Shopping , Fashion & Beauty

Βρήκαμε ένα υπέροχο μαγαζί, με χειροποίητες δημιουργίες που ξεχωρίζουν!

Ένα μαγαζί που ξεχωρίζει για τις δημιουργίες του!

Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2018

Αν κινείσαι στις περιοχές της Μακεδονίτισσας στην πρωτεύουσα, και ξαφνικά βρεθείς μπροστά από τη βιτρίνα του Oddity, το πιθανότερο είναι να συμβούν δύο πράγματα. Πρώτον, να εντυπωσιαστείς και, δεύτερον, να θες να μπεις μέσα, να ανακαλύψεις, να θαυμάσεις και, φεύγοντας, κάθε σου ανάγκη και επιθυμία να είναι ικανοποιημένη.

Το Oddity λοιπόν είναι ακριβώς αυτό που εκφράζει το όνομά του -μοναδικότητα. Ή τουλάχιστον αυτό χαρακτηρίζει όλες τις δημιουργίες της ιδιοκτήτριάς του!

Μοναδικά coasters, πιατάκια και σουβέρ, home decor, υπέροχες προσκλήσεις για γάμους και βαφτίσεις, laser cutting, πυρογραφία…είναι μερικές από τις πολλές υπηρεσίες που παρέχει.

Όλα καλοφτιαγμένα, καλοσχεδιασμένα, όσον αφορά στην αισθητική, στην πρωτοτυπία και τη χρηστικότητά του. Κι αυτό συμβαίνει επειδή όλα είναι φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, προσεκτικά, και το κυριότερο.... στο χέρι.

Για την πιο ξεχωριστή βάφτιση του παιδιού σας, για τις πιο υπέροχες DIY invitations του γάμου σας, για τα πιο ξεχωριστά δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και την πιο δημιουργική διακόσμηση του σπιτιού σας, με σιγουριά το Oddity είναι αυτό που ψάχνετε.

- Coasters / Πατάκια / Σουβέρς: Συλλογή από πατάκια για κάθε εποχή και περίσταση. Προσαρμόζονται στο δικό σας στυλ και χρώματα. Πωλούνται ανά δυάδες, τριάδες και τετράδες ή και μόνα τους.



- Custom Handmade Home Decor: DIY μικρο-κατασκευές και διακοσμητικά χώρου ή αναμνηστικά δωράκια.



- Pyrography (Πυρογραφία σχέδιο)

- Baby Shower Invitations/Wish books and Favor gifts- Ξεχωριστές προσκλήσεις (γάμου, αρραβώνα, βάφτισης, γενεθλίων): Αναλαμβάνονται προσκλήσεις γάμου, αρραβώνων, βάπτισης και γενεθλίων, μπομπονιέρες και sitting arrangement, candy table decoration.

- Christmas Ornaments: Κάθε χρόνο σχεδιάζονται και κατασκευάζονται χριστουγεννιάτικα στολίδια (πάνω: στολίδια 2018)

- Stickers and Tags for any occasion: Αναλαμβάνονται αυτοκόλλητα που θα κάνουν ξεχωριστές τις δημιουργίες σας ή το event που οργανώνετε!

- Kids: Προσαρμόζονται puzzles για τους μικρούς μας φίλους σε όποιο σχέδιο επιθυμούν...και έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε τα σχέδια τους σε ξύλο (handmade)για ξεχωριστά δώρα ή ενθύμια.

- Cake and Cupcake Toppers

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close