Things to do με το παιδί , Things to Do

Άγιος Βασίλης, ξωτικά, παιχνίδια και άλλα πολλά σε περιμένουν στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

Άφιξη του Άγιου Βασίλη με το ολόφωτό του καράβι στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.

Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2017

Από την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017 μέχρι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 το Παλιό Λιμάνι Λεμεσού έβαλε τα γιορτινά του και μας περιμένει με ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα που έζησε ποτέ η Λεμεσός!

Στο κέντρο της πλατείας έχει στηθεί ένα ολόφωτο Καρουζέλ για ατέλειωτες βόλτες καθώς και άλλα παιχνίδια που θα προσθέτουν στην γιορτινή ατμόσφαιρα, Χριστουγεννιάτικη αγορά με ξύλινα σπιτάκια που θα πουλούν λιχουδιές, παιχνίδια, στολίδια και φυσικά ζεστή σοκολάτα και κρασί, εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων γλυκών και σοκολάτας, εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων κατασκευών, ένα παραμυθένιο σπίτι του Άη Βασίλη όπου τα ξωτικά βοηθούν τα παιδιά να γράψουν το όνομα τους στη λίστα του Άη Βασίλη και να φωτογραφηθούν μαζί του, άμαξα με άλογα για βόλτες με τον Άη Βασίλη και αγαπημένους χαρακτήρες, φωτογραφίες με την άμαξα της Σταχτοπούτας και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου από τις 11:00 πμ μέχρι τις 06:00 μμ θα στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ραδιομαραθωνίου και τα έσοδα από την πώληση των στολιδιών θα διατεθούν στον Ραδιομαραθώνιο. Στις 06:00 μμ θα γίνει πανηγυρική άφιξη του Άγιου Βασίλη με το ολόφωτο του καράβι στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Θα τον περιμένουν ξωτικά και παιχνίδια από τη σχολή Ολύμπια για να τον συνοδεύουν με την πιο φανταστική παρέλαση στην πλατεία όπου η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη θα μας κάνει την τιμή να φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό “Christmas Wonderland” και θα ακολουθήσει παράσταση χορού.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Χωριό θα φιλοξενηθεί ο ΠΑΣΥΚΑΦ με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και μέρος των καθαρών εσόδων της ημέρας θα διατεθεί για τις ανάγκες του συγκεκριμένου φιλανθρωπικού συνδέσμου.

Είσοδος ελεύθερη
Παιχνίδια – Δραστηριότητες από €1

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close