο Παραλίμνι) θα ενθουσιαστείς με τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες της ιδιοκτήτριας! Από τα πολυτελή δώρα για τα παιδιά, μέχρι τα κουτιά που φτιάχνονται ειδικά για τα νεογέννητα, όλα είναι ένα κι ένα. Με χρώματα, υπέροχα μαξιλαράκια και τώρα το Πάσχα και εντυπωσιακές λαμπάδες! Οι επιλογές που σου δίνει είναι πολλές: Λαμπάδες για το βαπτιστικό, τη νονά, τη φίλη, Λαμπάδες προσωποποιημένες με εκτύπωση της επιλογής σου, Λαμπάδες αρωματικές, μαξιλαράκια με λεβάντα, σαπουνάκια και αρωματικά άλατα, Λαμπάδες με κρεμαστά διακοσμητικά μαξιλαράκια. Μπες στο Facebook page του και κάνε τη δική σου παραγγελία.

 

Για καλό σκοπό...

Χαρίστε μια λαμπάδα χαρίστε μια ευχή!
Έτοιμες και φέτος οι πασχαλινές λαμπάδες που κατασκεύασαν τα μέλη και οι εθελοντές του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου! Την κάθε λαμπάδα συνοδεύει και ένα αισιόδοξο μήνυμα  αγάπη, όνειρα, ευτυχία, χαρά…
Οι λαμπάδες θα διατίθενται προς πώληση στην τιμή των €3. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα στηρίξουν τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Συνδέσμου Μυοπαθών, που παρέχονται δωρεάν στα άτομα με σπάνιες νευρομυϊκές παθήσεις σε Παγκύπρια βάση. Για πληροφορίες και παραγγελίες τηλεφωνήστε στο 22-392610 / 22-392815 / Email: mda@cing.ac.cy

 

Λαμπάδα από την Πανδώρα
Tα Αρτοζαχαροπλαστεία Πανδώρα, στηρίζοντας το έργο του Συνδέσμου Κακοποιημένων και Απόρων παιδιών, «Παιδικό Χαμόγελο» θα προσφέρουν και φέτος τη λαμπάδα του συνδέσμου ‘’Παιδικό Χαμόγελο’’ δωρεάν σε όλους τους καταναλωτές, με αγορές των 30 ευρώ και άνω. Τις λαμπάδες μπορείτε να τις βρείτε στα 7 καταστήματα Πανδώρα, στη Λευκωσία, μέχρι τις 8 Απριλίου 2018. Σκοπός της ενέργειας αυτής, πέραν της οικονομικής στήριξης του συνδέσμου, είναι να ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο την κοινωνία τα δικαιώματα των παιδιών και να καλλιεργήσει μια πιο υγιή συνείδηση και κουλτούρα ως προς το σοβαρό πρόβλημα της παιδικής κακοποίησης.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close