Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

15 τρελά αποκριάτικα parties που θα σε ξεσηκώσουν

Τι θα ντυθείς και τι ακούσεις στα πιο τρελά πάρτι της αποκριάς

Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2018

Εσείς τι θα ντυθείτε φέτος;

Aπό μαχητής του "Survivor" (αρκεί να έχετε κοιλιακούς και τατουάζ), hashtag στα social media ή Ζορό γιατί το vintage είναι μόδα.

Το θέμα είναι ελεύθερο και τα πάρτι όπου μπορείτε να εμφανιστείτε για να κάνετε εντύπωση πολλά.

Το μόνο που απομένει λοιπόν να κάνεις είναι να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει, ώστε να βρεις την πιο ευφάνταστη στολή, να τη φορέσεις μαζί με την καλύτερή σου διάθεση, και να δώσεις ραντεβού μόνο στα καλύτερα αποκριάτικα parties της πόλης!

Ακολουθήστε μας:

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Rote Club
Ένα τριήμερο carnival fest περιμένει τους θαμώνες του αγαπημένου club στην Πλατεία Ηρώων, το οποίο θα κορυφωθεί την Κυριακή φυσικά, μετά την παρέλαση. Ένα όνομα θα σου πω. Guy J! Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Την Παρασκευή καρναβάλια και Valentine's ενώνονται σ' ένα μεγάλο theme party, το 'Valentine's Special' με ανάλογη εννοείται αμφίεση, ενώ το Σάββατο παίζεις τα ρέστα σου στο 'La house del carnaval'. Αναμένουμε, εννοείται, εντυπωσιακή και ευφάνταστη αμφίεση, ενώ οι resident του Rote Club θα κάνουν όπως πάντα τα δικά τους μαγικά στα deck. Όλα, όμως, οδηγούν στην Κυριακή του καρναβαλιού, το κερασάκι στην τούρτα! Τότε είναι που θα υποδεχθούμε τον Guy J! Είναι χωρίς αμφιβολία ο σούπερ
σταρ της ηλεκτρονικής μουσικής του Ισραήλ, με παγκόσμια φήμη και με το record label του, 'Lost and Found' να έχει κερδίσει εκτίμηση παγκοσμίως. 'Αν και επηρεάζομαι από στοιχεία της trance μουσικής, η ζεστασιά της techno είναι για μένα μαγική' δηλώνει ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook! Το γεγονός πως έπαιξε πλάι σε θρύλους, όπως Cattaneo και Digweed, ενώ και ο ίδιος είναι headliner σε μεγάλα φεστιβάλ, μαρτυρά πολλά για το πόσο καλός είναι!
> Παρασκευή 16-Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, Rote Club, Ανδρέα Δρουσιώτη 17, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός. Πληρ. 99111135.

 

Η Παλαιά Πινέζα κάνει τριήμερο καρναβάλι
Καρναβάλι στην Palaia Pineza Bar τέσσερις μέρες, τέσσερις dj, τα απόλυτα ποτά μια συνταγή για μοναδικές εμπειρίες μεταμφιέστειτε και let's party...
> Παρασκευή 16-Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, Παλαιά Πινέζα, Λευκωσία. Πληρ. 70 001991.

 

Καφενείο Αβόζο
Το Καφενείο Αβόζο σε συνεργασία με τους Friends of the Earth Cyprus - Φίλοι της Γης Κύπρου διοργανώνει την Παρασκευή 16/02 καρναβαλίστικο πάρτυ! Ντυθείτε, σαστείτε... κουρτιστείτε και ελάτε να ξεφαντώσουμε με τους ανεβαστικούς ήχους της DJ Kritsinel Θα υπάρχει ποτό (εννοείτε πολύύύύυύύ!!) και... πίτσα!
> Παρασεκυή 16 Φεβρουαρίου, Καφενείο Αβόζο, Λεμεσός. Είσοδος Ελεύθερη! Πληρ. 99483709.

 

Nostalgia World Music Party
Tα Nostalgia Party είναι 'έξω καρδιά', όπως και οι διοργανωτές τους, όλοι οι καλοί, με θετική διάθεση και σε mood για αχαλίνωτο πάρτι, χωράνε! Και για να είμαστε ειλικρινείς, σπάνε και λίγο τη μονοτονία του κυπριακού nightlife χειμωνιάτικα και το έχουμε ανάγκη! Στα deck οι Claudio και Cotsios o Pikatillis, ο καθείς με το κοινό του, τη μουσική του ταυτότητα και την ιδιαιτερότητά του, με μια κοινή, μοναδική ικανότητα: σε κάθε πάρτι καταφέρνουν να κάνουν το κοινό μια μεγάλη μουσική αγκαλιά! Αυτό περιμένουμε να γίνει και τώρα!
> Παρασεκυή 16 Φεβρουαρίου, Κοσμικόν Κέντρο Αντωνάκης, Λευκωσία. Πληρ. 99224335.

 

Salut Bar & Grill
Το δημοφιλές στέκι της Σαριπόλου μάς βάζει σε αποκριάτικους ρυθμούς, διοργανώνοντας ένα τριήμερο πάρτι! Εσύ απλώς μεταμφιέσου και διάλεξε event! Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου έχει ''Disco'' Style με τον Manic Mike πίσω από τα decks (21.00), το Σάββατο 18, το bar θα ταξιδέψει στην Αρχαία Ελλάδα, όπου οι Θεοί κυβερνούσαν τον κόσμο, γι' αυτό κι εσύ ντύσου αρχαίος Έλληνας θεός κι άφησε τον Johny D, να αναλάβει το ρυθμό. Τέλος, η Κυριακή του Καρναβαλιού έχει Nίκο Τζότζο και ξεφάντωμα! 
> Παρασεκυή 16-Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, Salut Bar & Grill, Λεμεσός. 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Carnival Forever
Η Λεμεσό ήδη μπήκε στο κλίμα των καρναβαλιών και η διασκέδαση κορυφώνεται το τριήμερο που μας έρχεται. Πολλά πάρτι και εκδηλώσεις θα ξεχωρίσουν αλλά λίγα είναι αυτά που θα μας μείνουν αξέχαστα όπως το συγκεκριμένο φαντασμαγοτικό πάρτι που πραγματοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά στους Χαρουπόμυλους Λανίτη. Βάλε την καρναβαλίστικη στολή σου και γίνε μέρος της γιορτής που θα στηθεί από τις 22.00 με μουσικές σε ρυθμούς σάμπα, λάτιν και όχι μόνο.
> Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, Χαρουπόμυλους Λανίτη, Λεμεσός, 22.00, 25 ευρώ με open bar.

 

oLa ελληνικά Club
Το oLa ελληνικά Club Λεμεσός μας έχει συνηθίσει σε μοναδικές νύχτες διασκέδασης με τα πιο ξέφρενα Ελληνικά πάρτυ του νησιού στη καρδία της Λεμεσού. Αυτό το Σάββατο στα ντέκς οι OLA Djs από Ελλάδα, μιξάρουν τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες σε καρναβαλίστικους ρυθμούς για ένα μοναδικό βράδυ.Χορηγός Επικοινωνίας: Super FM.
> Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, oLa ελληνικά Club Λεμεσός, 23.30. Πληρ. 7000 5868.

 

Opa Opa Club
Αποκριά 2018 στο ΟΠΑ ΟΠΑ Club! Ζήστε την τρέλα του καρναβαλιού σε ένα τριήμερο γεμάτο διασκέδαση. Το Σάββατο 17 του μήνα στο club της Λεμεσού θα ζήσεις μία νύχτα άκρως καρναβαλίστικη, με αρκετές εκπλήξεις που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Οι DJ τους θα ανεβάζουν τους ρυθμούς μιξάρoντας όλων των ειδών uplifting, ξένης και ελληνικής μουσικής για ένα Special Carnival Party που θα σας μείνει αξέχαστο.
> Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, Opa Opa club, Λεμεσός, 23.00. Πληρ. 95 56 00 56.

 

Status Lounge Club
Το απόλυτο Carnival Weekend Party θα γίνει φέτος στο Status Lounge Club παρέα με μάλιστα με τους MASTER TEMPO. Μην το χάσει κανείς! Έχει και δωρεάν είσοδο.
> Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, Status Lounge Club, Λεμεσός. Κάντε την κράτηση σας στο 99853040.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

PikNik's Carnival Shenanigans
Γι' αυτό το πάρτι έχει πέσει πολύ προετοιμασία και κόπος από μια ομάδα, την PikNik, η οποία κάνει μεν το ντεμπούτο της, αποτελείται δε από ανθρώπους, που ξέρουν και αγαπάνε τη διασκέδαση! Γι' αυτό και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να είναι ένα από τα καλύτερα πάρτι του φετινού καρναβαλιού. Και πώς να μην είναι, όταν φιλοξενεί ένα από τα πιο hot ονόματα -αυτή τη στιγμή- της progressive, τον Detlef! Αυτό επιβεβαιώνουν και οι κυκλοφορίες του σε record label, όπως 'Hot Creations', 'Relief', 'Knee Deep In Sound', 'Moon Harbour', και 'Defected', αλλά και η υποστήριξη που κερδίζει από ονόματα όπως Green Velvet, Marco Carola, Matthias Tanzmann, Hot Since 82, και Jamie Jones. Και για να μην ξεχνιόμαστε, στο πάρτι θα δώσουν εμφαντικά την παρουσία τους και σημαντικοί, δικοί μας Dj όπως Dalton, Demi, Matox, Niccolas G και PAZZI. Αχρείαστο να πούμε, πως θέλουμε να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό στην ενδυμασία, έτσι;
> Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, Θέατρο Ένα, Δημήτρη Μητροπολού, Λεμεσός, 17.00. Πληρ. 99515493.

 

Guaba after parade party
Θα σε άφηνε 'καρναβαλιάτικα' χωρίς πάρτι το αγαπημένο σου Guaba; Όχι βέβαια! Γι' αυτό,όλοι οι πιστοί Guabian δίνουμε ραντεβού στο Dionysus Mansion, αμέσως μετά την παρέλαση, με τα beat να αναλαμβάνουν οι resident του Guaba Mini Sunday, Blzn και Ileven! Είσοδος δωρεάν!
> Κυριακή 18 Φεβρουαρίου Dionysus Mansion, 16ης Ιουνίου 5, Λεμεσός, 16.00. Πληρ. 25222210.

 

Savino Bar
Το Savino Bar στη Λάρνακα, μπαίνει σε αποκριάτικους ρυθμούς και μας προσκαλεί σε ένα τρελό καραναβαλίστικο πάρτυ. Bάλε μάσκα, χόρεψε στους ρυθμούς του Dj George Nicolaou και πέρνα καλά.
> Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, Savino Bar, Λάρνακα, 22.30. Είσοδος €15 (με 2 ποτά). Πληρ. 99860304 & 99426011.

 

Carnival party στο Ammos
Carnival party with Kitscherella and ammos Rnb, με γνωστές επιτυχίες της εγχώριας και παγκόσμιας παραγωγής από τα 80s - 90s.…. Φόρεσε τη στολή σας και ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στους αποκριάτικους ρυθμούς του Dj Kimon.
> Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, Ammos Makenzie, Λάρνακα, 22.00, €10 με ένα ποτό. Πληρ. 24 828844.

 

Carnival Fiesta στο Dolce Club
Το Dolce Club σε καλεί να μπεις σε αποκριάτικο mood, να βάλεις στολή και να ξεφαντώσεις στους ρυθμούς των DJ Andy Von Emannuel & Nikolas.S.
> Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, Dolce Club, Λεμεσός, 23.00. Πληρ. 25 314900.

 

Tapper's Carnival PARTY
Αυτήν την Κυριακή βάζουμε μάσκα και πάμε στο Tapper, το οποίο θα βγάλει ηχεία και μπίρες έξω! Από τις 16.00 το duo των KALAQS and SIXONESIX, θα μας ξεσηκώσουν με επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια, σε αποκριάτικο ρυθμό. 
> Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, Tapper, Λεμεσός, 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close