Things to do με το παιδί , Things to Do

Τα Lego έγιναν ένα υπέροχο δημιουργικό κέντρο για παιδιά στην Κύπρο

Αυτός ο Lego πρωτοποριακός και πρωτότυποςπαιχνιδότοπος θα ενθουσιάσει τα παιδιά

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2018

Το Bricks 4 Kidz - Cyprus είναι το Πρώτο Δημιουργικό Κέντρο της LEGO Bricks4Kidz και είναι ο ιδανικός χώρος για τα παιδιά. Κι αυτό γιατί εκεί θα μπορούν να μάθουν, να διασκεδάσουν, νακατασκευάσουν και να παίξουν συγχρόνως με τα γνωστά και αγαπημένα Lego. Κι όλα αυτά σε μία ιδανική και πολύ ασφαλή τοποθεσία!

Πρόκειται για ένα χώρο με τρεις ορόφους γεμάτους με εκατοντάδες χιλιάδες τουβλάκια Lego για πολλές ώρες διασκέδασης για αγόρια και κορίτσια από 2 έως 15 ετών.

Σ' αυτό το πρωτοποριακό και πρωτότυπο μέρος τα παιδιά μπορούν να περάσουν χρόνο μαζί με τους γονείς τους ή υπό την επίβλεψη ειδικευμένων εκπαιδευτικών χρησιμοποιώντας την υπηρεσία "drop off" - ένα μοναδικό σύστημα που μπορεί να βρεθεί μόνο εδώ και που δίνει την δυνατότητα στους γονείς να έρθουν να αφήσουν τα παιδιά να παίξουν για το επιθυμητό χρονικό διάστημα και να χρησιμοποιήσουν τον προσωπικό αυτό ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό τους. Τα παιδιά θα επιβλέπονται και θα ψυχαγωγούνται από τους εκπαιδευτικούς του κέντρου παιχνιδιών Bricks4Kidz.

Ο δημιουργικός παιδότοπος Bricks4Kidz είναι ένα μέρος όπου τα παιδιά μπορούν να πάνε και να απολαύσουν πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες:
Τα νήπια και τα μικρά παιδιά ηλικίας 2-5 ετών
θα ξεκινήσουν στο Briks4Kids με τα Duplo Lego στους δύο μεγάλους και ευρύχωρους χώρους παιχνιδιού γεμάτους με χιλιάδες διαφορετικά χρωματιστά τουβλάκια - The Duplo Village. Η κατασκευή σπιτιών, πύργων, κάστρων θα τα ξετρελάνει. Ενώ, η μάθηση για τα σχήματα, τους αριθμούς και τα χρώματα δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη.

Για τα μεγαλύτερα παιδιά (μέχρι 12 ετών), το Bricks4Kidz προσφέρει μεγάλα τραπέζια κατασκευής γεμάτα με μικρότερα τουβλάκια Lego, σε ένα ξεχωριστό μέρος - ο Σταθμός Δημιουργών Μωσαϊκών- με εκατοντάδες μωσαϊκά μοντέλα για να εμπνευστούν καθώς επίσης: ειδικά διαμορφωμένο χώρο για το Mine Craft, ειδικό δωμάτιο Disco για τους Φίλους Lego Karaoke, τo Lego Racing Track για τα καλύτερα δημιουργημένα αυτοκίνητα Lego, σταθμό Ninjago, σταθμούς 3D μοντελοποίησης, σταθμό Technic Lego με μηχανοκίνητα μοντέλα, και, φυσικά, ας μην ξεχνάμε τον σταθμό Τέχνες και Χειροτεχνίες.

Στον τελευταίο όροφο βρίσκεται η αίθουσα Lab όπου υπάρχει το εργαστήριο STEM Robotics για διαγωνισμούς και μαθήματα ρομποτικής.

Το Πρώτο Δημιουργικό Κέντρο της LEGO Bricks4Kidz είναι ιδανικός χώρος για αξέχαστα πάρτυ γενεθλίων, για συναρπαστικό παιχνίδι και για ευχάριστες οικογενειακές στιγμές!

Ο χώρος λειτουργά με τις ακόλουθες υπηρεσίες:
1) LEGO παιχνιδότοπος με τρείς ορόφους για ηλικίες 2-15 ετών
2) Θεματικά LEGO παιδικά πάρτυ γενεθλίων
3) 'Drop Off ' υπηρεσία από 4 ετών και άνω
4) Εκπαιδευτικές τάξεις STEM απο 3 μέχρι 16 ετών
(Junior and Advance Robotics)
5) Εκπαιδευτικές επισκέψεις απο σχολεία

Τα μαθήματα γίνονται ως ακολούθως:
Μαθήματα Bricks4kidz στο Κέντρο Lego. Τα νέα προγράμματα ξεκίνησαν:
Τρίτη - Junior Robotics (5-9 ετών) - 5-6 μ.μ.
Τετάρτη - Advance Robotics (ηλικίας 9+) - 4-5 μ.μ.
Τετάρτη - Προσχολική ηλικία (3-5 ετών) - 5-6 μ.μ.
Πέμπτη - Junior Ρομποτική (ηλικίας 5-9) - 4-5 μ.μ.
Παρασκευή - Νέες ρομποτικές (ηλικίας 5-9) - 4-5 μ.μ.

Στον χώρο θα βρείτε επίσης αναψυκτήριο, μια μεγάλη εξωτερική βεράντα με θέα την πόλη, δωρεάν Wi-fi υψηλής ταχύτητας και μεγάλο χώρο στάθμευσης.

Το Πρώτο Δημιουργικό Κέντρο της LEGO Bricks4Kidz είναι ιδανικός χώρος για αξέχαστες εκπαιδευτικές επισκέψεις απο σχολεία. Γι' αυτό και γίνονται δεκτές κρατήσεις για εκπαιδευτικές επισκέψεις απο σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια).

Και εγκαίνια
Η Bricks4kidz Κύπρου κάνει επίσημο opening και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε το Πρώτο και Μοναδικό Δημιουργικό Κέντρο Lego. Το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, 2018 μεταξύ από τις 2:00 - 8:00 μ.μ. στην οδό Σπύρου Κυπριανού 79 στην Γερμασόγεια (Λεμεσός), περιμένουν εμάς και τα παιδιά μας για να χτίσουμε, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε με παιχνίδι, φαγητό και ποτό! Και φυσικά με ελεύθερη είσοδο.

Επικοινωνήστε στο 77 77 02 10 ή στο cyprus@bricks4kidz.com/ www.bricks4kidz.com.cy
Σπύρου Κυπριανού 79, 4042, Λεμεσός - 50 μέτρα απο τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας.
Ώρες λειτουργίας: 14.30-20.00 (καθημερινές - Τις Δευτέρες το κέντρο είναι κλειστό) και σαββατοκύριακα 10.00-20.00.
Είσοδος για καθημερινές: €6 το παιδί
Είσοδος για τα σαββατοκύριακα: €7 το παιδί

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close