Things to do με το παιδί , Things to Do

Τo σαββατοκύριακο πάμε Λεμεσό με τα παιδιά

Ξεχωριστές εκδηλώσειςστο Χριστουγεννιάτικο Χωριό "Christmas Wonderland" στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού μόνο για αυτό το σαββατοκύριακο 16 17 Δεκεμβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017

Από την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017 μέχρι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 το Παλιό Λιμάνι Λεμεσού έβαλε τα γιορτινά του και μας περιμένει με ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα που έζησε ποτέ η Λεμεσός!

Στο κέντρο της πλατείας έχει στηθεί ένα ολόφωτο Καρουζέλ για ατέλειωτες βόλτες καθώς και άλλα παιχνίδια που προσθέτουν στην γιορτινή ατμόσφαιρα, Χριστουγεννιάτικη αγορά με ξύλινα σπιτάκια που πουλούν λιχουδιές, παιχνίδια, στολίδια και φυσικά ζεστή σοκολάτα και κρασί, εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων γλυκών και σοκολάτας, εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων κατασκευών, ένα παραμυθένιο σπίτι του Άη Βασίλη όπου τα ξωτικά βοηθούν τα παιδιά να γράψουν το όνομα τους στη λίστα του Άη Βασίλη και να φωτογραφηθούν μαζί του και πολλές άλλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Δεκεμβρίου το «Christmas Wonderland» εμπλουτίζεται με τις ακόλουθες ξεχωριστές εκδηλώσεις:

  • Το Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 θα στηθεί η φάτνη με πραγματικά ζώα και τα παιδιά θα μπορούν να τα ταΐσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
  • Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της Αρχής Λιμένων Κύπρου τις μέρες αυτές θα φιλοξενηθεί ο Ερυθρός Σταυρός Κλάδος Λεμεσού και το Ίδρυμα Θεοτόκος με ξύλινα σπιτάκια όπου θα πωλούνται χριστουγεννιάτικα δώρα και λιχουδιές.
  • Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 11:00 πμ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να φωτογραφηθούν με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας Απόλλων Λεμεσού στο “Christmas Wonderland” στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού.
  • Για δεύτερη συνεχή χρονιά το stoiximan.gr χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Απόλλων Λεμεσού θα παραδώσει τη σημαντική του εισφορά στον Κλάδο Λεμεσού του Ερυθρού Σταυρού.

Είσοδος ελεύθερη / Παιχνίδια – Δραστηριότητες από €1

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close