Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιανουαρίου 2018
Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει πολύ γλυκά με το πρώτο φεστιβάλ του 2018 να κεντρίζει το ενδιαφέρον μας. Πρόκειται για το 1ο The Desserts Festival Cyprus το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα αφορούν στα επιδόρπια. Από λαχταριστά γλυκά, κρασιά και όλα όσα προσφέρονται ως επιδόρπιο.
Το 1ο The Desserts Festival Cyprus θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 από τις 09.40 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα.

Τι θα κάνεις εκεί
Η είσοδος κοστίζει 3 ευρώ το άτομο, δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών και μαζί με το εισιτήριο θα απολαμβάνεις δωρεάν καφέ και τσάι και θα μπορείς να δοκιμάζει τα επιδόρπια. Επίσης θα έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις επιδόρπια σε ειδικές τιμές.
Θα υπάρχουν επιλεγμένοι εκθέτες από όλη την Κύπρο και ειδικός χώρος για να καθίσουν οι επισκέπτες για να απολαύσουν τσάι και επιδόρπια.
Το φεστιβάλ θα προσφέρει 8ωρη ψυχαγωγία για παιδιά (ανάγνωση παραμυθιού, ταχυδακτυλουργός, τεχνητό χιόνι, μπουρμπουλήθρες, μπαλονοκατασκευές, face painting, θεατρικό παιχνίδι, γωνία ζωγραφικής).
Το πρόγραμμα
09:40 - 10:00
Εγκαίνια και ομιλία από τον αξιότιμο κ. Περικλή Ρουσουνίδη
10:00 - 11:00
Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού για μικρά και μεγάλα παιδιά (με θέμα την σοκολάτα)
11: 00 - 13:00
Dinos Magician Show
Κωμικά ταχυδακτυλουργικά
Τεχνητό χιόνι
Μπουρμπουλήθρες
Μπαλονοκατασκευές
14:00 - 16:00
Face Painting
Θεατρικό παιχνίδι
Διαγωνισμοί για παιδιά
16:00 - 17:00
Παρουσίαση: Ο κ. Γιάννης Τούμπας (Άρωμα Βανίλιας) θα μοιραστεί τα μυστικά του μαζί μας για καλλιτεχνικές δημιουργίες με ζαχαρόπαστα!
Καθ' όλη την διάρκεια του φεστιβάλ (10:00 - 18:00) στον χώρο θα υπάρχει Γωνιά Ζωγραφικής, όπου όλα τα παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίζουν και να χρωματίζουν εικόνες με θέμα τα επιδόρπια.
Οι εκθέτες
Chalet Doux
La Patisserie Panayiotis
Hadjiantonas Winery
Crepaland
Lean Sweets
Warrawong
Eklekton Traditional Products
Let them Eat Cake
Άρωμα Βανίλιας
Magic Balls
Organic Dog Chef (pet desserts & cakes)
Cookies Gift
Philotheou Bookshop
Unicef
Πληροφορίες
Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, Cultura Atrium, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Λευκωσία, 09.40-18.00. Είσοδος: 3 ευρώ, παιδιά κάτω των 12 δωρεάν.
-
Cultura Atrium (Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο)
14 Ιανουαρίου 2018
Σχετικά
Οι Sooshi Mango έρχονται στην Λευκωσία με το “The Home Made World Tour”
Το χιούμορ τους μιλά για οικογένειες, συνήθειες, κουζίνες, γειτονιές, υπερβολές και όλα εκείνα τα μικρά στοιχεία που κάνουν την καθημερινή ζωή αστεία
9 πολύ καλοί λόγοι για να πας στο Κοιλάνι την Κυριακή
Έχουμε πολύ καλούς λόγους για να πάμε στο Κοιλάνι την Κυριακή
Στο Άρσος μαθαίνουμε να φτιάχνουμε παλουζέ, σουτζιούκκο και κουλουρούθκια με έψημα
Δωρεάν βιωματικά εργαστήρια κυπριακής γαστρονομικής παράδοσης ξεκινούν την Κυριακή 12 Ιουλίου, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να μάθουν, να δημιουργήσουν και να γευτούν.
Η Κυπερούντα ζει το πιο γεμάτο πολιτιστικό καλοκαίρι της χρονιάς – Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Από μουσικές βραδιές και θεατρικές παραστάσεις μέχρι φεστιβάλ, πανηγύρια, αστρονομικές βραδιές και το 22ο Φεστιβάλ Μήλου, η Κυπερούντα υποδέχεται κατοίκους και επισκέπτες με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τον Οκτώβριο.
Η κυπριακή παράδοση ζωντανεύει στην Αραδίππου με ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι
Ζωντανή μουσική από το συγκρότημα «Νομάδες», παραδοσιακοί χοροί, αυθεντικές κυπριακές γεύσεις και το αγαπημένο έθιμο του «τριψίματος του πιπεριού» συνθέτουν μια γιορτή αφιερωμένη στην πολιτιστική μας κληρονομιά.
Ο απόλυτος οδηγός του Ιουλίου: 15 εκδηλώσεις που ξεχωρίσαμε και αξίζει να ζήσεις
Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ, θερινό σινεμά, γαστρονομικές γιορτές και μεγάλες πολιτιστικές διοργανώσεις συνθέτουν τον απόλυτο οδηγό για τις πιο ξεχωριστές εξόδους του μήνα
Την Παρασκευή, οι πεζόδρομοι της Λευκωσίας θα γεμίσουν μουσικές, μελωδίες και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα!
Μια ξεχωριστή μουσική διαδρομή στους πεζόδρομους της Λήδρας και της Ονασαγόρου!
Τελευταίες παραστάσεις του Circus Atmosphere στην Κύπρο
Το Circus Atmosphere μπαίνει στις τελευταίες δύο εβδομάδες παραστάσεων στο νησί μας
Το 2ο φιλανθρωπικό κάλεσμα σειρήνων «The Sirens’ Call» επιστρέφει στο Παραλίμνι
Το «The Sirens’ Call» καλεί γυναίκες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν σε μια μοναδική εμπειρία κολύμβησης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Οι «Βραδιές Κωμωδίας» κάνουν στάση στον Καλοπαναγιώτη για μια βραδιά γεμάτη γέλιο
Οι Χάμπης, Παύλος Παυλίδης και Κωνσταντίνος Ψυλλίδης ανεβαίνουν στη σκηνή του Παλιού Σινεμά, προσφέροντας μια ξεχωριστή stand-up comedy παράσταση
Μία έκθεση γεμάτη αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες... αλλά και street food
Mια εντυπωσιακή εκδήλωση αφιερωμένη στον κόσμο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας.
Ένα από τα πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά events επιστρέφει και φέτος στα Λεύκαρα
Ονειροδιαδρομές, street food και μεγάλη συναυλία με ελλαδικό συγκρότημα