Shopping , Fashion & Beauty

Ο Στέλιος και ο Ανδρέας φτιάχνουν τις πιο ωραίες ξύλινες τσάντες που έχουμε δει τελευταία

Οι Κύπριοι που βρίσκονται πίσω από το brand Wood Experience, μιλούν στο Check In

Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2018

Τα τελευταία χρόνια, οι ξύλινες τσάντες έχουν αποκτήσει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των fashionistas και δεν τις αποχωρίζονται από καμία εμφάνιση τους. Κι αυτό θεωρώ ότι οφείλεται κυρίως στο ότι είναι ξεχωριστές, ιδιαίτερες αλλά και σε προσιτές τιμές.

O Στέλιος Πάντζιαρος και ο Αντρέας Τσαππαρίλας, κρύβονται πίσω από το brand Wood Experience, οι ξύλινες δημιουργίες του οποίου έχουν κερδίσει κάθε γυναίκα!

Μια πρώτη γνωριμία με σας...
Είμαστε ο Στέλιος Πάντζιαρος, 27 χρονών, Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και ο Αντρέας Τσαππαρίλας, 28 χρονών, Μηχανολόγος Μηχανικός απόφοιτος του Πανεπιστήμιου Πατρών με σχετικό Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το ξύλο είναι το υλικό σας. Γιατί;
Γιατί απλούστατα το αγαπάμε, το θεωρούμε ξεχωριστό, μας ασκεί μία γοητεία η επεξεργασία του. Δε θα μπορούσε επίσης να ήταν άλλο το κύριο μας υλικό, αφού πήραμε την τεχνογνωσία, την πείρα και τον υλικό εξοπλισμό από τον πατέρα του Στέλιου, κ. Γιαννή Πάντζιαρο ο οποίος και εργάζεται τα τελευταία 40 χρόνια ως επιπλοποιός - πελεκάνος και έτσι, η πρόσβαση στην τέχνη του ξύλου αλλά και στο εργαστήρι, ήταν εύκολη. Μία εύκολη πρόσβαση στη δημιουργία.

 

Οι σχεδιασμοί προκύπτουν…
Οι σχεδιασμοί δεν είναι τόσο μοναδικοί γιατί το ξύλο δυστυχώς σε περιορίζει σαν υλικό και έτσι πρέπει να θέσεις όρια στη φαντασία σου. Αυτό είναι ίσως και η «μαγκιά». Να καταφέρνεις κάτι, όταν τα πάντα σε περιορίζουν. Τα σχέδιά μας είναι απλοϊκά, με ένα «μίνιμαλ» ύφος. Αυτό φυσικά δεν έτυχε, αλλά αποτελεί και μέρος της φιλοσοφίας μας και της επιλογής του υλικού. Προκύπτει από το ότι το καινοφανές στο προϊόν μας, είναι το υλικό παρασκευής του.

 

Μιλήστε μας για τα προϊόντα σας…
Αρχικά, πρέπει να πούμε ότι όλες οι τσάντες μεταξύ τους είναι διαφορετικές, ακόμη κι αν είναι κατασκευασμένες από το ίδιο ξύλο και με το ίδιο χρώμα δέρματος. Αυτό γίνεται κατορθωτό γιατί σε κάθε κομμάτι ξύλου διακρίνονται διαφορετικά νερά. Φυσικά, ο όλος σχηματισμός, το πως δένει το ξύλο δηλαδή σε συγκεκριμένα σημεία, είναι αποτέλεσμα της δικής μας πινελιάς. Γι' αυτό και είναι δύσκολη η κατασκευή μίας τσάντας, χρειάζεται ιδιαίτερη επιμονή στη λεπτομέρειά της. Πάντως, νομίζουμε πως πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο, να νιώθει δηλαδή η κάθε μία γυναίκα ξεχωριστή, κρατώντας μια τσάντα φτιαγμένη από τα χέρια και το μεράκι μας. Επίσης μπορούμε να πούμε ότι οι WE bags μπορούν να συνδυαστούν με πολλά διαφορετικά στυλ και να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις.

 

Δώστε μας ενδεικτικές τιμές και πού τα βρίσκουμε.
Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντας μας σε επιλεγμένες μπουτίκ σε όλη τη Κύπρο αλλά και στο ανανεωμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα www.webagstore.com. Η τιμή αντανακλά την ποιότητα, το χρόνο εργασίας που αφιερώνουμε και το σεβασμό που δίνουμε στη κατασκευή των προϊόντων μας. Παρόλα αυτά, είναι σε πολύ λογικές τιμές.

 

Μπήκατε σε άλλη τροχιά, από αυτή των φοιτητικών σας χρόνων. Ήταν τελικά μια καλή κίνηση;
Ο τελευταίος ενάμιση χρόνος που ασχολούμαστε με την Wood Experience μας απέδειξε ότι εάν αυτό που κάνεις, το κάνεις με μεράκι και προσήλωση, τότε έχει ελάχιστες πιθανότητες να μην πετύχει. Επίσης, μάθαμε ότι η λαϊκή ρήση, «μάθε τέχνη κι άστηνε», έχει όντως νόημα. Στη ζωή σου, ότι μάθεις είναι καλό και σε προοδεύει. Γι 'αυτό και δε θεωρούμε ότι μπήκαμε σε άλλη τροχιά από αυτή των φοιτητικών μας χρόνων. Ακόμη μαθαίνουμε, ακόμη εξελισσόμαστε, όπως και τότε. Είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει, εάν θες να πετύχεις.

 

Tι προγραμματίζετε για το μέλλον;
Ο αρχικός μας στόχος επετεύχθη. Ήταν να εδραιωθούμε στην αγορά της Κύπρου, που δεν ήταν και τόσο εύκολο καθώς η αγορά της Κύπρου επηρεάζεται κατά πολύ από ξενόφερτα προϊόντα. Τώρα πλέον προσπαθούμε σιγά σιγά να επεκταθούμε και σε άλλες αγορές όπως σε Ευρώπη και Ανατολή. Και πάντα θα πορευόμαστε με την ίδια αγάπη και ζήλο που είχαμε από την πρώτη μέρα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close