Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2018
Υποθέτω θα ξέρεις για τα ξέφρενα Nostalgia Parties, τη σειρά θεματικών pop-up μουσικών εκδηλώσεων, η οποία ξεκίνησε το 2014, φιλοδοξώντας να ταξιδεύουν το κοινό σε «νοσταλγικές» μουσικές στιγμές συνοδευμένες από το συναίσθημα της παλιάς καλής κουλτούρας του χορού.
Τα parties επικεντρώνονται σε όλους όσοι έχουν «γευτεί» τις περασμένες δεκαετίες, αλλά και σε όσους έχουν την… περιέργεια να τις ανακαλύψουν!
Ένα τέτοιο πάρτι μας επιφυλάσσουν και για την περίοδο της Αποκριάς, με το 'Nostalgia Carnival Party'!

Στο 4ο ετήσιο τους πάρτι καρναβαλιού θα υψώσουν τα κέφια με μουσικούς τόνους από όλο το κόσμο αρχίζοντας στις 21.30 μέχρι τις 03.00. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι 'Latin Connection' παίζοντας Son Cubano, Bolero, Bachata, Merengue και Salsa απο τις 21.30 μέχρι τις 23.00. Θα ακολουθήσουν οι ρυθμικοί ήχοι των DJ Claudio & Cotsios o Pikatillis, οι οποίοι θα ταξιδέψουν το πλήθος σε ακούσματα από Αφρική, Ασία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Οι προσκεκλημένοι ενθαρρύνονται να μασκαρευτούν με ενδυμασίες καρναβαλιού!

Η είσοδος είναι €8, και το €1 από αυτά θα διατεθεί στο 'Kofinou We Care - Volunteers' Support' για δυο παιδία που χρειάζονται επείγον ιατρική φροντίδα.
Nostalgia Carnival Party στο Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκης (Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 17, 1010 Λευκωσία), την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018, στις 21.30.
Κρατήσεις και πληροφορίες στο 22664697 και στο Facebook στη σελίδα Nostalgia Parties. Περιορισμένος αριθμός τραπεζιών. Platters διαθέσιμα.

-
Κοσμικόν Κέντρο Αντωνάκης
16 Φεβρουαρίου 2018
Σχετικά
Οι Locomondo έρχονται στη Λεμεσό για το 5ο Off Road Festival All Star
Ένα διήμερο γεμάτο αδρεναλίνη, εντυπωσιακά shows, αγωνιστική δράση, μουσική και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους.
Weekend Agenda: 25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ, χοροεσπερίδες, θερινό σινεμά και ένα ολόλευκο πάρτι μέσα στη φύση
Μουσική και αστροπαρατήρηση κάτω από το φεγγάρι του Οξύρρυγχου
Το Αρχαίο Ωδείο Πάφου υποδέχεται την αυγουστιάτικη πανσέληνο με μπουζούκια, αφηγήσεις και ξενάγηση στον έναστρο ουρανό.
Δωρεάν εργαστήρια κεραμικής στους Αγίους Βαβατσινιάς
Η Terra Arte CY και ο κεραμίστας Ανδρέας Φασουλίδης προσκαλούν το κοινό να γνωρίσει βιωματικά την τέχνη του πηλού μέσα από το πρόγραμμα «Technergos».
Ετοιμαζόμαστε για νυχτερινή πεζοπορία στο βουνό με τους Cyprus from Air
Ακολουθώντας αστρικό φως, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ομορφιά του δάσους από μια διαφορετική οπτική
Γιώρκος και Σαής τραγουδούν κάτω από τα αστέρια στο Sandy Beach
Μια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά δίπλα στη θάλασσα, γεμάτη ένταση, συναίσθημα και αγαπημένες επιτυχίες
«Beyond the Game»: Μια διαδραστική βραδιά πέρα από τα στερεότυπα στην Πλατεία Ελευθερίας
Έκθεση, βιωματικά εργαστήρια, αθλητικές δραστηριότητες και ανοιχτή συζήτηση με ελεύθερη είσοδο
H ανακοίνωση (και η αφίσα) για τη Γιορτή του Κρασιού στη Λεμεσό
64 χρόνια ιστορίας γιορτάζει φέτος η Γιορτή του Κρασιού, με εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης, αλλά και αναβαθμισμένο πρόγραμμα γεμάτο δημοφιλείς παραστάσεις και δεκάδες καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα
Πεζοπορία στο Κάβο Γκρέκο, από το ηλιοβασίλεμα μέχρι την πανσέληνο
Μια βραδινή διαδρομή έξι χιλιομέτρων με εντυπωσιακές εικόνες, φωτογραφικές στάσεις και κέρασμα με κρασί
Δες την πρώτη ανατολή με… pilates και μουσική
Ένα διαφορετικό ξημέρωμα στη Ριβιέρα του Πρωταρά
Οι «Μέρες Ξηρολιθιάς» έρχονται στο Γούρρι
Ένα τριήμερο αφιερωμένο στην πανάρχαια τέχνη της πέτρας, με δράσεις που αναδεικνύουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου
[Screenings] on the Side: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού "ταξιδεύει" στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Η τελευταία Κυριακή του μήνα στη Λευκωσία, είναι διαφορετική